Unde pot gasi peruci ?

Unde pot gasi peruci ? | Autor: 777A

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca s-a mai pus intrebarea asta, dar eu tot nu sunt lamurita.
Cocorul e deocamdata inchis, iar in rest am gasit numai peruci ieftine, cu care iti este rusine sa iesi, ca se cunoaste ca sunt peruci. Stie cineva de unde sa imi cumpar o peruca de brand ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki1970 spune:

Dupa cum poate ai vazut si eu am intrebat de peruci si nu ma lamurit nimeni. Sa stii ca din pacate eu a trebuit sa apelez tot la cele ieftine si le schimbat des. La Cocor erau tot din cele ieftine. Eu imi cumparam de la Magazinul Victoria. Mi-a facut un peruchier din parul meu natural una, ptr ca il aveam pana la fund, dar nu a stiut sa o faca cum trebuie. Doar asa sa gasesti un atelier care mai face.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am vazut un magazin cu peruci in spitalul Fundeni acum nu stiu ce fel de calitate aveau insa poate voi ma ricepeti mai bine

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Da, exista un magazin de peruci in incinta Institutului Oncologic (acum 3 ani era). In spitalul Fundeni nu stiu daca e sau nu...
Cred ca la Institutul oncologic se face referinta.
Erau mai scumpe decat in cocor!
Exista si in magazinul Unirii. Eu am cumparat de acolo acum 3 ani dar nu era cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pentru cine nu a purtat vreodata una,inainte de a o cumpara trebuie sa stiti ca o peruca e ca o caciulita.Adica tine de cald.Iarna o poti purta cu succes ,insa vara e prapad,curg apele de pe tine.Varianta care totusi ar permite este sa te tunzi de o.5 cm.De aceea ofer aceasta informatie tuturor investitoarelor.Eu posed una bucata peruca,gen Nefertiti.Faza cea mai tare este cind trece lumea pe linga tine si nu te recunoaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poppa spune:

Pentru 777A:
Am gasit eu peruci de brand, Raquel Welch si Ellen Wille pe internet.
E un singur site care le comercializeaza, se numeste Hermax, cred ca nu am voie sa dau link-ul. Am luat o peruca super, cu monofilament, destul de scumpa, am dat vreo 10 milioane, dar am vazut ca au si peruci la 3 milioane si jumatate. Daca inca ai par pe cap, nu trebuie sa iti iei neaparat cu monofilament. Mai au si mese si extensii. In fine, sper ca te-a satisfacut raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Mama isi cumpara de la magazinul Bucur Obor, costa pana in 100 ron, insa le schimba la 4-5 luni ca se tocesc la spate si se vad naspa.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput