Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradag79 Buna fetelor. Numele meu este Andrada si se pare ca si eu sunt insarcinata. Testul de sarcina a iesit vineri pozitiv. Abia astept acum sa merg la medic sa vedem cum evolueaza sarcina. Sunt foarte ingrijorata pentru ca sarcina asta a venit chiar daca ma protejam cu anticonceptionale.Credeti ca vor fi probleme? Imi doresc foarte mult copilul si nu as vrea sa avem probleme. |
felicitari...

scrie te rog data ta de nastere si ultimul ciclu... pentru listuta.

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
simonette spune:
Buna seara!!!
La multi ani tuturor copiilor!!!

Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara si bb sanatos!
Bubu ce-ai facut la eco? Banuiesc ca pana la urma ti-a facut transvaginal ca la varsta asta a sarcinii eu stiu ca numai asa se vede! Sper ca totu-i ok
Fete..;va
pe toate si va spun noapte buna ca sunt franta!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bAly spune:
Mihaela, si eu am dureri de cap dar in general daca sunt obosita. Am observat ca daca borm un pic, chiar si numa jumatate de ora imi trece durerea.
Alina
4+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
dastefa spune:
am o intrebare-aveti idee daca e permisa folosirea sampoanelor nuantatoare?(eu mai folosesc Palette).Stiu despre vopsea ca nu e ok dar asta? Acu m-o apucat si pe mine cheful sa ma fac frumoasa ![]()
Mihaela
6+
Daria-Stafania-16.11.2006
bubu_bu spune:
buna dimineata dragelor!am fost la eco abdominal....are 6 saptamani...si 1.3cm activitate are dragul de el si este in evolutie...numai ca doamna nu era ginecolog...si m-a trimis la gineco sa mai fac un eco.....pt ca se vede in oglinda inca un bobulet de fasole langa principalul....nu pot scana poza sa va arat....asa ca trebuie sa ma hotarasc repede la un gineco sa vedem ce este....cam am emotii!
bun venit burticilor noi...
va doresc o zi frumoasa...la noi ploua neoprit de ieri
poate voi aveti vreme frumoasa
la toata lumea
5+
bubu_bu spune:
aseara nu am avut loc de"iubitul"s-a jucat pana tarziu...ufff si abia asteptam sa va povestesc....si am schimbat si semnatura....ca am mai crescut putin:)
6+
Beatrice1982 spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!!
am fost si noi la medic...............i-am auzit inimioara.....................
a fost fffff frumos......pare acum altfel sa stii ca bate o inimioara in tine................
doamne ce frumos!!!!!!!!!!!!!!
avem 7s si 2 z.........
are 130 batai/min......ceea ce inseamna ca bea va avea un baietel..........................
doamne................cred ca ii pun numele Ivan...............ce ziceti?????????
Poze
Bea
7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
simonette spune:
| citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata dragelor!am fost la eco abdominal....are 6 saptamani...si 1.3cm activitate are dragul de el si este in evolutie...numai ca doamna nu era ginecolog...si m-a trimis la gineco sa mai fac un eco.....pt ca se vede in oglinda inca un bobulet de fasole langa principalul....nu pot scana poza sa va arat....asa ca trebuie sa ma hotarasc repede la un gineco sa vedem ce este....cam am emotii! bun venit burticilor noi... va doresc o zi frumoasa...la noi ploua neoprit de ieri poate voi aveti vreme frumoasa la toata lumea 5+![]() |
Felicitari ptr vestile bune!!! S-ar putea sa fie gemeni
!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in 11+
simonette spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 buna dimineata!!!!!!!!!!! am fost si noi la medic...............i-am auzit inimioara..................... ![]() a fost fffff frumos......pare acum altfel sa stii ca bate o inimioara in tine................ doamne ce frumos!!!!!!!!!!!!!! avem 7s si 2 z......... are 130 batai/min......ceea ce inseamna ca bea va avea un baietel.......................... doamne................cred ca ii pun numele Ivan...............ce ziceti????????? ![]() Poze Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!![]() |
Braaavo!!!! Felicitari!!! Si daca al tau e baietel cu 130 b/m atunci a mea sigur e fata cu 165b/m
I>mi place Ivan
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in 11+

de la mine