Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Buna ziua,
La noi este cald, frumos
dar eu voi sta acasa pt ca am zi de vopsit parul
Doamne ca greu mai creste
arat penibil pana va fi cum vreau eu
Este prima data cand trec 2 luni si parca nu mi.a crescut deloc( dar se vede mereu la radacina diferenta de culoare, deci creste
) Angelo isi va petrece duminica impreuna cu Ioana, verisoara lui ![]()
Bianca, am pus un filmulet cu snitzelul, Giorgos avea gordon bleu, pare cam arsa crusta dar la gust nu era deloc asa
Este facut cu pesmet si o portie costa 7.50 euro dar are garnitura nasoala adica: doua frunze de salata, o salata mica de cartofi, vreo 6 feliute taiate ca hartia de subtiri de castravete verde si o feliuta de rosie
Menu sarac, nu aveau separat cartofi prajiti sau altceva. Restaurantul este vechi de vreo 100 si ceva de ani, chiar nu este curat ca m.am uitat pe la calorifere, geamuri, pe sus am vazut praf ca panza de paianjen
deci nu mai mergem acolo.
Silvi cand vine?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

Noi am fost la iarba verde+gratar, copilul a fost tot prin apa, iar catre ora 16 eram acasa. Pustiul a adormit in masina, l-a pus in pat, eu langa el si ne-am trezit la ora 17. ne-am si bronzalit putin, a fost ok ca nu era asa de cald...greu rezist.
Bianca am auzit si eu ca pastravul nu are gust de peste, bibanul de mare la fel este...un deliciu. doar ca trebuie curatat, caci e intreg, nu file.
Musai sa mearga si socrii la mare? se supara daca stau acasa? ar fi pacat sa pierdeti oferta numai ca le-ati promis si ei nu dau 500 euro pe bilet.
Maraki faine pozele. cum a petrecut Angelos cu verisoara lui?
sper sa pun si eu maine pozele. azi nu am tragere de inima. Oricum, sunt enorma...asa burtoc nu cred ca am mai avut...ma mir eu de mine
.
duminica faina sa aveti.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Buna si de la mine.
Si noi am iesit la iarba verde la gratar pe malul Mureseului. Dar am mers mai tarziu..pe la 13.30 am plecat doar ca pana atunci am invatat. Nu prea am avut chef sa merg ca aveam chef de invatat dar am zis ca tot una e acuma...sa ma iasa si copiii astia. A fost super fain, am fost cu socrii si cu nepoata-mea, apoi a venit si nepotul si cumnatul ca sora-mea lucra. Afara erau 24-25 grade, vreme numai buna de facut plaja
. Batea si vantul cateodata...nici nu simteai gradele alea. In apa nu am inrat ca nu a fost nevoie, copiii au intrat cu picioarele dar era rece apa.
Giova, pai noah..daca m-am apucat sa ii chem cu noi la mare acuma sa le spun sa stea acasa ca noi mergem la bulgari? Nu prea merge...cu toate ca le-am spus azi de oferta, soacra-mea e de acord, dar socrul meu din start a spus ca el nu merge la bulgari...probabil din cauza povestilor despre ei. Nu am insistat, sa vad poate il convine soacra-mea. Daca nu asta e, mergem aici si la anul vedem noi.
Deci si voi v-ati gratarit...bravo voua. Noua tare ne place sa iesim.
Maraki, am vazut monstrozitatea de snitel, e mare tare
dar si scum la banii nostri. La voi cat e kg de carne de porc? la noi de la 16 lei in sus cea cu os, cotlet sau ceafa...prin hipermarketuri si la promotii. Nasol ca are garnitura naspha, eu am zis ca daca mi-as face restaurant vreodata as pune mai multi cartofi in farfurii ca multe lume e amatoare si ei pun cate 100-150 grame maxim. La restaurantul la iste prieteni pune multi cartofi in farfurie, si carnea e multa...acolo vreau sa imi invit parintii si familia peste 2 sapt cand am festivitatea de terminare. Dar prima data sa imi iau licenta si apoi ma gandesc unde ce si cum fac ...
Sunt tare streata cu examenul asta de licenta...imi doresc sa treaca odata ca deja ma apuca emotiile .. cand ma gandesc
. Mai am o gramada de invatat si exact o sapatamana. Azi am terminat materia conta, de maine ma apuc de analiza economico-financiara cateva zile si apoi reiau conta si analiza facand teste si probleme. Sper sa imi ajunga timpul ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am pus ceva poze in drop...asa de forma ca inca testez aparatul
.
Merg sa le dau de cina la baieti, Sandra e la soacra-mea cu nepoata-mea ca au vrut sa doarma impreuna.
Dupa aia invat iar.
O seara placuta 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
neata.
Ieri la 13.30 am plecat la... mare, in Mamaia. La 16.00 eram acolo, pe plaja, unde am stat pana pe la 18.00. Apoi... o plimbare cu trenuletul, una cu telegondola, o plimbare pe strasse pe la magazine si... acasa cu noi. La 22.30 intram in Buzau.
O sa ziceti ca am luat-o razna, dar... a meritat.
Razvan a fost ffff fericit, in special in apa, de unde abia-abia l-am scos. O sa pun poze.
V-am pupat!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Poze din 9 iunie si pana ieri:
http://www.dropshots.com/asteryaro3#date/2009-06-09/10:24:54
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine.
Eu trezita la 7.30 sa duc copilul la gradi...ti-ai gasit ca nu aveam pe cine trezi, s-a inors cu
la mine si s-a culcat inapoi pana la 8.30
. Era rupt cred ca, ieri a fost prima zi in premiera de cand e el nascut in care nu a dormit de amiaza. A vrut sa adorma in masina cand am plecat de la Mures dar nu l-am lasat, ca l-am tinut de povesti ca era tarziu deja, 18.30
.
Astery, ma uit acum la poze. Faina excursia voastra, bine faceti...de ce sa fie nebunie?
Si noi mai facem dinastea si tare bine e. Ce fain ca e aproape marea de voi...
poate eu as merge mai des in excursii dinastea de o zi. Pacat ca nu ati plecat mai devreme sa va bucurati mai mult de soare.
In pliantul de Metro am vazut "Covrigi de Buzau"..chiar m-am gandit la tine....la voi se fac covrgi buni de au asa denumire?
Maraki, intrebai de Silvia...pai sigur a ajuns acasa ca a plecat vinerea trecuta din Franta...probabil e la mare acum...apoi vin napoi la Cluj si cred ca la sf lunii vor merge acasa. Poate nu a avut net sa intre sau chef de scris...ca in drop am vazut-o odata sapt trecuta, macar stim ca au ajuns cu bine.
Nelu s-a dus cu Dani sa cumpere cartea..deh aveam pile si ne-o pune deoparte nu trebuie sa ne trezim la ore matinale
. Si i-am spus sa cumpere si cirese ca vreau sa mananc
.
Merg sa invat...iar 
O zi frumoasa sa aveti 
Bianca
Giova spune:

eu am dus copil la gradi, am platit ceva facturi, am facut piata si acum acasa.
vreau sa fac o ciorbitza de fasole verde, mi-am mai luat 2 kg capsuni sa fac gem si cam atat. am pregatit cate ceva la bagajul pt. maternitate...ca ma streseaza al meu sot.
Cristina super ca ati mers la mare. si pozele sunt misto, se vede ca v-ati simtit bine. fain ca sunteti asa aproape.
Bianca nu ai cu cine sa-l lasi pe Dani? socrii, mama ta? ca sa poti invata linistita.
super pozele cu aparatul nou. sa-l folositi cu noroc!
sopr la invatat.
poate ma incumet sa pun si eu pozele de sambata si duminica. ce chef nu am....nu mai e ca alte dati. sper sa nu-mi piara cheful defel si sa nu-l pozez pe bb2 la fel de mult.
o sapt. buna sa aveti.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze