Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

am o intrebare-aveti idee daca e permisa folosirea sampoanelor nuantatoare?(eu mai folosesc Palette).Stiu despre vopsea ca nu e ok dar asta? Acu m-o apucat si pe mine cheful sa ma fac frumoasa

Mihaela 6+ Daria-Stafania-16.11.2006

Scumpo, din cate stiu eu, poti folosi sampon nuantator! De altfel si vopsitul este permis din trimestrul 2, dar mai e un pic pana atunci! Eu as folosi nuantator dar am mult par alb si nu cred ca prinde! HAi, fa-te mumoasa daca nu te-ai facut pana acum
Mai sigur este vopsitul cu henna sau vopsitul cu vopsea fara amoniac!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradag79 spune:

Multumesc mult pentru urari si pentru sprijin. Astazi am programare la medic la ora 15. Sper sa fie vesti bune; bebe nu cred ca o sa se vada pentru ca e prea mic, dar poate ma linistesc putin: sper sa imi spuna ca anticonceptionalele nu vor afecta bebelusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradag79 spune:

Am uitat sa scriu datele mele. O sa incerc sa le scriu asa cum am vazut ca le scrieti si voi: DN: 27.12-1979, UM: 02.05.2009. Este ok a#351;a? Sper c[ nu am omis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Off...sunt destul de suparata. Am facut azi analizele pe care mi le-a dat ginecoloaga mea si m-au costat o groaza de bani, adica 650 lei. O parte din ele le aveam pe reteta gratuita de la medicul de familie, dar binenteles ca laboratoarele de analize la care am fost (3 la numar) aveau deja plafonul pe iunie terminat, desi suntem abia in data de 2 a lunii . Platim contributii degeaba la statul roman, incepe sa ma bata si pe mine gandul sa-l schimb (statul ). Ma rog...asta e acum...dar in ritmul asta unde ajungem? Falimentam pana la nastere, iar aia nu mai zic cat costa, mai ales ca s-ar putea sa ma orientez spre o maternitate privata (avem 2 noi in oras deschise de 1-2 luni).
Deci analizele pe care le-am facut:
-hemoleucograma, calciu ionic, creatinina serica, uree serica, factor rh, grup sanguin, TGP, sumar de urina, glicemie
-VDRL, HIV
-AgHbs, anti HCV
-profil TORCH (anticorpi igg si igm pentru citomegalovirus, rubeola, toxoplasmoza, virus herpetic 1 si 2)
-listeria

O gramada, nu! Mi-a luat 5 fiole de sange, ziceam ca nu se mai termina odata.

bubu_bu, beatrice1982 Felicitari pt vestile bune de la eco!

dastefa Nu stiu nimic despre nuantator, doar de vopseaua cu amoniac am auzit ca e daunatoare.

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Am trimis de ieri la pranz un mesaj de pe username pufuleti2010 si inca nu a aparut. Este posibil sa dureze atata timp moderarea?

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Larisel nu pot sa cred cati bani ai platit peanalize
Eu la Iannis nu am platit imic Chiar nu inteleg.......de tot rasul! fata!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Larisel, poate tb sa faci o progamare ceva in prealabil ca sa beneficiezi de gratuitate. Eu asa am facut cand am avut de facut analize. In alta ordine de idei, stii daca se plateste si profilul TORCH sau se face gratuit?
Mie mi-a mai trecut piciorul, dar am crampe si intepaturi in burtica, bine ca am fost libera azi. Am sa iau un no-spa.
Pupici la burtici.

A, uitasem, daca va doare capul, faceti presopunctura, masaj cu o crema mentolata pe frunte sau tample, comprese cu alcool mentolat sau apa pe frunte. In ultima instanta luati un paracetamol. Atat este voie.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, stiti la ce clinica mai face dr. Iosup ecografii? Ca am sunat acum la CMU si cica nu mai face ecografii de sarcina!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

andradag79 Sarcina usoara si bb sanatos! Bine ai venit la pufoase!

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Larisel, poate tb sa faci o progamare ceva in prealabil ca sa beneficiezi de gratuitate. Eu asa am facut cand am avut de facut analize. In alta ordine de idei, stii daca se plateste si profilul TORCH sau se face gratuit?
Mie mi-a mai trecut piciorul, dar am crampe si intepaturi in burtica, bine ca am fost libera azi. Am sa iau un no-spa.
Pupici la burtici.

A, uitasem, daca va doare capul, faceti presopunctura, masaj cu o crema mentolata pe frunte sau tample, comprese cu alcool mentolat sau apa pe frunte. In ultima instanta luati un paracetamol. Atat este voie.

7+

Eu m-am dus cu toata lista la medicul de familie care mi le-a transcris pe o reteta gratuita doar pe cele de la primele 2 liniute, mi-a zis ca doar alea poate sa mi le dea. Si astea au costat vreo 200 lei, iar restul le plateam oricum, deci si TORCH. Eu as fi putut sa nu le fac pe astea (torch) pt ca le facusem la sarcina trecuta si rezultatele fusesera bune, dar nu prea aveam incredere in laboratorul ala de analize si am preferat sa le repet acum, sa stiu o data pt totdeauna daca am anticorpi sau nu.

9+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput