Copii din 1995-1998(31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Va doresc si eu un week-end placut.
In San Diego e o vreme inchisa, de nu-ti vine sa iesi. Eu as avea chef de o activitate in sanul naturii, cu un picnic, si bere rece, dar cand ma uit pe geam imi trece elanul.

Imi lipsesc temele...

numa bine si un week end insorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Azi a fost o zi noroasa la Timisoara...am mers pana la alimentara sa ne luam d-ale gurii si in rest...casa
Aseara a fost sora mea din Italia,in vizita la noi,in drum spre Constanta....mi-am cunoscut si nepotica...cea nascuta chiar de Craciun...
Maine o iau da cappo,dar imi fac curaj uitandu-ma la calendar si mai am o saptamana si doua zile pana la 1 Iulie,cand intru in concediu...
Asa ca...ce sa mai zic????nici nu am cu ce ma lauda....
Sa aveti o seara faina si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Buna Dimineata fetelor.

Nu intrati aici, ca va ofer o cafea (facuta de altii) si un ceai verde facut de mine

Ana vad ca si tu ai avut parte de o vreme inchisa ca aici. Sambata a fost o zi cenusie...si a burnitat ca toamna. Am stat in casa toata ziua...
Noi am inceput sa ne uitam dupa o masina noua, si incerc sa-l conving pe sot sa luam un VW pe diesel (motorina) - aici sant mai rare masinile pe motorina. Am gasit un Volvo care-mi placea, dar consuma mai mult ca e pe benzina. Sotul s-a indragostit de Toyota Prius, si copii la fel... Eu nu am vazut-o inca. Ei au fost ieri sa se distreze la test drive. Oricum sotul mi-a zis ca nu vrea sa cumpere o masina care-mi place mie mult, ca iar o iau numa eu la condus

Ana sa ne scrii cum ti-ai revenit la servici.
Si noi mergem camping cam in aceiasi perioada. Deabea astept vacanta.

numa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Seara buna fetele,

la noi nimic nou, baietii sunt la bazin, TB vine si-mi raporteaza cate bazine a facut si ca tare nu-i place ca la 22 suna o tanti clopotelul sa iasa toata lumea din bazin, ca el tare ar vrea sa ramana si peste noapte
Mai citeste cate ceva peste zi (are peste 80 de titluri),in rest joaca, somn si relache. astazi a avut-o si pe Cora in vizita. Pt sapt viitoare este invitat la ziua ei ... In we iara am fost la padurea de la Garboavele ...

Anca , ce sa mai zic de faza cu bac-ul, la cum decurg lucrurile pe aici a ajuns sa nu ne mai mire mare lucru .Si la noi la bac-ul care se sustine zilele astea mare lucru sa aiba profesori la asistenta si corectat Le-au redus la sub jumatate plata ...

Si pe noi ne bate gandul de schimbat masina, dar ceva mai incolo sa ispravim ce-am inceput...,si mie tot un VW mi-ar placea ...'om vedea
Succes la convins restul trupei

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Mara bine ca ai aparut, ca bantuiam pe aici de una singura.
Dar copilul tau la ce ora se culca in vacanta? Ca daca el mai face bazine la orele 22, pana cand ajunge acasa / dus - mancat, pupat se face de miez de noapte.
Eu ma gandesc din punct de vedere a lui Elliot, care ar sta si pana la 1 - 2 dimineata, dar desteptarea la el tot la 630 - 7 ramane. Speram si eu ca daca e in vacanta sa doarma mai mult, dar ti-ai gasit...
Matei citeste la greu din "Mica casa de pe campie" (sau cum se traduce Little house on the praire). Elliot are de citit A Dousprezecea Noapte, dar nu cred ca a citit o pagina de cand a luat vacanta. Asta e tema de vacanta, si mai au de raspuns la un chestionar cu intrebari si cu asta basta. Sa vedem, daca reusesc sa-i conving sa mai faca si altceva.

Ana cred ca nepotica ta, la 6 - 7 luni e tare simpatica. Cat sta sora ta in tara?

Mqqm - ce fac copii in vacanta? Nu mai ne zici nimica? si sa ne anunti

Danutza, tu nu ai nici o scuza de chiul de la subiectul nostru, ca Andrei nu e in vacanta inca.

Miha lucreaza si nu-i mai arde noi...

Mihaela a plecat de duminica spre meleaguri native...

Agho e la tara sa se relaxeze si sa faca o cura de aer curat.

Vic nimica???

Mirela cum e in vacanta?

Andra vreun botez / taiat de motz, ceva? Nu te mananca-n talpi de o dantzuiala?

Mihaela, ce mai e nou cu voi, cum merge terapia lui Mihaita?

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sanca
Miha lucreaza si nu-i mai arde noi...

asta crezi, nu mai am deloc timp , dar imi fac eu si mai trec uneori si pe aici

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti...

