Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Neatza fetele...vad ca nu v-a dat nimeni o cescuta de asa ca va dau eu cate una la fiecare...aseara am fost un pic mai bine ...nu m-am trezit decat de vreo 2 ori de durere....am facut cum mi-ati zis...am stat cu sare incinsa la obraz si pe moment mai trecea...oricum imi iau in continuare tratamentul si continui si cu sarea...sper sa ma lase...

22 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Cred ca bebelul meu a simtit ca urma ca tati sa ne faca o surpriza si sa vina acasa ,ca s-a miscat intr-una cu miscari puternice...cum gadilam un pic burtica cum incepea...imiera atat de drag de el...dulceata lui mami

22 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Neata fetele! Multumim de cafeluta Crissbebe!
Eu ma duc peste jumate de ora sa vizitez maternitatea unde o sa nasc!
Monikus eu cred ca totul o sa fie bine. De fapt la Odiseea asta toate fetele carora le-a iesit testul prost si au ales sa faca amnio au obtinut rezultate bune! te

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

monica-dicut pai bagi tigara aprinsa in ureche , cu partea cu filtru ,eu o tin cu degetele sa fiu sigura ca nu pica sau am alte surprize , o sa simti efectiv cum trage urechea din tigara , parca ar fi un vajait , m-am tot minunat si eu
oricum imi trecea , parca lua durerea cu mana
sper sa ma fi facut inteleasa

crisbebe

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

26+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Super faza cu tigara in ureche!
O cafeluta va dau si eu la toate ca e vineriii!
Ma duc la mama la Buzau ca s-au copt capsunile in gradina.
Crissbebe 1-2 fiole algocalmin nu fac nimic la bebeloi, ptr sinusuri dc poti sa faci inhalatii cu ser fiziologic (dc ai aparat de aerosoli sau poti sa te duci la o policlinica undeva) si da-i cu Humex pe nas.
+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Monikus, nu mai plange..
Nu am retinut daca ai facut si Dublu Test, sau direct Triplu Test. Ar fi fost o indicatie sa stim si Dublu Test si pliul nucal cum au iesit.
Asa cum au zis si fetele, ar trebui sa vb cu un doctor (inlocuitorul doctorului tau sau cineva de la laborator) si neaparat sa repeti Triplu Testul rapid la alt laborator. Plus ca daca nu ai antecedente in familia ta sau a sotului...riscul scade si mai mult.
Din ce am inteles, amniocenteza se recomanda dupa ce al doilea TT iese prost.
Eu una cred ca e posibil si sa fie eroare de laborator. Unde ai facut analizele?

Hai...fruntea sus si sa vedem ceva optimism. doar nu vrei sa-ti intristezi bebele..nu? Plus ca sunt convinsa ca bebele e f bine sanatos.

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Chiar daca e vorba de cu totul alta analiza, ma inscriu si eu la stan patitul.....tocmai am venit de la institutul de hematologie unde anticorpii antiA mi-au iesit absenti, asta dupa ce la Medlife mi-a iesit un raport prezent foarte mare 1/64....sa ca, stau si ma intreb, nici macar analizele astea nu pot fi facute calumea, pana la urma pe cine sa crezi....serios vorbind, mi se pare aberant!!!

Asadar, am o varianta buna si una proasta, o sa o cred pe cea buna...deci suntem bine!

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

monikus - hai, capul sus, fetita. Eu sunt in aceeasi situatie cu tine, doar ca mie riscul de trisomie 21 mi-a iesit la DT nu la TT. Si am discutat cu dr-a mea si am decis sa nu fac amniocenteza, pt. ca riscul de avort spontan la amnio este de 1% si ... eu nu vreau sa supun bebe la acest risc. Calculat riscul de SD la tine ar fi undeva la 0,5%, deci relativ mic, asa ca stai linistita. Trebuie sa te gandesti si altfel: toate testele astea si investigatiile sunt facute in proportie de 90% ca o afacere (bani pt. DT, bani pt. TT, stres pt. tine, bani si riscuri pt. amnio... ). Cut-off-ul de 1:250 este calculat pt. USA si nu pt. Romania. In plus, in state nu te pune sa faci TT decat daca te afli deja intr-o grupa de risc (peste 35 ani sau cazuri in familie). ori altfel e afacere curata. Testul ESTE STATISTIC!!! Asa ca nu te impacienta. Daca decizi sa faci amnio, ne rugam pt. tine sa iasa bine. Altfel, te rog sa te linistesti, ca faci rau la bebelina (desi eu aici te inteleg ... eu 2 zile n-am fost om, am plans si nu am putut nici manca nici merge... eram neagra. Sotul insa m-a imbarbatat, am inteles si am citit foarte multe pe marginea subiectului si m-am calmat. Acum sunt in fiecare zi fericita)

Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetelor, multumesc frumos pt raspunsurile si incurajarile voastre. Am fost azi dimineata la Elias unde am vb cu Dr Rodica Cristian. S-a uitat pe analiza de la TT si mi-a spus ca ea ar face amniocenteza in locul meu. Mi-a recomandat si un dr. Predoiu de la Medlife. Nu pot sa mai refac TT pt ca deja sunt in sapt 19 si nu mai am cum sa fac amnio (cica se face in mod normal pana in sapt 20). Ramane sa ma decid daca vreau sa fac amnio sau sa stau cu griji pana la final.
Inca nu stiu ce sa fac.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata!

Monikus, nu mai plange..
Nu am retinut daca ai facut si Dublu Test, sau direct Triplu Test. Ar fi fost o indicatie sa stim si Dublu Test si pliul nucal cum au iesit.
Asa cum au zis si fetele, ar trebui sa vb cu un doctor (inlocuitorul doctorului tau sau cineva de la laborator) si neaparat sa repeti Triplu Testul rapid la alt laborator. Plus ca daca nu ai antecedente in familia ta sau a sotului...riscul scade si mai mult.
Din ce am inteles, amniocenteza se recomanda dupa ce al doilea TT iese prost.
Eu una cred ca e posibil si sa fie eroare de laborator. Unde ai facut analizele?

Hai...fruntea sus si sa vedem ceva optimism. doar nu vrei sa-ti intristezi bebele..nu? Plus ca sunt convinsa ca bebele e f bine sanatos.
Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Nu am facut DT doar TT si l-am facut la synevo.
Si eu sper sa fie sanatos mai ales ca nu sunt convinsa ca vreau sa fac amnio. Nici sotul meu nu e de acord.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput