Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (322)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki tu ai compus versurile sau le-ai copiat?
Bianca am vazut pozele, parca acum a intrat in cls. a 5-a si uite ca a si terminat. azi maine intra la liceu....trece timpul.
Cristina distractie frumoasa sa ai d-na!

Nu s-a luat curentul...asa ca mi-am facut clatite, am dormit vreo 2 ore, ca valiza-n gara, am mancat...acum iar voi dospi pana vine Clau cu Marco...asa viata...sa tot am. profit si eu cat mai pot, caci in curand nu voi mai avea liniste.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery, distractie frumoasa , era frumos sa fi azi la mare...pacat de vremea asta.
Giova, dospesti aluat sau dospesti tu pana vin baietii ? . Ai putea face niste gogosi daca tot te plicti. Vai ca ma tot minunez ce trece timpul...m-a vazut vecina venind de la festivitate si mi-a spus ce a crescut Sandra fata de cand ne-am mutat aici in bloc (avea 4 ani)..si e cat mine la inaltime (aproape). Oare eu nu mai cresc deloc?

Sa vedeti ce bomba am aflat . O grupa pregatitoare din oras a facut chef de terminarea gradinitei la un restaurant de la weekend (e strandul nostru)..., au facut ca niste promotii, cu numele tuturor copiilor si cu poza lor. Zici ca au terminat liceul ce mai...
Ca sa nu mai zic ca clasele a 8-a fac chef tot la restaurant si invita profesorii...ca asa e moda...si la ei zici ca au terminat liceul nu 8 clase asa se chefuiesc si cheltuiesc .
Si sa nu mai spun de licee (cel putin unul am vazut la TV), tipele in alb imbracate din cap pana in picioare, si in cap toga alba ..si astea zici ca au terminat facultatea .

Vai, vai...te mai miri ce le debiteaza capul...dar cine e de vina pana la urma? Parintii cu siguranta ...mai ales sa faci tu chef ca ai terminat gradinita...

A si anul trecut fata unei colege de faculta a terminat clasa a IV-a si parintii au facut chef la ceva restaurant..ca vezi doamne se despart de educatoare. Colega mea nu prea a fost de acord ca e singura fara sotz si nu are atatea finante, dar s-a supus majoritatii .

Merg dupa Dani la gradi.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu dospesc Bianca. as fi dospit si aluatul...dar nu prea am chef. cu toate ca mi-a facut o pofta de gogosi.
Ei draga mea...copiii din ziua de azi sunt emancipati rau, in plus sa mai vina si vreo 2-3 parinti cu ideea...gata cheful.

Am copil mare...vine singur in casa cu liftul. tat-su' il lasa la parter si el vine pana la etj.2, suna la usa...
Il mai trimiteam jos la birou la Clau cu liftul si s-a invatat.

_
poze

Mergi la inceput

No mah ce pauza pe aici..zici ca voi aveti de invatat .
Ma doare capul...mi-e greu de atata "stiinta" si mi-e somn...
Giova, nu e periculos cu liftul? Ma gandesc ca fiind blocul nou aveti lift electric dar...tot e periculos parerea mea. Mai bine pe scari sa urce si sa coboare..macar mai face miscare .
Dani nu ajunge la noi la lift la butoane...nici macar la parter nu ajunge sa apese..dapoi la 3 .
Mie si pe scari mi-e frica sa il las singur ca desteptii atia au facut aiurea balustrada si are o gramada de spatiu gol in partea de jos...doamne fereste de se impiedica si cade poate aluneca pe acolo pana jos . Mi-e frica sa il las singur pe scari din cauza asta.

Educatoarea pe care o placeam eu a fost azi ultima zi la gradi...din septembrie vine alta...cine stie cine . Pana atunci stau la gramada ma gandesc ca oficial e vacanta. Pana la licenta il duc pe Dani la gradi ca nu am chef sa ma impiedic prin casa de el . Apoi mergem la mare si apoi vedem...merge la bunici, acasa..oricum in iulie e inchisa gradinita.

Copiii azi mi-au stat cuminti dragii de ei.... Nelu a fost la servici, si eu am invatat in camera la Sandra si ei au stat in camera mare..unul la calc, altul la TV...au mai facut cu schimbul...au facut liniste sa pot invata. Dragii de ei
Somnic usor va doresc, merg la nani ca maine e o noua zi de invatat.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, maine fac reteta ta de peste la cuptor sa vedem ce-mi iese. Am file de cod ...
Si fac ciorba de fasole verde cu usturoi si smantana ..
Si poate o tarta cu cirese pana se face ciorba...sau 12 buc de muffins.
Vad eu.
Duminica daca e vreme buna iesim la amiaza si nu stam mult la un gratarel ca am luat pulpe de pui.

Mergi la inceput

Bianca liftul e nou, e performant. daca se ia curentul/se strica ceva la el trebuie sa te duca la cel mai apropiat nivel. pana acum nu a fost cazul. Placuta pe care sunt butoanele e montata destul de jos. ele sunt digitale, abia treci degetul ca iau comanda.
pe scari nu-l las, ca sunt in spirala, intr-o parte sunt mai inguste, il cealalata mai late...mi-e mai frica sa nu pice.

Ciorba cu fasole verde si eu vreau sa fac. am mancat o tarta buna la ziua prietenei noastre sapt. asta...dar nu ma incumet sa fac.

