Ce regretati ca nu ati facut pana acum

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

regret:
ca nu am invatat-o pe prima mea fata sa vorbeasca si limba romana(inca nu-i prea tarziu).
ca nu am reusit sa-mi indeplinesc marele meu vis - sa calatoresc in spatiu,macar pana pe luna si inapoi(am si eu pasarica mea).

(barbatul meu are o gluma: Nu-i promite unei femei cate in luna si in stele,du-o la Cartier si te va costa mai putin).

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Regret ca nu am invatat nici macar din greselile mele.

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Corect! Eu nu am putut invata din greselile mele, unele inca se repeta , apar si altele noi,care mai apoi sunt regretate si ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

In acest moment regret ca nu am invatat inca sa ma detasez de lucrurile pe care nu ar trebui sa le las sa imi afecteze emotiile si mintea.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Regret ca nu am spus... atunci cand aveam ceva se spus! (nici acum de altfel nu fac asa... desi mintea imi suna ca e cazul sa imi sustin punctul de vedere).
Regret (si ma complac in...) situatia ca imi pun sufletul pe tava (cum zicea cineva mai sus) si majoritatea isi bate joc de ea!

Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Regret ca, din cauza varstei, nu mai pot face inca un copilas.

Regret ca au fost momente in viata, in care m-am lasat impiedicata de rautatea si invidia oamenilor, de a-mi urma visul.

Singura mea consolare este fetita mea minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

regret faptul ca nu am calatorit destul pana acum... dar sper ca vom putea noi sa le oferim asta fetitelor noastre, si noi impreuna cu ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Regret ca nu am divortat mai devreme si am pierdut 6 ani sperand in maturizarea sotului si tinand cu dintii de o casnicie esuata.
Regret ca din cauza asta, am dat nastere fiului meu foarte tarziu (la 34 ani).
Sper doar ca DD sa ma ajute sa mai fac un bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

- regret ca nu mi-am luat un an liber, sa merg cu sacul in spinare prin lumea larga
- regret ca n-am tratat celulita atunci cand era de gradul I si mai puteam face ceva ca s-o tin sub control
- regret ca nu am plecat voluntar pentru o organizatie atunci cand am avut ocazia
- regret ca nu am vizitat locuri exotice atunci cand eram singura si mi le permiteam ( ca nu hraneam decat gura mea si oricum trebuia sa pastrez abdomenu' suplu; acum cu sot si copii, costurile sunt mult prea mari...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Eu nu regret ceva ce nu am facut pana acum ce nu am apucat sa fac am inca timp de acum incolo... Se spune ca exista o varsta pt toate, eu una cred insa ca "Niciodata nu e prea tarziu"...

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

- regret ca nu am dat de permis pana acum;
- regret ca am renuntat la a doua facultate pe care o incepusem;
- regret ca nu sunt mai infipta si tac si inghit orice.

Mergi la inceput