Sezatoarea canadiana (145)
Raspunsuri - Pagina 17
CriPOD spune:
Mona, pe la Olga am trecut sapt trecuta o ora dupa un lunch cu consortul care raboteshte in mississauga. Iar de planuri de viitor de vizite, pauza acum...
Azi a avut accident jumatea cu masina cealalta, aseara am scos-o pe-a mea din shop dupa bushitura ce mi-o baga unul acu 2 sapt in spate. Bad luck, suntem doar pe-o masina for a while, asa ca treb sa schimb strategia de expunere. Adica numai daca vine muntele la mahommed...
Cu daruitul, cu drag ma intalnesc cu oricare, ca-mi sunteti dragi, insa ma repet si in public, sunteti toate niste scumpe si apreciem ca va ganditi la noi, dar chiar nu e nevoie, avem tot ce e necesar pt pepitutz pt acum, mai tarziu o sa fie cand si ce e nevoie. Deh, experienta dupa doi super-imbuibati isi spune cuvantul. Multumim frumos oricum, sunt impresionata de toate ofertele si atentia!!!
Desi, sa fiu sincera pana la capat, mai avem nevoie de un singur lucru pt el: un nume . Cumva, fara motiv aparent, asta a devenit subiect tabu la noi acasa de vreo 3 luni. Singurele sugestii vin de pe la colegii fetii, te doare bibilica ce idei au.
De intalnit, daca pot fizic si strategic unde si cand se decide, abia astept. Ca dupa ce se face color pepitul, ma-ndoiesc ca mai ajung pe undeva o vreme....
Sper sa nu intru acum intr-o faza proasta generala, aia mi-ar lipsi!
Pup!
Simonna spune:
Ziua!
Am facut pra-ji-tu-ra! Clar ca ma plictisesc de mor! Si nici nu-i asa buna! Ca am pierdut reteta Doniei si am facut pandispan.... Merge dar lucrul ala de la Donia...
Donia, ma auzi.... din Piata Sfatului in Racadau, please, please, please, poti sa ai postezi o data reteta aia yummy de praji cu fructe? Sau pe contul comun, s-o mut la Importante!
Codritzu, yap, fost la Magog, la niste condouri pe malului lacului. Acu, nu-i vorba, nu se putea face baie in lac ca era dermatita inotatorului, dar complexul avea piscina si mai erau cinci lacuri sa te tot imbaiezi!
Uite asta a fost complexul:
http://www.clubazur.com/default-english.html
Ai lac sa te dai cu barca, noi am fost intr-o mina de cristale, una de carbune, am cules zmeura, am fost la Arbre-Aventure, la Bromont la parcul acvatic, la Knolton la muzeu si prin orasel, practic am fost la centrul turistic cind am ajuns la Magog, am adunat toate brosurile si am ales.
Dana, unde radiez, dom'le? In care poze? Ca daca-s alea din Mexic, cum spuneam si altora, n-are legatura cu sarcina ci cu Mexicul... Daca-i aia de-am pus-o la Maple Sirup, aia-i de-acum 10 ani si, yap, mi-a placut mai mult decit acum ca nu ma plictiseam. Ah, si next time lasa copila aia sa se duca linistita la sleep over si hai sa vezi ce radiez in persoana
Lauraj, Mindra dvs.... frumoasa si-n pozele alb-negu... Si parca s-a mai mirat cineva... 12 perechi de nasi? Botez catolic? Ca atunci I'm getting it...
Ica, si eu am o pb. cu ochelarii.... nu-mi plac ramele de la oferta, alea de le-as lua eu sint de la 600 in sus :) Nu vorbim lentile :) Eu am fost la Lenscrafter si au 50% pe lentile cu rama la pret intreg sau 30% pe total daca esti membru CAA.
Olga, sarmina, cind poti tu, nu-i graba... Nu-s daca ajuta, dar Radu se beleste an de an inainte de ziua lui. La 1 an i-a telecomandat unul o masina de-i venea pina la genunchi in picioare si-a dat cu capul in bordura si, de-atunci, tot asa o tinem. De cind e mai mare parca nu se mai loveste asa rau, dar tot o ia!
mQQm, dati-va, dom'le, cu autobuzul o vreme, ca m-ati innebunit! Si aveti grija de voi!
Bine, ma duc in treaba mea, ca vine un domn sa ne povesteasca de asigurari de viata si altele, ca tocmai am constientizat ca daca fac buba nu mai am asigurare de cind am schimbat jobul....
Weekend superb,
Simonna
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonna Dana, unde radiez, dom'le? In care poze? Ca daca-s alea din Mexic, cum spuneam si altora, n-are legatura cu sarcina ci cu Mexicul... Daca-i aia de-am pus-o la Maple Sirup, aia-i de-acum 10 ani si, yap, mi-a placut mai mult decit acum ca nu ma plictiseam. Ah, si next time lasa copila aia sa se duca linistita la sleep over si hai sa vezi ce radiez in persoana Weekend superb, Simonna http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
Adica poza cu burtica pictata care ai pus-o aici pe forum (dar eu am vazut-o la celalalt subiect) e de cind erai gravida cu Radu? hai ca nu m-am tacanit la cap, parca ziceai acolo ca Radu o desenase
maru spune:
raspund eu pentru Laura: botez basarabean! de aia cu 12 perechi de nasi...
voi stabiliti ce si cum, cu intalnirea, si eu fac tot posibilu sa fug de acasa
CriPOD spune:
Pai Simonna, pare-se ca n-avem de ales, ca am pierdut masinutza care mergea fara nici o reparatie de cand o aveam. Dar asteptam verdictul si speram totusi ca ne lasa s-o reparam... Altfel sper sa fie ok total sotul si copila, asta conteaza, s-au cam zdruncinat pe la gaturi si spatzi, dar se zice ca pe la 24 de ore se simte cel mai tare. Suntem on the lookout. As glumi si io, da' nu prea ma trece...
Donia spune:
Apar si eu la ceas de seara sa va anunt ca dupa 50 de zile de la interviu am aflat ca incep serviciul. Marti. Si imi e o fricaaaa!!! E part time si e doar orientare, dar incep cu un schimb de 12 ore. Mi-e atat de frica!!!! Singurul lucru care ajuta e sa nu ma gandesc, dar pot s-o fac la nesfarsit?!
biscu, am tot vrut sa-ti scriu, mi-a placut mult articolul cu vitamina D, in aceeasi zi am si inghitit vreo doua pastile ca deja le aveam in casa, planuiam sa incep sa iau in mod regulat.
mQQm, tin pumnii sa fie bine sotul si fetita! Posibil sa aiba ceva dureri de la soc, insa sper sa nu fie mai mult de atat. Au trecut pe la spital?
Si tu te-oi fi speriat...
Laura, ce frumoasa e Ioana in ziar! Cine a facut poza?
Ce chef ati tras, si dupa o zi atat de plina. Parca scria in ziar ca urma sa primeasca si un premiu Ioana sambata?
Simonna, uite acum pun reteta. Ultima oara cand am facut-o a iesit cam aiurea, putin cleioasa, aducea cam mult a cheese cake, dar e drept ca am pus mai la ochi, n-am prea fost atenta cu masuratorile. Insa a fost mancabila.
Pun reteta aici ca n-am timp sa intru pe mail acum.
Ingredinte aluat:
2 oua
150 g zahar + 1 plic zahar vanilat
125 ml ulei
125 g iaurt, simplu
300 g faina + 1 plic praf de copt
tava 28x28cm pregatita cu hartie de copt
1 borcan compot visine (scurse de zeama) dar se pot pune orice fructe
Se amesteca cu robotul ouale intregi, iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat.
Faina + praful de copt se amesteca in alt castron.
Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pina avem un aluat cremos si omogen.
Se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se arunca fructele peste aluat.
Adaug ca eu pun prajitura la 180 C cam 25-35 de minute, fac proba cu scobitoarea. La sfarsit se poate pune si zahar pudra.
Of, ce pofta... maine sigur o incerc si eu. Dar ma enerveaza ca nu stiu cum sa masor 125 grame de iaurt!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
inacanada2005 spune:
Donia dar nu se lasa fructele la fundul tavii daca le pui la inceput? tot caut si eu o reteta de prajitura din asta cu fructe. Mancam la cineva in Ro o prajitura cu visine o nebunie numai ca...n-am reteta. Si fructele erau pe deasupra prajiturii. Eu am incercat o data si...s-au lasat toate pe fundul tavii . Altcineva mi-a spus ca se pune putin prajitura la cuptor pana se face o crusta si apoi se pun fructele. Tu cum faci? Nu de alta dar...mi s-a lasat apa in gura numai citind reteta ta.......si as face-o si eu zilele astea.
Simi eu am Mazda 3 ( de fapt e masina lui Sinzi) si...e super. Eu ma simt tare, tare "stapana" pe ea cand o conduc. Ti-o recomand cu mare caldura.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacanada2005 Donia dar nu se lasa fructele la fundul tavii daca le pui la inceput? |
Nu s-au lasat, oricum prajitura nu e prea inalta. Am facut cu visine, caise, capsuni si mere rase. Cum sa zic, fructele se afunda putin, dar nu de tot, inca sunt vizibile. Si nici compozitia nu e foarte subtire, e ca o crema mai groasa putin, poate de aia nu se lasa fructele.
Mai citeam in alta parte ca e bine sa dai visinele prin faina ca sa nu se lase, dar la mine n-a fost cazul.
Editez ca am gasit-o nu mai stiam de unde am reteta, uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8652/prajitura-simpla-si-rapida-cu-visine/" target="_blank">aici sunt si poze.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cge spune:
Mqqm, aveti grija de voi toti 5.
Si eu pazesc in noaptea asta o domnisoara cu febra.
Donia, si eu am facut de multe ori prajitura asta, o sa o fac si maine cu capsuni cred.
Weekend placut.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Donia spune:
cge, eu o s-o fac cu visine, am ochit azi un compot in dulap Yummmy!
Va doresc o noapte usoara, sper sa nu aveti probleme! Nu tu scriai ca si noaptea trecuta a fost cu febra?
Hai ca m-am dus in urma si era simi cu Alice. simi, sunteti bine?