Copii din 1995-1998(31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana asa e nu e o medie rea insa se datoreaza notelor proaste date de profesori ptr indisciplina si asta m-a suparat taaare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mQQm, woww! Multa sanatateeee! Sa ai grija de tine si de BB! Numai bine si lui Dedi si sotului! Nici nu vreau sa mai intru in amanunte ca ma strabat fiori! Multumiri pt. felicitari!. Si voua multe felicitari!

Ana68, si eu astept vacanta ca efectiv nu mai rezist. Sunt cu nervii la pamant. Dac-ar depinde de mine sa schimb ceva, as face-o. Asa, sunt parca legata de maini si de picioare. N-am mai trait asa ceva. Parca e ca o boala incurabila care nu se mai sfarseste. Pot sa compar stresul de-acum cu perioadele cand faceam tratament medical si mi-era groaza de pe lume!
Daca vrea sa practice un sport, vezi tu ce solutie gasiti pt. Alex.

Andra, insanatosire grabnica lui Robert! Astea sunt fatetele urate ale sportului, indeosebi ale celui de performanta. Nu stiu cum as rezista sa-mi vad copilul mereu bandajat, in ghips etc. Dar tu ai inima mare si vad ca te descurci foarte bine!
Media generala a lui Robert e 9 aproape, asa ca nu vad nicio problema in asta. Intr-un fel e bn ca nu i-au scazut nota la purtare si stii de ce, ca nici nu mai incapea vorba de premiu cand ai nota scazuta la purtare.
Si, in general vorbind, notele nu mai sunt ce-au fost. E o aberatie chestia cu admiterea in liceu pe baza notelor din gimnaziu, din care cauza punem atat presiune pe copii. Parerea mea! Sa-ti spun ca o eleva (de la o clasa oarecare) a luat premiu cu media generala 9, iar prof. de mate (a lui fi-miue) mi-a zis ca la matematica eleva respectiva avea media 5?! Ti se pare OK acest lucru? Apoi, se duce eleva la un liceu bun, e admisa fiindca are media generala 9, dar cand dai de greu la mate, nu faci fata. O stupizenie mai mare nici c-am pomenit. Pupici piticilor si succes lui Ursu (examen?!) !

Mihaela, nu retin daca ati avut deja petrecerea. Am scris ca nu stau bn cu nervii, deci si cu memoria. Cum a fost? Mai aveti un pic si plecati spre Ro. Numai bine!

mhldvrc, te inteleg ca vrei mai mult de la Mihai. E bine si asa, dar cand se poate si mai mult, desigur ca pretindem. Felicitari lui Ty, dar si lui Mihai! Succes lui Ty la exam. de la engleza! Multa bafta la noul job!Sper sa nu te solicite prea mult.

Dana, sanatate multa! Sa-ti treaca toate durerile!

Mirela68, cum necum, v-ati simtit bine cu toata oboseala drumului. Bafta in treburile voastre!

Sanca, de-asta ti-am si spus cu schimbatul vocii, ca sa te pregatesti din timp. May, nu credeam sa fie atat de iritant mai ales cand are o anumita atitudine refractara prin vorbe. Cand ridica tonul si mai aud si vocea gajaita, brrr, sa te tii! Acum vorbim doar la telefon, ca sunt la mama in vacanta. In concediu ne ducem la ei.

Flower, gata curatenia? Spor la treaba!

In rest, daca am uitat ceva, pe cineva, pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna la mamici,

Noi in we asta am fost invitati de catre prietenii nostri la casa lor de la munte, si ne-am facut de cap cu tot cu copiii din dotare asta asa de inceperea vacantei, vineri am iesit cu totii la o treasa pe seara .Dupa cum vedeti incerc sa nu ratez nimic, sa-mi incarc bateriile cat se poate , sa fiu relaxata cu meseriasii . In rest, e de bine in vacanta, TB doarme pan' pe la 10, incercam sa facem un ptogram si pt vacanta . Avem abonament la bazin, il tot duce pe tata-su la baschet seara mai pe racoare, ori la fotbal cu baietii. Incercam sa petreaca cat mai putin timp la tv si comp . S-a apucat sa si mai citeasca ...cam asta ...

Felicitari Robert, Ty, Mihai,Ana ,Andrei si mai cu seama pt Diana (sper ca n-am uitat pe nimeni)si vacanta placuta tuturor copiilor !!!!

Toate cele "rele" sa se spele si sa auzim numai de bine

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Agho, cred ca glumesti ? Sa ma mai intrebi de asta prin septembrie asea ...
Dap, stupizenii destule, pot sa-ti mai zic si io, dar zau daca foloseste cuiva ...La TB ultima medie care a luat ceva a fost 9.90...
Dar... hai sa ne relaxam si-un cantec vesel sa cantam ...ca-i vacanta .Nu vrei sa stii ce se preconizeaza de la anul ...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Flower, terorist dirigu' vostru!
In clasa Anei s-au dat mentiuni pana la 8.50 inclusiv. Un singur copil n-a fost "mentionat". Deci ma-ntelegi si te-nteleg. Dar dupa cantecul vesel ce tocmai l-am cantat, poate-mi zici cumva, ce anume se preconizeaza, nu de alta, da' macar ca discutie asa. In rest, am retinut. La toamna am sa tin minte sa te-ntreb de mai vrei sa faci renovari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, salutari din vacanta.

