~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA
Raspunsuri - Pagina 20
NewMami spune:
“La Multi ANi!” Bianca (Ruxel), Catalin (Aurasa), Bianca (Mercedes), Isabella (Danelutza), Diana (Iuliana), Sara (Sufletzica) carora n-am apucat sa le urez cu ocazia implinirii celor 4 anisori, sanatate, fericire si numai bucurii.
“La Multi Ani!” Raducu, puisor mic si sot de Gabitzam. Sa fiti fericiti multi, multi ani inainte.
Noi ne-am intors din vacanta de 8 zile din Orlando Florida, din care 5 zile le-am petrecut la Disney in cele 4 parcuri – Magic Kindom, Epcot, Hollywood Studios and Animal Kindom. Am stat la un resort foarte frumos, intr-un apartament cu 2 dormitoare, 2 bai , bucatarie, balcon, tot comfortul, resortul avea 3 water parks, unde am petrecut serile, si uneri diminetile, in functie de cum mergeam la Dinsey.
A fost o experienta unica, waw… totul a culminat cu focul de artificii, unde intre-adevar parca simti logo-ul lor … where the dreams come true. Patrick a enjoy-nuit si el din plin, mai ales spectacolele, ride-urile si paradele. Cu caracterele de pe strada era OK atata timp cat nu se apropia de ele, cu toate astea am facut o poza cu Mickey luat prin surprindere, nu ne asteptam sa dam de el nas in nas #61514;
Pozesi filmulete din concediu aici :
http://www.dropshots.com/Newmami2005 (Password: Patrick).
I-a placut tare mult, o experienta unica atat ptr. el ca copil, dar si ptr. noi ca parinti. A fost reusita din toata punctele de vedere, am venit cu un bagaj de amintiri frumoase, am filmat mult, iar Patrick se uita in continuare cu cea mai mare placere la toate spectacolele si o tine intr-un waw. E un adevarat imperiu! A fost obositor ca e inca micut, desi am facut jumatati de zile, ori dimineata pana la 4 p.m. ori de la 4 p.m., dar e mult ptr. micut.
Am ajuns si la Kennedy Space Center de unde se lanseaza navete spatiale, dar din pacate, dimineata am stat prea mult la pool si n-am mai ajuns la turul complet prin care ajungi chiar unde e pregatita naveta care va pleca pe June 13 la ora 7:17 a.m., chiar de ziua lui.
A fost cel mai cuminte copil, e o placere sa calatoresti si sa mergi in vacanta cu el, de-a dreptul relaxant pentru toti. N-a trebuit sa ridicam nici macar o data vocea la el, de-o cumintenie extraordinara. N-a cerut mai nimic, cand alti copii se dadeau cu curul de pamant. S-a maturizat mult de tot in ultimul timp, ne intelegem cu el ca si cu un mic adult.
Nostalgia ultimelor 8 zile, ne insoteste, dar noroc cu Birthday Party care ne asteapta sambata, de ne-am mai revenit ajunsi acasa #61514;
Maine intram in ultimele pregatiri si tot maine ajung fetele Thea si Lara de la Toronto, iar sambata e party cel mare la Bounce House unde vor veni vre-o 24 de copii (prieteni si de la daycare). Dupa party avem musafiri acasa pe nasi si fetele de la Toronto, asa ca distractia continua.
Am citit si vizionat in fuga poze care mai de care mai frumoase. Ziua printesei Isabella, o reusita iar micuta a fost tare fericita, mami s-a intrecut pe ea insusi in ale bucatariei.
Serbare de la gradinita, cu o Bianca vaporoasa , care a recitat poezia de nota 10 ! Bravo Bianca, a dansat, a cantat, iar Patrick a urmarit-o cu ochii cat cepele de cateva ori. I-a placut mult de tot.
Raducu, mami Gabitza, Andrei si un tati fericit. Marea, ride-ul cu gondola, o fericire ptr. Andrei.
Imi pare rau ca evadarea la mare a avut un sfarsit nu tocami placut.Bine ca n-au reusit sa intre in casa.
Doua gimnaste micute dar cu talent si devotatie (mami Nelia) ai de ce sa fi mandra de fetitele tale.
O fetita delicata, Teodora (Clara) si verisoara ei dulcica. La plimbare, joaca, party, si nu in ultimul rand la serbare. E atat de delicata si finuta, in orice imprejurare, are un aer nobil. Iar pozele din gradina... o oaza de lumina cu ea acolo.
Onixone, spor la despachetat si sa aveti parte de sedere placuta la casa noua. Sa alerge Alex prin gradina, sa enjoy-nuiti noua casa.
Cornelia, sper ca n-ai nascut inca, ca ati terminat renovarea casei si ai reusit sa te mai odihnesti nitel inainte de intalnirea cea mare.
Fran, multa sanatate tatalui tau. Distractie cat cuprinde la mare, si cand mai apuci am vrea sa mai vedem si noi pe Iepu cel drag.
Multa sanatate bolnaviorilor Tdi, Trio Nelia in frunte cu Lisandru.
Laura, mai lasa munca maica ca s-a terminat cimentul si nu-ti mai ridica nimeni statuie. Delia e grozava, imi place de ea ca e hotarata, face ceea ce inimioara ei ii spune ca trebuie sa faca. Daca nu e in elementul e, nu o intereseaza.
Raluca, ma bucur mult ptr. reusita cu gradinita. O sa fie bine. Cum mai e Matei?
Elisor, 
adica Bianca
pentru felicitarea frumoasa si urarile facute - Patrick a fost tare incantat cand a sosit acasa si a gasit-o. A pus-o la loc de cinste.
Cam atata isi mai aduce aminte neuronul meu obosit dupa vacanta. Va pup si va doresc un weekend cat mai frumos.
ChrisDun spune:
'Neata ! Haideti la
!
Mercedes, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti !
Pe mine m-a trezit la 3.58 un sms
primit de la un numar necunoscut, cu textul "Please keep this message. Sender: [numele unei prietene de-ale mele ] IMEI: [ un cod numeric ]". Bineinteles ca n-am mai putut sa adorm, asa ca acum frec netul. Ma enerveaza la culme ca am uitat sa imi pun telefonul pe silentios - noroc ca ceilalti nu s-au trezit. Si ma mai enerveaza ca afara sunt 20 de grade, si in casa 26
Nelia, teoria e foarte frumoasa, practica ne omoara
La Carina in grupa, la gradi, sunt 31 de copii, si o singura educatoare pe tura. Adica pana la pranz e una, si dupa pranz e cealalta. Fac saptamanal prin rotatie, una dimineata, una dupa-amiaza. Ingrijitoarele se ocupa si de alte grupe de pe etaj, asa ca nu-s convinsa ca e una permanent la grupa lor. Cat priveste pusul copilului in valoare, sistemul romanesc e invechit, si din pacate se merge pe aceleasi chestii comuniste ca si pana acum. Spre exemplu, la o lectie deschisa mi-a povestit maica-mea ca una din fetite incepuse sa coloreze cu niste combinatii de culori superbe, iar edu a sarit repede "nu e bine, nu e bine !"... Adica nu lasa aptitudinile individuale sa iasa la suprafata, ci le niveleaza cu ale grupului. Nu stiu daca ai inteles ceva, ma chinui sa explic gandindu-ma totodata ca e pe-aici o psihopata care citeste si raporteaza tot ce scriu 
Carina in fiecare dimineata ne intreaba "Astazi stati cu mine?" Nu ca nu vrea la gradi, ca ii place si s-a adaptat bine fata de mine si de ta-su, care am fost niste timizi ![]()
Multa sanatate bolnavilor ! Numai bine,
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit 4 anisori!
Multa sanatate celor bolnavi! Nelia, Tdi, am cititi printre randuri ca voi aveti probleme.
Nu, nu am nascut (
Newmami) si nici nu planuiesc sa nasc in urmatoarele 2 saptamani (sper sa bb sa nu aiba alte planuri).
Acasa ne-am mutat de vreo doua zile. Bineinteles ca nimic nu a iesit conform asteptarilor si "mesterii" s-au intins mai mult, au aparut probleme. Si casa pe afara inca nu e terminata
. Incerc sa nu ma mai stresez cu asta ca am altele pe cap.
