Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai am o intrebare poate ma lamureste careva dintre voi..
V-am spus ca este in Sebes un magazin care aduce produse alimentare si nealimentare din Germania. Preturile sunt mai mici, egale sau mai mari depinde de produse. Ce ma mira pe mine este faptul ca aceste produse nu au etichete in romaeste, adica traducerea cum stiu eu ca trebuie vandute produsele. Oare cum se poate asa ceva? Hm...si nu a fost nimeni de la protectia consumatorului pe acolo?
Produsele sunt foarte bune...ca doar se stie ca nemtii au produse calitativ mai bune ca ale noastre (de ex margarina Rama...difera la gust de cea romaneasca...cea germana e net superioara celei romanesti..parca mananci unt galben ).
Dar ciudat ca nu au etichete...nu?
Oare e scump sa traduci si sa lipesti etichete pe produse? Trebuie sa o faca cineva specializat sau poti traduce tu si face pe calc etichetele? . La ce ma gandesc la ora asta
Poate ma lumineaza careva dintre voi...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Am dus copilul la gradi, s-a trezit cand mi-a sunat telefon si a venit la mine in pat cerandu-mi sa ii fac cacao. I-am facut si dupa ce a baut i-am spus ca azi e ziua tuturor copiilor, si implicit si ziua lui.I-am dat pusi si s-a uitat la mine, mi-a prins fata intre palmele lui si m-a intrebat foarte serios: " Dar tort nu imi faci de ziua mea?" . No..asa ca am de lucru..oricum vroiam sa fac checul si muffnsul ala..sa vad poate fac tort .
La gradinita o gramada de lume...de azi se fac inscrierile pt noul an. Educatoarea de care imi place mie si care a fost si educatoarea Sandrei pleaca la alta gradinita, a primit acceptul sa se transfere ca nu se intelege bine cu directoarea . Of...era severa si pt Dani era numai buna ca sa il linisteasca. Sigur vine vreuna tanara .
Am fost si am luat cartea 101 Dalmatieni ...si acolo era coada asa de vreo 10 pers, zici ca se dadea carne . Bine ca am luat-o, arata asa bine . Le-am luat si finilor mei si le dau cadou de 1 iunie pe langa dulciurile cele-am cumparat.
La gradi am dat 2 lei pt ceva cadou...habar nu am ce fac..organizeaza ceva in curtea gradinitei azi, am vazut acolo pe masa multa creta colorata...probabil se vor juca. Nu am stat de povesti mult cu educatoarea ca era ocupata. Miercuri vine teatrul de papusi la ei la gradi, am dat si pt aia 3 lei.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copiilor si noua normal ca suntem copiii cuiva nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Da fata( Bianca )ai dreptatevenea vacanta de 3 luuuni Toata vacanta eram pe strand cu prietenele Ce ne mai distram Uneori mai saream si gardul ca na...de unde bani in fiecare zi de intrare? Intr-o vara ne imprietenisem cu salvamarul si intram gratis eram pustoaice, vreo 12 ani pe atunci Astazi ca sa te mai duci pe strand, iti trebuiesc o gramada de bani de cand s.au privatizat Nu se mai distreaza copiii asa cum faceam noi...

Mirela la multi ani si tot ce iti doresti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

la noi sant toate magazinele inchise astazi...intru pe net sa vad daca e deschis la spatiul ala mare de joaca unde am fost anul trecut.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor copiilor! sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi si isteti ce sunteti!

Mirela! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!

si de la mine.
am dus copil la gradi...plin de baloane pe acolo....cica au o groaza de surprize, tport, dupa amiaza spuma de capsuni. sunt curioasa daca o mananca, caci acasa nu a vrut.
am facut cumparaturile si am scos comanda de la Next. sunt super faini tenisii, si slapii gen crocs, sper sa-i fie si buni, cred ca ii sunt la fix. macar vara asta sa-i poarte.
Sep[cile pt. Edi sunt mari, degeaba e scris 0-3 luni, pacat ca nu erau mai mici. poate mai intra la apa, tinand cont ca sunt din bumbac.
astea am comandat:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=1&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=4&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=420&s=9&n=Childrenswear
poate vor fi totusi ceva reduceri si aici ca mai am de luat si toata lumea e incantata de calitatea hainelor.

Bianca si aici sunt magazine cu produse din Germania si nu au traducerea lipita pe ele. asta e un fel de bisnita, legal asa ar trebui sa fie traduse. nu stiu cum de ii accepta, nu se fac controale...
ziceam de finut ca e bronzat la misto....o fi avand icter, caci nu stiu cu cine sa semene mai creol. Oricum e un dulce, si un frumos...
Maraki ce sarbatoare e azi la catolici? si Silvia zicea ca e totul inchis, si sora-mea....

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova, azi sunt rusaliile probabil deaia au liber. Si a noi e liber lunea viitoare.
Ce nr de tenisi i-ai luat lui Marco ? Sunt foarte faini cei cu glezna pe albastru . Dar sunt cam scumpi sau mi se pare mie? Eu i-am luat lui Dani tenisi tot in genul asta fara glezna (probabil calitativ nu atat de buni) cu 14 lei. Dar pt un sezon merita banii, i-am luat 2 perechi chiar sa aiba.
Maraki apoi nemtii aia din liber in liber...aici si cand e liber legal gasesti magazine deschise o gramada. Nu stiu cand se va respecta si la noi liberul pt angajati.
Sa stii ca tinerii din ziua de azi nu se mai distreaza ca noi, si eu toata ziua eram la strand la vacanta. Dar acum..ti-e frica sa iti lasi copilul singur ca cine stie ce pateste, sunt destui nebuni pe lumea asta . Pe atunci nu iti era frica ca ar putea pati ceva.
Vine ziua cea mare la noi..ma pregatesc sa ii dau Sandrei cartea ce i-am cumparat-o si sa o citim si sa ii explic daca nu intelege ceva. Cred ca azi maine ii vine CM ca atatea cosuri ii iasa pe fata

Ieri am vazut pe Pro o emisiune cu copii autisti...saracile mame..spuneau ca totul era bine pana la 1 an si ceva cand nu stiau si nu intelegeau ce e cu copilul lor, de ce traieste intr-o lume a lui. Cred ca asta a simtit si Astery cand a vazut ca Razvan nu e ca si copiii nostrii . La sfarsit a prezentat un copil care prin terapie si exercitii s-a vindecat si acum se poate spune ca e un copil normal. La inceput nici nu vroia sa stea jos...adica nu intelega comanda sa ia loc,...doamne fereste ..bine ca avem copii sanatosi ca asta e cel mai important pe lume.
Astery

www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Aici e reportajul despre copii autisti:

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/

Nelu a spus sa mergem sa cumparam copiilor cate un tortuletz de ziua lor si sa le punem lumanare sa sufe daca tot isi doreste Dani tort. pe la ora 13 mergem la real sa cumpar si puiul roisat si sa mai iau un catel..il avem pe dalmatian dar acum il vor pe papylon.

www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca i-am luat tenisi fara glezna, pe verde, alb. sunt super ok ca si calitate. sa speram ca vor baga reduceri ca doamne cate as mai lua....dar nu am bani.
deci lunea urmatoare e liber si la noi? esti sigura? de-aia scrie si pe fluturasul de la gradi ca in data de 8 e inchisa...si nu stiam de ce...
aoleu...pai daca vine soacra vineri sta pana luni. ce chef nu am...

Mi-a trimis ieri mama o cutie mare de cirese, am mancat ca o sparta aseara....cred ca imi fac portia pe anul asta cu ele. pacat ca marco nu vrea sa le guste.

merg sa fac si eu o ciorba de fasole boaba cu afumatura.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani tuturor copilasilor !

La multi ani Mirela !

Am facut si eu pana la urma tortuletz ca ma gandeam ca daca ne aniversam si noi si Alain ar trebui, sa sufle piticul si el in lumanare ca tare ii place, o sa fac poze sa va pun. Am uiatat sa zic ca intreba careva, noi mereu primeam in copilarie ceva cadou de 1 iunie, nu mare lucru dar era ceva cadou si asteptam ziua asta .
Bianca multumesc de urari noi ne serbam in trei asa cum ziceai, asta e obiceiul casei .
Giova sunt mortali papucii, eu nici nu i-am vazut. Si eu am o lista lunga tare de comandat de la ei dar astept reducerile ca nu e nimic urgent.
Noi o sa mergem imediat la plimbare si in parc sa distram piticul ca e inchis aproape tot parca Cora si C&A dar nu facem shopping azi.
Distractie frumoasa tuturor !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput