Ce regretati ca nu ati facut pana acum

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

Dintre toate greselile pe care le-am facut, regret ca:
- nu am facut un bebe la 20 si ceva de ani si l-am facut de abia la 33;
- am cheltuit multi bani pe haine, pantofi , posete etc., iar dupa ce am nascut, datorita celor doua kg. in plus pe care nu mai pot sa le dau jos, a trebuit sa renunt la o buna parte din haine;
- nu am invatat suficient de mult pentu a intra in magistratura, iar acum nu mai am timp si capacitea de memorare din "tinerete".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lori_75

Dintre toate greselile pe care le-am facut, regret ca:
- nu am facut un bebe la 20 si ceva de ani si l-am facut de abia la 33;
- am cheltuit multi bani pe haine, pantofi , posete etc., iar dupa ce am nascut, datorita celor doua kg. in plus pe care nu mai pot sa le dau jos, a trebuit sa renunt la o buna parte din haine;
- nu am invatat suficient de mult pentu a intra in magistratura, iar acum nu mai am timp si capacitea de memorare din "tinerete".

Pt. doua kilograme in plus nu mai poti purta o buna parte din haine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kleea spune:

Regret nespus ca nu am facut mai multi copii si ca acest timp cand se puteau face a trecut. E cel mai minunat eveniment din viata mea, cea mai minunata relatie, cea mai adanca recunoastere, cea mai mare emotie, este ceea ce m-a facut sa fiu intr-o permanenta si perpetua fericire, beatitudine si uimire.
Regret ca toate aceste lucruri nu le-am inteles la timpul potrivit ca sa i le spun mamei mele si acum este prea tarziu.
In rest... flautul pe care nu l-am facut, sau kilogramele pe care nu le-am slabit, ca nu am invatat diverse lucruri...sunt lucruri, sunt nimic si pot oricand sa le fac, inseamna doar sīca nu sunt atat de importante si ca le dau mereu la o parte, cand o sa insemne ceva o sa vina!

Klee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui kleea

Regret nespus ca nu am facut mai multi copii si ca acest timp cand se puteau face a trecut. E cel mai minunat eveniment din viata mea, cea mai minunata relatie, cea mai adanca recunoastere, cea mai mare emotie, este ceea ce m-a facut sa fiu intr-o permanenta si perpetua fericire, beatitudine si uimire.
Regret ca toate aceste lucruri nu le-am inteles la timpul potrivit ca sa i le spun mamei mele si acum este prea tarziu.
In rest... flautul pe care nu l-am facut, sau kilogramele pe care nu le-am slabit, ca nu am invatat diverse lucruri...sunt lucruri, sunt nimic si pot oricand sa le fac, inseamna doar sīca nu sunt atat de importante si ca le dau mereu la o parte, cand o sa insemne ceva o sa vina!

Klee

m-a uns pe suflet mesajul tau, esti un om intelept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Regret ca nu am invatat germana, ca nu am un certificat de limba straina si ca nu am invatat din timpul semestrului la nefro

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput