Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alinuta, da, daca ai pe cineva sa te indrume probabil ca e mult mai bine. eu am fost abansonata vreo 2 ore singura cuc (era noapte, dr de garda s-a retras putin si cele 3 moase au disparut). noroc ca a venit dr meu la timp si m-a salvat. eu faceam acolo de capul meu, cind a venit dr, copilul avea puls parca vreo 182, contractiile mele se fasaiau pe drum, m-a pus imediat pe oxitocina. rebe a avut un cucui de la efort dar in rest nu au fost probleme, insa privind in urma ma gindesc ca am fost norocoasa totusi. dr de garda intrase rau in panica cind a ajuns dr meu la spital si m-a gasit singura in toiul noptii.

Lucialu, o punem la treaba, la pipait, masurat, etc

Patricia s30 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

uliiasi, dr. de la cluj nu mi-a zis dimensiunea colului, doar ca e tare scurt si ca bebele impinge cu capul in el. Intr-o ora merg si aici la Alba la dr. si intreb, sper sa poata sa-mi zica.
Faza-i ca eu, efectiv am momente cand simt ca e acolo fff jos

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si32+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia in liftul meu intra cu siguranta. e bloc nou, cu lift mare. dar si in lifturile din blocurile vechi eu zic ca merge. Tipa sta intr-un bloc fara lift, ca as fii intrebat-o. cu prima ocazie cand o vad in parc, intru in vorba cu ea.
Micaalsa sa vii cu vesti bune de la dr din Alba. Al meu dr. mi-a masurat colul ecografic, nu prin tuseu. vezi poate iti masoara dr. din Alba.
ALINUTZA eu adio , mi-e frica sa nu pateasca bb ceva, asa sunt eu...mai panicoasa. cu toate ca e ok....nu a mai vazut-o al meu sot tare de mult. la fel am facut si in prima sarcina.

Merg sa-mi iau copilul de la innot si in Mall cu noi. sper sa fiu ok si marco cuminte, caci tati nu poate sa vina.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanar34 spune:

Buna,
Numele meu este Ioana si sunt din Arad..Voi fi si eu o mamica de august 09,inca nu stiu data exacta(doctorul meu zice ca trebuie sa nasc in prima saptamina din august).
O dupaamiaza placuta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Venit si noi de la doctor, caruia i-am spus ca nu prea mi-a placut eco morfo facut de doctorita cu care colaboreaza dansul (eco facut lunea trecuta) si a fost atat de amabil incat mi-a repetat el eco si...gratuit (din partea casei ) ca sa stam linistite.
Si sapt asta avem 2040 g..cica daca continuam cresterea asa ajungem sigur la 3700-4000 g.., asa ca l-am intrebat pe unde iese bebe in cazul asta ?el la mine..pai e frumos asa....l-am intrebat si de epidurala si tot ranjind mi-a zis "facem facem"..siiiigur ca da...pai ce eu il las sa isi faca de cap?
Masuratorile toate bune, DNP tot pe acolo, fluxurile bune, mi-a dat de rafacut niste analize, culurile din col cica pe la 35 sapt..nu e cam tarziu? voi cand le-ati facut?
Singura chestie e ca dilatatie rinichiutilor e tot acolo..cica e un reflux de la vezica..tot minim si cica dupa nastere se regelaza..sa dea Domnul sa fie bine. Nu a putut sa imi vada colul caci tocmai facusem un pipi si era vezica goala, si ca de obicei printesica mea e cu mana pe la ochi asa ca nu i-am facut fatza..in schimb picioare, pulpe, mainute, degetele, coloana, fundut, capul de la spate si...par destul (niste tepi asa, mi-a arat dr pe eco) asa ca iesim deja cu codite .

Si ca sa sarbatorim si mai ales ca nu cheltuisem nimic la dr. a fugit la piata de unde am cumparat boabe pt gaina ..adica : cisese, visine si capsuni..din care halesc de zor.

s33 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Va pup pe toate! Multumesc pt urari... Andreea e mai bine acum... dupa cum spuneam doar tusea ne mai da de furca!
Dar o rezolvam noi si p-asta!

Deci ziceti ca in Herastrau a fost un fiasco... bine, atunci nu-mi pare rau ca am stat tot w/e in casa...

Patricia, am vazut si eu vineri seara o d-na cu Titi (carut) si l-am trimis pe sotul sa o abordeze... ca eu eram in masina
A zis ca e fff multumita si incantata de el, ca nu e foarte usor dar se manevreaza f simplu si ca a folosit toate dispozitivele.
Ea a dat mai mult pe el ca nu era la promotie si tot de pe net l-a comandat.

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 29 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,felicitari pentru grasunica!Ioanar,bune ai venit printre noi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+AMR 5 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

LA MULTI ANI PITICILOR !

Tot fara net, accasa ca mai dureaza pana ii da drumul , despre galactogil asa e ,cica e f bun , cumnata a baut ceai dar nimic pana la galactogil, si nu a trebuit mult ,a zis ca doar de 2 ori a facut din el, costa cam 50 ron.
Braul se poate pune imediat si la cezariana sau nu?

Si nu erau contractii, sughita bebe ,dar ma speriasem un pic ca nu l-am simtit asa puternic niciodata ,prinde puteri voinicul meu

mai am putin cu organizarea de vara, golescc sifonierul de lucruri groase si de lucrurile inutile ale sotului (ale mele sunt uutile toate ) si le transfer la firma unde am amenajat o camera cu sifonier f mare pe tot peretele ,canapea ,tv,sa am unde sa iau o pauza ziua(asta in perioada cand aveam mai multe schimburi si stateam pana noaptea tarziu). Tot aici am si patutul,cadita cu suport si salteau lui bebe ca acasa nu am loc nici sa cad .
Defapt ma pregatesc si pt marea mutare , socrelia nicci nu stie ce avem noi de gand si nici nu-i spun ca nu merita

Meleea 32

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Venit si eu de la dr., cica nu-mi poate masura colul decat prin tuseu sau cu sonda vaginala , si clar am zis no way. Ca si data trecuta cand mi-a facut eco vaginala, am avut niste contractii si dureri de toata frumusetea, asa ca ma feresc. Mai si platesti consultatia sa-ti spuna nimic. M-am saturat de dr. astia ... ba am stat si 1 ora de am asteptat, cu tot ca aveam programare, ca "n" nesimtite intra cu fel de fel de intrebari si rezultate la analize. Eu una la control la asta nu mai merg, daca m-ajuta Dumnezeu sa ajung la Cluj sa nasc acolo bine, daca nu, voi vedea eu ce voi face. M-am saturat de toti

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si32+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, nu am reusit sa ajung la prietena mea. Baietelul ei e bolnavior, are otita si venea pediatru in vizita. Dar cum se face bine cum iau legatura pt listuta.

Am venit de la eco. Am 3.500 gr copii in burtica repartizate astfel : 1900 gr fetita pozitionata jos si 1650 gr fetita pozitionata sus transversal. Deci cezariana ma asteapta cu anestezie rahi( cica e optima), ca parca se discuta care e cea mai buna. Si daca nu sunt ok conditiile pt rahi va fi totala. Habar nu am care sunt. Din pacate dr. va fi in concediu in perioada optima de a veni fetitele pe lume. Dar daca se intampla cand e el in zona sa-l sun. Daca stau in burtica pana se intoarce el in tara atunci programeaza cezariana. Pt orice eventualitate ca se intampla ceva cand nu e aici, mi-a dat tel unui alt dr care se va ocupa de mine.

Si colul lung si inchis. Doppler-ul bun, deci se simt bine ambele fetite in burtica.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput