Sezatoarea canadiana (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Olga imi pare rau. Unde si ce a simtit la palpare? La burtica? Si eu cred ca cu aburul in exces faci mult mai mult bine decat cu picaturi. Eu tot hydrasesnse folosesc . Sunt si pentru bebelusi mici. Dar marc n-a avut nici o raceala pana la 17 luni asa ca nu prea stiu cu bebe asa mici( Lasa ca dupa acea a fost bolnav non-stop 6 luni, asa ca sa invatam cum e). Si in situatii de astea cu sufocatul si nasul infundat doctorul ne-a sfratuit sa apelam la abur in cada sau in camera lui.

Stii ca avem baieteii nascuti in aceeasi zi? Cred ca la un an diferenta....

Neliaai reusit cu pasaportul? Ca vroiam sa trec si eu zilele astea. Dar m-ai speriat cu multumea de oameni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simonna, nu cred ca mai exista pozele alea.....am vorbit din amintiri.poate mi-o face cineva vreodata vreo surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ei, Simonna, pai eu eram toata o vijelie pentru ca seara inainte de ora inchiderii am descoperit adidasii odraslei rupti, cu degetele iesind pe afara, a doua zi niema papuci la scoala; si cum la Winners n-am gasit am dat peste cei de la zellers cind inchideau usile si m-am milogit sa intru sa nu-mi trimit copilu"descult; se ruleaza un adidas asa, la 2-3 luni la noi, ori e bun, de la globo la 30-50$, ori de la zellers la 20-30, tot crapa fara scapare

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Am pus poze (pe contul comun) de la Prom-ul lui Sinzi.
Nu a iesit asa cum ne facusem planurile pentru ca a plouat aproape continuu. Asa ca adio poze in parc, pe malul lacului, etc...Iar la restaurant, inauntru eu n-am avut acces. Au facut ceva poze si pe acolo dar deocamdata nu am intrat in poseseia vreuneia. Asa ca le-am pus doar pe cele facute acasa, inainte de plecare. Ce e important este ca Sinzi s-a simtit bine, a fost multumita intr-un final cu toate si cu rochia (lipita de piele...multumita benzii dublu adezive de la LA Senza) si cu parul (aranjat de mine dupa ce a bocit o ora ca nu sta bretonul cum trebuie ) si cu corsajul (florile de la mana) si cu toate restul...
In alta ordine de idei...pe mine m-a tampit ploaia...am o staaaaaaaaare....de nu pot sa spun. Oare mai vine vara vreodata??? Mai am 7 zile si plec in Dominicana dar parca...nu mai poooot...vreau soare, vreau sa stau in curte, pe terasa, sa ma bucur de flori , de gaze...vreau la aeeeeeeeeeer....
Gata, nu mai zic nimic ca nu vreau sa transmit din starea mea si altora....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata!

Pentru cui i se mai face dor de Romania, uite www.jurnalul.ro/webcam/piata-universitatii-54.html" target="_blank">aici un site cu imagini live din Rom din diverse locatii.

Inacanada, foarte frumoase pozele. Si m-a izbit asemenarea cu fata ta, mai ales in poza in care sunteti toti 4. Felicitari pentru absolventa!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo, s-a notat!
Cu simtitul bine, ehhhh, e cale lunga. Iti dai seama ca incerc, dar nu-i chiar asa usor. De aia, ma tot plimb cand la unul cand la altul prin w/e-uri. Maine o sa aflu cand o sa vina si cei dragi pe aici si de abia atunci o sa pot sa ma simt si mai bine! Si o sa incep sa numar zilele!

O saptamana insorita va doresc!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc Monicuta, Denisa, mikiion.

Da mikiion, a simtit ceva in partea dreapta a burticii, inflamat. Cand atingea Sophia urla ca din gura de sarpe. El zicea ca pot fi multe(Un scaun intepenit undeva, ficat inflamat, apendice, etc) Acum parca scaunele sunt mai putin verzi, sper sa fie bine cu ea.
Astept rezultatele la analize. Deocamdata sper ca la radiografii si ultrasound nu au gasit nimic ca deja m-ar fi sunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, si eu am stat 1 an departe de Victor si Marius, te inteleg asa bine.
Dar trece vremea repede...

Am vazut soarele de dimineata, credeti ca dispare pana termin eu munca ?

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nu ca vreau ca sa ma laud , nici ca vreau sa va-nspaimant ..vorba aceea...dar tocmai am primit un loc la gradinita, alta..CPE-ul de la job imi ofera loc din 22 iunie pt Julie..din pacate, cu lacrimi in ochi pt voi, cele care ati avea atata nevoie de un loc asa de bun , o sa refuz, pt ca fii-mea e super bine la gradi de langa casa si cred ca ar avea un soc sa o mut in centre-ville ..plus voiajatul ...

olga, e vorba de niste supozitoare cu camfor. daca vrei facem cumva si iti trimit. sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, de pe strada mea, fosta insorita!

Olga, iti tin pumnii sa se linisteasca toate si sa intri in ritmul normal, iti tin pumnii mai ales sa se faca Sophia bine! Cred ca plecarea tatalui tau o sa ajute mult, ca micuta te simte si, pe linga raceala se agita si prin simpatie cu tine!
Acu' eu sint mai sadica decit alt popor, lui Radu ii tineam - si mai facem asta inca daca e plin de muci, se numeste "spalat nasul" - apa in pumn sub nas si inspira de acolo, se ineca si scotea tot ce avea in nas. Dar el facea asta benevol la baita, adica nu se enerva si nu plingea cind nimerea cu capul sub apa, tusea si pe urma se hlizea la noi, asa ca poate nu e cea mai buna solutie pentru alti copii.

Ana, ce m-ai lovit... Alors, eu am fost marti la Zellers, miercuri la Walmart, joi la Winners, vineri in Centre Laval, simbata di duminca mai stie mama zmeului pe unde, intr-o inocenta desavirsita. Duminca pe la 2, cu toti copiii vecinilor la mine, i-am gasit adidasii rupti, dar rupti nu ici colea, ci peste tot, curg bucati de adidasi din ei cind merge!
Cum m-am jurat ca nu-i mai cumpar papuci daca el nu-i acolo (ca ma tot plimb inapoi cu ei), inca n-are adidasi noi. Ca duminica erau copiii la el si Maria Sa "nu pierde vremea cu shoppingul". Iar ieri n-am ajuns la Globo ca aia inchid la sase nu la sapte cum am crezut eu...
Ce ma enerveaza pe mine este ca i se rupe complet, curg sau nu siroaie de bucati de adidas din papucii aia... tot una. So what?, zice. Who cares? Orice argument am adus a fost inutil, i se rupe si gata. Drept ca azi si-a luat sosete negre, ca alea albe se vad urit prin gaura... :))

Rox... hai ca trece! Munceste si plimba-te si cind te saturi ia-o de la inceput. Dar pozele sint superbe... ma uit la ele si abia astept sa treaca un pic de timp sa ma duc sa ma plimb si eu in colturi europene unde n-am mai fost! Si ce meseriasa e fina ta cu maratonul ei! Cool!

Ina... lasa-o incolo de ploaie, bine ca ai ce astepta! Fa bagaje de Dominicana cind ploua... Stii ce fac eu acum? Ma uit sa vad cit costa beletele de Mexic peste vara :)))) Salivez si ma uit mai departe :))

A facut cineva yoga prenatal? In conditiile in care eu n-am facut yoga in viata mea si am ceva probleme cu spatele, nu-s cit ma tine sa fac toate extensiile alea... Merita sa dau banii? Sau mai bine imi mai iau citeva sedinte de masaj si eu zac si altcineva munceste pentru mine?

Pupic,
Simonna

Mergi la inceput