Anca,tot urat este la Timisoara...a zis la stiri ca e cod ba galben,ba portocaliu...nu stiu,e innorat si destul de rece si e deprimanta vremea asta,n-am nici un chef de nimic si ma enerveaza absolut tot,inclusiv eu ma enervez pe mine de mine...
Toyota Prius...felicitari sotului tau pentru alegere!Masina aia zici ca-i OZN,pana in 40-50 km/h mergi pe baterie,abia dupa incepi sa consumi benzina,iar consumul e undeva la un 6 l/100km...e spatioasa,e spectaculoasa,chit ca nu prea sta bine la designul exterior.La interior e totul computerizat...si e automatica,nu exista cu cutie manuala...e un vis de masina!Asa ca,nu pregeta...
Sor'mea sta pana prin 24 Iulie,cred,in tara,ca in 26 Iulie este botezul Rebeccai...si trebuie sa fie inapoi la Roma.
Sa aveti vacanta la superlativ!!!

Mara...ce fan e vacanta lui Tibi!Ce n-as da sa mai fiu si eu copil si sa merg la inot...Ma bucur ca se simte bine in vacanta!Sa aveti vacanta frumoasa in continuare si sa va simtiti bine!

Salut toata gasca si sa aveti zile minunate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

din Toplita unde,acum tuna, fulgera si ploua cu galeata.
Andrada se cam plictiseste in vacanta, tot intreaba unde mergem in concediu si noi ii tot zicem ca e criza si ca niciodata, pt vara asta nu am planificat nimic pt ca stam tare rau la capitolul finante.
De ieri merge la curs de innot-10 zile. Ea stie sa innoate,de 3 ani merge cu aceiasi profesoara, dar stiu ca e supravegheata si are un program, ca altfel fara un adult nu cred ca as lasa-o.
Eu, cand mai apuc, invat pt licenta ce v-a fi pe 7 iulie.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

salutti fete,

si pe aici ploua si e innorat, chiar ca se cerea si ceva ploaie sa ne mai racorim ,noi nu am intrat in zona de atentionare...abia azi noapte a inceput sa ne ploua

Anca, baietii pleaca la inot abia dupa 18.30 cand se mai racoreste(basca unul mai merge si la job), deocamdata a primit al meu un abonament din partea firmei , apoi sigur vor mai prelungi...depinde de cum e prins si cu lucrarile pe-acas. Iti dai seama ca noroc cu tantea aia ca-i evacueaza ca al meu mowgli nu s-ar lasa scos nici cu arcanul . E destul de aproape de noi locatia asa ca pan la 23 ii deja dusat, papat si in scutece Iara dimineata pan la 10 nu face ochi oricum .

Uite c-ai reusit sa mai mobilizezi si fetele . Am uitat, merci pt ceaiul de-aseara

Miha ,spor la treaba sa te acomodezi bine de asta data .

Ana, hai sus moralul, da-l incolo de cenusiu din jur totul e cum se vede prin ochii tai .Uite eu ii dau nuante de roz stii ce haios ii .Mi-am adus aminte in timp ce scriu de o fusta pe care o aveam cand aveam o taliuta de-o cuprindeai cu doo maini era cu roz si gri, vaporoasa .Cand ai chef da un semn sa intru pe pm sa-ti mai zic una alta de cum merg lucrurile cu clujul si asa in general...

Mirela, bafta multa la licenta ! Asta cu plictisul in vacanta ii boala grea .Dupa un program asa de strans in care aproape ca n-aveau timp sa respire e destul de anapoda sa se trezeasca deodata avand atata timp si nestiind ce sa faca cu el . Drept pt care cu vreo sapt/doua inainte de finish cand deja se mai linistisera cu turarea motoarelor la scoala am inceput sa incropim asa un program de vacanta .De partea cealalta am ex copilei unor prieteni care tot timpul se plictiseste, nimica nu-i convine, cand ii intr-un loc ar vrea in altul si tot asa ...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

'Neata fetelor, eu sant deja la a doua cana de ceai!

Ana sa vezi ca sotul meu s-a entuziasmat de VW TDI, care consuma putin si are si un aspect mai de masina. Ieri mi-a zis cand a condus Prius-ul parca era la volanul unui iPod ... Masinile costa cam la fel, si de pe diverse forumuri bag de seama ca si VW e econom la consum. Singura pb cu Priusul ar fi bateria care trebuie schimbata cam la fiecare 5-7 ani.
Sambata la noi a burnitat ca la sfarsit de toamna, de nu m-am clintit din casa. Dar lasa, ca iese soarele si la noi (intai in Timisoara si pe urma in San Diego).
Distractie placuta cu sorella, si sa te relaxezi si tu un picut in vacanta de 4 Iulie.

Mara avand in vedere ca aici e gerul bobotezei, am uitat cum e cu canicula din amiaza mare, de nu iese nimeni afara din casa. Si copilul tau isi face somnul, Elliot refuza sa se odihneasca.

Mirela bafta la licenta. Mai ai un picut si termini cu examenele. Buna ideia cu lectiile de innot, mai ales ca are o precupare si face si miscare.

Miha ce bine ca mai ne vizitezi. Copii ce fac in vacanta?

Mergi la inceput