Am iesit f. putin din casa pt. ca am avut o sapt. piciorele umflate, ca nici papucii nu imi mai veneau
. Plus ca nu am dormit noptile si aveam continuu o stare ciudata de rau si neliniste. Mi-am facut si bagajul de spital
.
Miercuri am avut si noi serbarea copiilor la gradi. Bataie de joc in toata regula. S-a facut afara pentru toate grupele odata. Nebunie: 12 grupe d ecate ~ 30 de copii, asteptand in soare sa le vina randul. Copii maraiti, agitati, parinti nervosi, batuti in cap de soare
. Stefan a facut prezenta, a urcat odata pe scena pentur un dans, dar a doua oara (mai aveau de cantat niste cantecele) nu l-a mai convins nimeni, chit ca se rugau vreo trei persoane de el. Nu m-am stresat deloc si nu i-am zis nimic. Capilul era lesinat de caldura (ii schimasem si in pantaloni negri si camasa cu papion
) si mai ales de foame (v-am zis ca nu mananca nimic la gradi), ca i-a adus o ingrijitoare o felie de paine. Maria a fost mai bine, dar pt. ca ea e la pregatitoare au intrat la sfarsit si a trebuit sa o asteptam... Dupa asta am fugit acasa, ratand momentul festiv de la sfarsit: tort, artificii si alte porcarii de scos ochii
. Picioarele mele stateau sa faca poc in niste pantofi de toamna in care au intrat cu greu...
Dupa ce am urcat in masina, cu urletele de rigoare ale Mariei care vroia tort
si bazaielile lui Stefan care nici nu mai stia ce vroia, m-am simtit deodata asa de bine... Nici burta parca nu mai aveam, respiram normal, nici o durere. Si asa sunt de miercuri. Picioarele ce mai sunt umflate, dar nu asa mult, in rest, sunt ca o floricica
. Sper ca asta nu insemana ca se apropie nasterea. Luni merg la dr., sa vedem ce imi spune.
Hai ca m-am intins ca o placinta.
In afara de faptul ca fizic ma simt mai bine, psihic sunt la pamant. Am o stare blue si plang pe unde apuc si cand nu ma vede nimeni
. Incerc sa imi inoculez ideea ca important e sa fim sanatosi, ca le-om duce pe toate, dar singura nu reusesc
.
Sper sa nu il fi stresat pe bebe Vladimir (v-am zis ca asa o sa il cheme, nu?). Sper sa fie el cumintel, nu de alta, dar avand in vedere ca a venit si vacanta, o sa avem o vara fierbinte-fierbinte.
Duminica ii serbez si ziua Mariei, cu eforturi mari, dar nu puteam chiar anul asta sa o las fara petrecere.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Tdi spune:
Salutari...am aparut scurt sa va zic ce boala am defapt
...nu mi-ar fi trecut prin cap nici intr-o 100 de ani: roseola infantum!!!
M-am trezit de dimineata pliiiina de buburuze mici si rosii, am fost la doctor si voilà bucurie.
gabitzam spune:
Gabi, la multi-multi ani fericiti si sanatosi de acum incolo, cu familia ta impreuna, sa va bucurati de copii si de tot ce e bun in viata!
Cornelia, nu stiam ca asa o sa-l cheme pe bebe, dar e foarte frumos si masculin numele, imi place
TDI, de unde dumnezeu ai luat si cum asa?? Ca eu stiam ca adultii nu mai fac boala asta. Ce faza! Noroc ca e cea mai usoara din bolile astea buboase, cel putin la copil, nu stiu daca si adultul simte la fel. dar ti-au facut analiza? Cum asa un diagnostic?
NewMami, multumesc frumos de urari pt. baietii mei, mari si mici ![]()
Tdi spune:
La multi ani Meredes!
Gabitza, se pune diagnosticul in baza simptomatologiei...te asigur ca nu e deloc usoara boala asta, poate asa se crede pt ca bietii bebelutzi nu-s in stare sa-si exprime parerea.![]()