Am avut niste zile cu Elliot... de am vanatai in frunte...Posedat, nu alta. I-au iesit si 3 cosuri in frunte, deci e un "atac hormonal." Pana la urma l-a pus tac'su la punct, ca a avut grija sa-l ambaleze si pe el.
Sambata am fost la ziua tatalui meu, si eu l-as fi lasat acasa, fara ipod, wii, singur cuc. Ei bine, nu am putut, ca tata a zis ca daca nu vine, se duce el sa-l ia. Asa a fost intodeauna, favoritul lui bunicu... mama de ingeras... ca numa suturi i-as fi dat week-end-ul asta.
Fetelor, am scapat momentan de scoala pe vara asta. Am inca emotii pana cand afiseaza nota acritura de prof.

In vacanta nu stiu cand vom pleca, ca am avut reservare sa mergem la Zion in Utah, dar azi am anulat-o ca nu stiu ce mare proiect are... Merita si el niste pumni in cap.

Mara ce norocoasa... Elliot doarme si el pana la 7. Eu nu stiu cum sa-l fortez sa doarma mai mult, ca e tare irascibil cand nu se odihneste. Dar poate se schimba ca am auzit ca adolescentii dorm mai mult. Sa vedem. Spor la treaba cu amenajarile, si sa aveti parte de lucratori seriosi.

Ana-Maria in Rom e complicat de reparat orice masina, si dureaza enorm de mult. Lasa ca o sa se repare masina, si banii ii faceti voi la loc, sanatosi sa fiti.

MqqM frica mea no 1 cand eram gravida, sa nu intru intr-un accident. Ce bataie de cap si ce spaima trebe sa fi tras. Eu am crezut ca accidentul sotului tau cu Dedi in masina, a fost mai demult, nu asa de curand. Ce masina i-ati facut total - la minivan-ul pe care l-ati luat acu 2-3 ani?

Mirela dar a-ti fost intr-un tour de forta... Ce v-ati grabit atata sa va intoarceti din Viena? A-ti fost cu un grup organizat? Eu as fi stat la vizitat si cascat gura. Am auzit ca ai ce vedea in Viena.

Andra sanatate lui Robert, si sa se vindece cat mai repede. Saracul, la inceput de vacanta de vara...

Agho ascult tonalitatile din voce si ma pregatesc. Deocamdata in afara de obraznicii nu aud si alte inflectiuni... Voi cand mergeti in concediu? Nici un proiect mare pe vara asta? Vreun hol, balcon, ceva??? Lasi tot stresul remodelarii pe Mara?

Mihaela copii au terminat cu medii bune, bravo lor. Felicitari si tie pentru servici, totul e sa vezi partea pozitiva a lucrurilor si sa incerci sa muncesti cu placere, ca atunci trece si timpul mai placut.

Miha un concediu placut, si distractie placuta. Asteptam impresii din Romania.

Eu va din vacanta !!! (imi astept nota de la clasa asta, ca sa fiu total desconectata...).

Mergi la inceput

Sanca, multumesc frumos, da' n-am luat-o inca pe aratura in privinta zugravitului etc. Are Mara mai multa energie anul asta, vad, pt. proiecte marete.
Iar de balcon nu ne apucam noi, fiindca e inceput proiectul cu reabilitarea termica a blocului si asta inseamna si inchiderea balcoanelor cu termopan. Au inceput cu fatada blocului, dar sa vedem daca mai sunt bani si pt. restul.
In concediu sper numai sa-mi limpezesc mintea si sa facem incursiuni in natura.
Sper s-o scoti la capat cu fecioru'. Vacanta placuta si tie si-o nota mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor,va tzuc cu drag pe toate si sa aveti o zi la superlativ.La noi e totul liniar,cu cele cotidiene...Sa aveti o zi formidabila!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Agho, n-ai inteles, ziceam ca prin sept sa intrebi daca-i gata .

Zilele trecute l-am auzit pe inspectorul nostru general(care e prof in colegiul la care-i TB)intr-o discutie televizata ca ar cam da-o dupa corcodus cu examul de final de-a 8-a,...ca e posibil sa dea testari din 2in 2 ani;a II-a, aIV-a, aVI-a si-a VIII-a. Cica ar fi prea traumatizant doar exam la sf de-a 8-a. Ca asa sa vina sa le ia fata cei cu medii umflate nu e traumatizant neam ...Dupa cum spuneam, un cantec vesel sa cantam

Anca, felicitari de terminarea anului scolar. Tu ai citit ceva,ori ba ? Mai slabeste-l si tu ori si mai bine nu te mai lasa infuriata de el (stiu ca-i greu), dar atunci ai fi tu in control si nu el . Hai ca acuma o sa te relaxezi, ai si mai mult timp...
La multi ani sanatosi tatalui ! Si poate reusiti sa reprogramati vacanta

Cred ca Miha deja a plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui flower-power

Cred ca Miha deja a plecat

Nu, duminica dimineata la 6 avem vaporul...pana atunci mai am una alta de facut pe aici.... Sper sa apuc zilele viitoare sa mai scriu ceva, daca nu, de la mama cand ajungem la ea...
Azi mergem sa alegem pisica. pe toate!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput