Sezatoarea canadiana (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai fetile, abia ce mi-am revenit din sperietura cu promul la diferite varste, acum ma speriati si cu adidasii? Ce mai urmeaza???

Simonna, faina faza cu ciorapii negri

pitilache, multumesc si eu pentru pozele din Brasov, la cele din Europa inca n-am ajuns, insa le vine si lor randul.
Wow, ce fina in forma ai!

inacanada, foarte frumoasa Sanzi, ma bucur ca a stat rochia, ce minune cu banda aia adeziva... Da' flacaul cine e? Baiat bun?
A inceput Thea dansurile?

Olga, sper sa nu fie nimic serios cu Sophia si sper sa ajunga tatal tau cu bine acasa, sa nu mai ai griji si din partea aia.

Noi am supravietuit cu chiu cu vai week-end-ului, insa ieri am fost ca batuta, obosita la maxim! Duminica m-am oferit volintir la recitalul de dansuri, am stat in culise si am imbracat copile, incaltat, schimbat incaltarile de cateva ori, prins coronite, coafuri, reparat costume, dus la toaleta, cules de pe unde dispareau... de groaza! Dupa trei ore si jumatate de stat in priza aproape ca am adormit la volan...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

singura romanca care se afla in avionul prabusit, mi-a fost colega de facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Simonna, Donia

Simonna cred ca ai dreptate cu stresul resimtit de micutza. Sunt sigura ca dupa plecarea lui voi fi mai obosita fizic dar mai putin stresata.

Ktrinel multumesc mult. Cred ca mi-ar fi de ajutor daca poti sa-mi trimiti. Iti trimit adresa si telefonul pe pm. Asta daca nu e un deranj prea mare. Imi pare rau de colega ta. Oare ce are Dd in plan cand ia atatea suflete o data? Eu mai glumesc morbid cu barbatu-meu. Ma intalnesc cu oameni si am senzatia ca-i cunosc senzatie cumplita de deja vu. Poate am murit deodata sau vom muri deodata. Oricum e ciudat.

Denisa tanti cu torturile e de milioane. Sunt aranjata pe ziua lui Tony, ne face o masina rosie Pentru botez merg sa vad ceva modele, poate mai si gust ceva Vezi ca numai la prajituri imi sta mintea? Nu conteaza ca-s balena vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

singura romanca care se afla in avionul prabusit, mi-a fost colega de facultate

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Oh, ce groaznic! Imi pare rau de toti care s-au dus, dar cand mai si cunosti pe cineva, e de-a dreptul tragic.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ktrinel imi pare rau. Tocmai vorbisem la telefon cu mama si-mi povestise. Despre loc, lasa ca nu-i bai. Stiu gradinita aia si mi se parea prea mare poluarea si in mijlocul circulatiei alea....Mereu ma uitam cu mila la copiii aia.

Olga sper sa fie deja mai bine cu fetita.
Am o curiozitate , cum avem copiii nascuti in aceeasi zi? Si al tau e lipicios si alintat ca al meu?
Inacanada am fost impresionata si mi-am dorit sa am si eu 18 ani din nou. Dar nu acasa ci in Canada, aici. Macar pentru floarea aia frumoasa

Si eu ma declar batuta.... duminica am venit franta din parc, Marc n-a dormit....Pe la 7 seara inima mea o luase deja razna. parca eram in sesiune si perdusem 3 nopti... Si ieri ne-a apucat harnicia si m-am apucat de vopsit prin casa.... acum parca m-a calcat trenul... Macar de n-ar mai ploua sa pot termina de vopsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

mikiion si al tau e in 4 iunie? Mai lipicios e, alintat, la greu. Dar cateodata am senzatia ca nu-l alint destul, ca creste asa repede. Am un baietoi.A fost cel mai dulce bebelus (fizic vorbind ca altfel era terorist). Niciodata nu a dormit cum trebuie. Cand altii dormeau 16 ore el era la 10. E mamos mai, obisnuiam sa fiu dragostea lui inainte de a se naste Sophia. Acum de ziua mamei mi-a spus asa frumos ca nu ma iubeste, ca-s rea si ca nu ma vrea. Ce mai, cadoul perfect.

Simonna eu am facut cu ambele sarcini aerobic. Bine ca asta nu m-a oprit sa iau 30 kg de fiecare data. De yoga nu stiu. Pilates le-am oprit ca era multa miscare in zona abdomenului. Daca vrei iti trimit o copie - e aerobic special pt sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

,Ktrinel, imi pare rau de fosta ta colega.

Parintii mei si asa erau speriati de calatoria cu avionul, acum cred ca sunt ingroziti, ei vor veni tot cu Air France.

A, si vroiam sa iti zic ca eu am un coleg de scrabiciu quebecois (aproape) casatorit cu o romanca din Targu Mures, tocmai au venit din vacanta de 3 sapt in Ro si Ungaria.
Numai la poze cu colaci Kurtos se uita si mi-a declarat ca n-a mancat altceva mai bun decat snitele din piept de pui.
Cred ca se inteleg bine, ca vb. in engleza intre ei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cge, aha , deci e aproape quebecos ..io vorbesc de unu sadea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Referitor la gradinite - CPE sau nu, pe unde merg copii vostri cat e de curat? E curat asa cum stim noi c-ar trebui sa fie? Eu tot incerc sa schimb gradinita si pe unde ma duc ma cam loveste ''curatenia'' asta poate astept eu prea mult ...

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

katrinel,colega ta de facultate disparuta in catastrofa de ieri era vecina mea,buzoianca...
cge,si mama vine peste o sapt..Ea nu e speriata,in schimb eu imi fac numai scenarii stupide

Mergi la inceput