Eu vreau sa iesim la vreun strand, mi-e dor de o balaceala.
Cum anul asta adio concediu, vom merge in Alba 2 sapt., ne cazam la cumnata la vila, acolo avem piscina si ne imaginam ca suntem in Turcia. mai lipsesc chelnarii, dar parca vad ca va fii plin de bunici in jurul nepotilor.

A inceput si Marco sa vrea la comp. Ii deschid pag. principala de la thomas and friends si isi pune el pe jocuri sau diverse activitati. In special ii plac jocuriile de memorie, isi aminteste unde e imaginea si la fix intoarce cartile.

Azi a iesit putin cu Clau, eu nu am avut chef...naiba stie ca-mi vine sa dorm non-stop...si sa mananc. maine musai sa ma cantaresc sa vad unde am ajuns.

merg si eu in pat, doar mi-a ajuns pe ziua de azi.
si noapte buna.

Si in seara asta am arsuri. ma gandesc la saraca Maraki cat a suferit de pe urma lor. eu cu Marco nu am prea avut, acum sunt mai dese, in special seara. Nu stiu ce sa mai bag in mine sa treaca.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

Giova ei si tu...am cautat pe net felicitari, nu am compus eu dar sa stii ca nu am pus primul text intalnit, am cautat ceva Sa stii ca e cam periculos cu liftul, nu-l mai lasa singur pe Marco, e mititel totusi. Mi-ar fi frica cu usile automate, sa nu-i prinda mana sau doamne fereste o parte din geaca .....este periculossssss!!! parerea mea.
Bianca, ce banchet nene la gradinita???mai ramane sa faca banchet cei care termina cresa la 3 ani Pe vremea mea se facea asa: la sfarsitul clasei a patra, a opta si la sfarsit de liceu. Tin minte ca in generala la banchet, aveam toate fetele niste floricele facute din funda, aveau cozi lungi pe care scriau toti colegii cate un mesaj si le purtam in piept
Ieri am fost din nou la snitzel, nu mai mergeeeem!!! Am facut greseala sa ma duc la toaleta si m-am lamurit cat de curat este restaurantul va dati seama ca ochiul meu critic vede tot Am fost la Marien Platz in oras sa imi caut pardesiu dar nu e sezonul si nu am gasit. Mi-am cumparat si eu o geanta, ceas si cercei tortite mari Cam atat....voi ce faceti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, frumos textul trimis, ff adevarat, multumesc.
Fetelor, am luat 8 azi la Drept European. Stufoasa materie... dar a trecut.
Acum pap, pe Razvan l-am pus la somnic...

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

rapid am deschis compu, sper sa apuc sa va citesc, imediat plecam iar de acasa.
Dim. am facut piata si am stat cu piciul putin in parc, mai mult tat-su', eu m-am tolanit pe o banca la soare, am venit acasa, am papat si am dormit toti 3.
Acum vrem sa dam o tura la Zoo, e misto si piciului ii place la nebunie...zau de mai stim pe unde sa iesim.

Maraki pai mergem noi cu el pana la lift, ne uitam cum intra, cum apasa pe buton, cum se inchid usile si gata. Ori vine de jos direct la mine la usa, ori cand merge la Clau la birou, ii deschide Clau, ca sa nu o tuleasca afara in curte.
Pai acum vara vrei pardesiu? mai asteapta si tu pana la toamna. Oricum, sa porti sanatoasa ce ti-ai cumparat.
Cristina felicitari d-na! la cat mai multe examene luate.

o sambata faina sa aveti, merg si eu sa ma imbrac, sa plecam.
poate facem si ceva poze, ca nici burtoiul nu l-am mai pozat.

_
poze

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine.
Noi azi nu am facut nimic interesant, de dimineata am gatit+ invatat, de dupa-masa am invatat. Copiii pe aici prin casa ca afara era cam rece si batea vantul.
Giova, am facut reteta aia de peste...cred ca m-am convins definitiv ca la noi in casa nu merge pestele ...Sandra a mancat un file, Nelu jumatate, eu uo bucata si Dani a spus ca el nu vrea peste si il tot prosteam si ii bagam in gura . Tot mai bun e un gratar decat pestele ala . Dani deloc nu vrea sa manance peste, il refuza intotdeuna. O sa mai fac odata pastrav pane ca ala ne placea dar alte feluri de retete eu nu mai incerc ca nu are rost...nici mie nu imi place pestele cu toate ca stiu ca e sanatos . Si noi asa suntem...parca ne-am plictisit sa tot iesim in aceleasi locuri.
Astery, felicitari pt nota, cat mai multe asemenea .
Maraki, iar nu ai poat snitelul? E scump un snitel dinala urias? E in pesmet facut sau in ou si faina?. Lasa tu wc ca poate restaurantul nu e murdar ca si wc-ul .

Acum am vb cu sora-mea, a gasit o oferta faina in Nisipurile de Aur si pleaca de sambata viitoare, m-am uitat si eu la hotel si pare ok pt buget mic...dar problema e ca nu pot merge pt ca am hotarat ca mergem cu socrii la mare...acuma ce sa fac? Sa dau inapoi? Nelu s-a uitat urat la mine cand i-am spus ca sa vina si ei cu noi in Bulgaria sau sa stea acasa . A zis ca sigur nu du ei 500 E pe bilet..dar sunt sigura ca si la mare vor cheltui atata. Of puii mei...cati bani ma costa in Bulgaria, atata cheltui si la noi la mare pt cazare, mancare si bautura .

Mi-e somn, sunt obosita, ma doare spatele..toate ma dor .
Merg la nani ca dimineata ma trezesc sa invat, somn usor sa aveti.

Mergi la inceput