~~Copiluti de mai-iunie 2005 (106)~LMA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

cu intirziere:

LA MULTI ANI !!! cu sanatate pentru MAYA si DAVID

androix felicitari!!! se cheama ca ai terminat? cind ai licenta?

loreen nu-i prea greu cu rolele, daca stii pe gheata, nu-i mare diferenta, la inceput pina de obisnuiesti. are si Matei role dar... sunt o frumoasa mobila ca si tricicleta

Cloreta nu ne-am programat inca, am asteptat sa vina pediatra din concediu, la d-na Rizescu noi am mai fost, mi se pare ok, se stie cu pediatra.
mai mult cred ca noi parintii trebuie sa ne facem curaj, ca sa zic asa.
chris frumoasa povestea cu sirena si balena, mai important este cum ma simt eu personal, ca daca mi-e bine oricare ar fi situatia... restul e nerelevant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

loreen, scuze ca te caut aici, pe pm ma gandesc ca nu citesti, ca ti am mai scris cate ceva, si ard dupa o informatie.
aveai o fina, sau nasha deliei(?) care lucra la o agentie de recrutare forta de munca in cta. nici nu mai stiu cum am ajuns sa aflu ca va stiti, poate chira de la ea, in fine, sper sa intelegi la cine ma refer, ptr ca nu mi amintesc numele. aveam datele ei de contact cand eram la dacris, acum nu mai stiu de unde s o iau si am nevoie sa apelez la o firma de resort. poti sa ma ajuti, te rog?

delia

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra experienta isi spune cuvantul ... ca doar si facultatea la maturitatea are rostul ei ... clabarii abia isi taraie restanele ...

Clara mi-au tras astia teapa ca cica vin azi si deja lucram la psihicul bataturile sa fie pregatite ...

Lucas lasa-ma nu ma imbarbata asa tare ... doar sti la nici la mine bicicleta nu a avut mai mare succes decat la tine ... sper ca vazandu-ma cocotata si pe mine pe roti poate o prinde drag de ele...

Gabi am venit numa ca m-a apusc dorul de treaba si m-am infundat in calcat ... imi pregatisem gigea toata garderoba de vara ca sa ma sune colegele si sa-mi zica ca iar e obligatoriu la uniforma si nu oricum cu pedepse in cazul in care nu o purtam ...

Andra pana la urma unde va sarbatoriti ...?!

Gabitza sper ca nu ploua la voi ca aici rupe-n doua de azi de dimineata ...

Elisor nu zici nimic de teste ca parca am eu emotii desi pentru noi s-a terminat scoala ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura - cred ca a migrat ploaia de la noi la voi, dar sa-ti mai spun ca azi de dimi asa frig era credeam ca e toamna ...acum a iesit soarele dar tot frig e... astea ti le spun sa sti la ce sa te astepti probabil si maine ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Maya!

Hello! Ma cata o lene de n-o pot duce, bine ca mai stau vreo ora pe la birou si apoi ma car unde-oi vedea cu ochii, sa mai frec motanul si prin alta parte.

Androix - felicitari pentru examen si terminarea sesiunii! Cum spuneam acum cateva zile, contez ca vei redeveni mai activa, acum ca ai terminat cu balamucul.

Apropo de rotile, Ana le are de anul trecut (sunt din acelea pe 4 roti - 2 cate 2 paralele, dar care apoi se transforma pe 3 roti - una pe fata si 2 pe spate si apoi pe 4 roti aliniate), dar nu a iesit decat de catva ori cu ele (oricum, s-a tinut bine pe ele de la inceput). De cand a venit primavara acum am mai iesit de vreo 3-4 ori cu ele (inclusiv saptamana trecuta) si abia mergea, adica nu facea miscarile acelea cursive, mergea cu pasi marunti ca sa zic asa. Aseara, dupa ce m-am pedichiurat si eu ca sa pot trece la tinute piciongesti de vara, m-am dus in parc dupa Ana, care era cu tac'su. Sa lesin cand am vazut cat de bine merge, pune picioarele pe laterala si se avanta (e drept, inca tinuta de mana); nu pot sa inteleg cum si-a dat drumul dintr-o data, e fascinanta capacitatea copiilor de a invata.

Hait ca a venit IT-istul sa mai bage neshte memorie la compu. Revin!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

La Multi Ani Alexia! Sa fi cea mai buna prietena pentru surioara ta, sa ai mult noroc, sa fi fericita iar mami sa fie toata viata mandra de fetele ei dragi!

La Multi Ani Andrei! Sa cresti mare, sanatos si sa faci cea mai buna echipa cu fratiorull tau in toate!

La Multi Ani Ema! Sa ramai mereu aceeasi fetita vesela si dezinvolta si sa ai mereu sansa de a obtine tot ceea ce iti doresti!

La Multi Ani Carina! Iti doresc sa te bucuri de sansa la tot pasul, sa iti pastrezi frumusetea si delicatetea de printesa toata viata!

La Multi Ani Teodora! Sa te bucuri de iubirea tuturor celor din jur, sa ramai aceeasi fetita vesela si talentata iar mami sa fie mandra de tine in fiecare zi!

La Multi Ani Iulia! Sa fi sanatoasa, sa ai parte de mult noroc sa iti indeplinesti toate visele!

La Multi Ani David! Sa ai parte de tot ce poate oferi viata mai bun, sa ii aduci lui mami zambetul pe buze in fiecare zi, sa te bucuri de familia ta frumoasa toata viata!

La Multi Ani Maya, tiza noastra! Sa ai o viata plina de impliniri si bucurii, sa iti bucuri parintii si sa le aduci bucurie in suflet toata viata!

