Sezatoarea canadiana (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Laurajr unde a fost botezul, adica la ce restaurant? ca am fost si eu la o nunta de argint, acum 2 saptamani si tot la fel a fost: vreo 20 de feluri de mancare, formatie care canta perfect in 5-6 limbi si tot la un restaurant de rusi-evrei - se numeste Amulet.
Merci pentru cuvintele frumoase la adresa lui Sinzi - . Deckul ala e la mine acasa ...ma bucur ca-ti place...si noua ne place muuuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pai, daca ma intrebati va mai povestesc despre Victor

Taica-sau l-a vazut cum il alerga o fata:
- Cine e fata aia ?
- Une fille enervante !!
- Cum o cheama ?
- Je ne sais pas, moi..!!
- Cum nu stii cum o cheama ? E cu tine in clasa ?
- Una, elle s'appelle 'Una'.
Pe bune, asa o cheama.

Si m-a invatat aseara, ce grimase se fac, cand se canta: "Les amoureux se collent" si cik ce 'fun' e sa le strici placerea alora cand se pupa.
Mai vorbim noi peste 8-9 ani.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna din nou. Va scriu din nou in mare viteza, ca ne grabim sa iesim la plimbare.
Asadar, ne-am gandit sa ne intalnim pe 20 ori pe 21 iunie, la o ora convenabila tuturor; eu una daca vin cu bebe voi sta maxim 2 ore..daca ma lasa. Zic si eu ca Mandarinul din Mississauga e OK, mai ales ca locatie, dar again, raman deschisa oricarei alte propuneri.
Deci nu ramane decat sa va anuntati disponibilitatea si alcatuim lista.
Apoi punem la punct ultimele detalii, pot suna eu sa fac rezervarea and we'll be all set.
Laura, cand am citit despre atatia nasi, am zambit; eu am 6, dupa datina bucovineana, iar frate-meu 8.
In alta ordine de idei, pentru cele ce vor sa slabeasca si sa mentina un regim de viata sanatos- si fara pounds back on- va recomand o carte excelenta a carei autoare e o faimoasa dr.nutritionost si fost model, care e health and nutrition consultant si la Research in Motion unde lucreaza sotul meu. Eu am citit-o deja si mie se pare excelenta, fara sfaturi de diete fade si periculoase pentru organism.
Eu folosesc suplimentele recomandate de ea dinainte de a descoperi cartea, sunt cele mai bune de pe piata- sorry, no ad is intended:)
Info gasiti aici:

http://www.drjoey.com/site/drjoeysbooks/naturalmakeoverdiet.html

tot ce zice tanti asta makes a lot of sense, IMO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olga, pai cum sa nu ne vedem iubita mea? Sper ca o aduci si pe Sophia, da ? Nu de alta, dar sa zbiere mai multi copilasi imprejur, nu doar al meu . Aaaaa, si vis-a-vis de locatie ce ziceti de un Jack Astor's sau Boston Pizza? Nu ca mi-ar trebui mie asa ceva acum - aka pizza , dar au o varietate destul de mare la menu, si terase pe alocuri. Sau daca nu vreti astea, ce ziceti de un Kelsey? Doar ca sa nu devenim 'redundante' cu acelasi Mandarin, la care ne-am mai vazut o data. Pareri de locatiune?!

mQQm, pai sigur vrem sa te vedem live, ca virtual nu te arati deloc bag seama. Te mai vezi cu Donia curand in Oakville? Daca da, let me know si pe mine, ca sa punem la punct de vorbeam, ok?

Denisa, trebuie sa mai reiteram ixperientia de aseara

Gata mi-am facut norma la scris pe azi

PS: Desi pe mine ma coafeaza Mississauga, sint deschisa si la alte zone, ca sa fie fair si pt. fetele de mai departe ca astuia mic al meu ii place tare in masina, asa ca ladies, we're open to suggestions.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vin si eu cu o rugaminte la purtatoarele de luneti din Mtl - de unde ii procurati? Tocmai ce-am fost la new look si sunt cam 250-300 numai sticlele.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Khristin, mie imi este indiferenta locatia, desi daca e sa prefer ceva e clar un japonez, insa ma gandeam si la sugestia Olgai. Cat despre deplasarea cu masina cu bebeii, pe mine una nu ma "coafeaza" ideea de a cara un bb de cateva saptamani si alaptat din 2 in 2 ore, in masina.
Bottom line, daca e in Mississauga pot veni, daca nu, asta e, va doresc distractie placuta!
In final, cred ca nu e nevoie de una singura sa organizeze asta, cine vrea e liber sa starteze lista si...sa curga propunerile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simi, bafta la magazinat masini ...si tine-ma la curent ca ma motorizez si eu luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Vin si eu cu o rugaminte la purtatoarele de luneti din Mtl - de unde ii procurati? Tocmai ce-am fost la new look si sunt cam 250-300 numai sticlele.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Ica eu aici mi-am facut ochelarii http://www.greiche-scaff.com/html/promo.php?sec=out&sub=inc_promo5&lang=en&quatro=2

Au la oferta UNO pret de $149.99 pt o pereche completa (monturi+lunete). Mergi la oricare din magazine si vezi daca gasesti rame sa iti placa (normal ca cele mai frumoase sunt mai scumpe ).
Mie mi s-au parut rezonabili.

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Ica eu aici mi-am facut ochelarii http://www.greiche-scaff.com/html/promo.php?sec=out&sub=inc_promo5&lang=en&quatro=2

Au la oferta UNO pret de $149.99 pt o pereche completa (monturi+lunete). Mergi la oricare din magazine si vezi daca gasesti rame sa iti placa (normal ca cele mai frumoase sunt mai scumpe ).
Mie mi s-au parut rezonabili.

Bafta

Emma, vei ramane in sufletele noastre vesnic

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Monicutza,
ai fost la cei din Marche Central sau Centre Rockland? Pentru noi ar fi supe 2 in 1, scapam mai ieftin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Sa va traiasca bebeii si finutele/finutii cuminti si frumosi, si voi alaturi de ei. Moama ce distractii bagati!!!

Laurajr, am citit bine? Cum adica atatia nasi? La un copil???
Felicitari Ioanei pt rezultate, uite ca acu' un an iti faceai tot felul de probleme si ce bine ii merge cu scoala!

Sunt haiosi astia mici cu fascinatia garbigiorilor.

cge, mai zi si tu de ai tai ca-s tare funny.

Eu am promis poze, dar v-am zis ca va coc una si dureaza. Patience please.

In rest, cine vrea sa ma vada, sa zica tare. Live ovcors.

Pupaturi la toata gashca!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Cristina,-mQQm- eu de mult vreau sa te vadcum n-am mai ajuns la Yorkdale mall, sper sa-mi dai si mie de veste cand treci pe la Olga, si poate faci o stationare si la Square One mall, ca e la doi pasi de mine; te invit la o cafea si o inghetata Rocky Mountains
Olga, distractie placuta la petrecerea lui Tony. La multi ani fericiti din partea noastra si multa sanatate!
Da-mi si mie un strigat cand putem sa venim s-o vedem pe Sophia.

Mona

Mergi la inceput