Ce sa mai spun ca iar am ramas in urma cu urarile...... nici nu stiu cum trec zilele...

Elisor, ma asteptai cu continuarea povestii aniversarii.... ei, din cauza crizei, serialul a fost suspendat...
Mai concret duminica dimineata eu m-am trezit devreme si fara chef dupa o noapte nedormita in care Maya facuse febra iar Dan abia la 10.00 dimineata se pusese in pat dupa o noapte agitata pe la evenimente. Mi-a spus sa-l las sa doarma un pic si sa-l trezesc sa stabilim ce facem... dar eu nu am avut chef sa ies, as fi dormit intr-una.. asa ca l-am lasat si pe el sa doarma pana tarziu... plus ca Maya era tot cu febra.. si a tinut-o asa vreo trei zile pana si-a facut antibioticul efectul. La cateva zile a inceput si Patrick sa boleasca, intr-o seara avea 40.4 la o jumatate de ora dupa ce ii administrasem antitermice... a fost una din putinele dati cand s-a lasat convins sa-i pun termometrul...
PS - Multumesc din suflet pentru felicitarile pe care ni le-ai trimis de ziua noastra, ca intotdeauna esti foarte atenta si nu ratezi niciun prilej de a ne face cate o bucurie!

As avea multe de spus insa o las pe mai tarziu, dupa ce imi termin treaba sper!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI MAYA ILINCA!
Tot ce-ti doresti in viata sa ti se implineasca si mai mult de atat!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“La Multi Ani!” David si Maya, sa va dea Domnul sanatate, fericire, bucurii si tot ceea ce va propuneti sa devina realitate.

Margott, sper ca sunteti bine si enjoy-nuiti in sfarsit fumusetile Canadei odata cu vremea frumoasa . Mai spune-ne despre voi, ai reusit sa-l inscri pe David la scoala?

OlgaM, distractie cat cuprinde prin peregrinarile voastre, va steptam cu drag inapoi si cu cat mai multe poze .

Laura, Elisor, Clara multumesc mult de comentarile dulci lasate pe dropshots. Cate un ptr. fiecare.

Elisor, i-am tinut pumnii lui … Andreas dar mai ales lui mami care are cele mai mari emotii . Sunt sigura ca va face bine si sper ca pana la urma sa il lasi in excursie cu clasa. By the way … o astept pe Bianca si pe la mine la curatenie, sunt multumita , de munca prestata … cel putin din poze .

Laura, astept impresii despre role .. si poze.Sa inteleg ca enjoy-nuiesti cateva zile de concediu? Ceva plaja … soare … mare sau esti satula dιjΰ si vrei munte.

Tdi, ma bucur din tot sufletul ca intalnirea cu physiology-ul a avut effect benefic asupra voastra a tuturor. O sa vezi ca dupa cateva sedinte Aly va fi din ce in ce mai bine, mai comunicativa. Conteaza foarte multa ca cineva din afara vorbeste cu ea. Esti o mamica curajoasa .

Mercedez, draga de ea micuta, ce dulce poate fi. Iti dai seama cat de fericita ai facut-o, in momentul ala cred ca tot ce ti-ai dorit e sa reti clipa … cat mai mult. Sunt atat de onesti si inocenti la varsta asta. De abia astept sa vad pozele.

Florentina, multa sanatate micutilor. Se vede ca Maya si-a intrat deplin in programul gradinitei inclusive la virusi adusi acasa. Din pacate face parte din perioada de integrare, acomodare, va tine pana la 1 an de zile … dar apoi va fi mult mai bine.

ChrisDun, din ce povestesti , se pare ca a fost o zi pe cinste ptr. Carina. Asteptam si imagini graitoare cu mica printesa.

Clara, mie mi se pare ca Teodora seaman cu Iulia a Raluwcai … amandoua sunt atat de delicate si finute. Imi pare tare bine sa o vad pe Ilinca ca e bine si totul a reintrat in normal .

Eu sunt racita cobza, la serviciu curg problemele siroaie, acasa am fost mai mult singura cu Patrick (de care nu ma pot plange ca a fost deosebit de ascultator si cumintel) dar totusi … toate pe capul meu … din aceasta cauza nu mai puc nici macar sa citesc.
Miercuri plecam in concediu, deci as vrea sa urez tuturor copilasilor care urmeaza sa-si sarbatoreasca cei patru anisori, din tot sufletul “La Multi Ani!” si numai ani fericiti, alaturi de cei dragi, bucurii, successe, sanatate si noroc in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

am sters linkul catre poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Asa ... deci au sosit rolele ... si am dat deja o tura prin casa ... am incaltat puradeii , am dat masa din bucatarie la o parte si am facut pista de alunecare.
Io am zis ca-s experta blocului da pe naiba ca-s o figuranta de mall...am zis ca daca patinez din frageda pruncie o sa fie la fel...tzeapa...ca-mi tremurau gladiolele de numa numa ...mai radea si Bianca de mine facand pe interesanta ... e clar ca in parc ma duc cu carje altfel ma intorc cu roatele-n sus spontan
Delia in schimb e criminala ... am ras cu lacrimi de ea cum ii tremura sticsurile in bocanii aia...numa ca dupa 10 minute a inceput sa prinda mai repede decat mine...

Ce plaj Anca ... satula sunt ce-i drept mai ales de mogaldanii care vin sa se spele moca fara consum la apometre, dar mai ales de caldurile de-aici ...eu nu fac plaja din 2001 din motiv de sanatate precara pe baza de caldura...asa ca la cum a plouat azi a fost taman cum trebe ...racoare ...iar zilele astea am stat ranjita la bec ca sa-mi repare fina claviatura...si in rest pe langa casa omului, casnica

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput