Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Strada e Sandu Aldea nr 86.
Buna dimineata
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
Mai era careva bagata in facut modificari la listutza???? Ca mi-a facut niste faze super ciudate....
LE: Am vazut ca au mai aparut fete noi. Le rog sa-mi dea datele pe PM daca vor in listuta. Si bine ati venit, sarcina usoara si bebe sanatos
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
O noua viata
monica_dicut spune:
Elle, mie mi-e dor de tine. As bea o da n-are cin' s-o dea
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 24+ cu
O noua viata
MangaGirl spune:
buna dim si de la londra,
deja mi-am baut cafeaua. se anunta o zi minunata. mi-am luat si bilet de romania...dar tot prin bucuresti...sergiu nu poate merge o data cu mine...de fapt el va merge mai devreme si va veni inapoi cu zece zile mai devreme decat mine. asa ca si concediul planuit s-a cam dus pe apa sambetei. ne intersectam acasa vreo 5 zile. anyway...cred ca voi ajunge in bucuresti fetele cu burticute...kiki-cri, la cluj,..nu stiu daca mai ajung.
crissbebe, sper sa-ti treaca durerea. stiu ca nu e placut deloc. been there, done that!
monikus...linisteste-te ca lui bb nu=i place supararea.
v-am pupat. ma duc la dus :)
MangaGirl :-) 22+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
alex25 spune:
Si eu va pup, ma duc sa imi iau rezultate ca nu mai am stare!
----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
monica_dicut spune:
Am uitat:
E VINEEERRIII!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 24+ cu
O noua viata
adela2006 spune:
neata
am un somn in mine , abia astept sa treaca ziua de azi ( la lucru )
imi beau cafeau
monica hai ca-ti dau si tie
monikus nu stiu ce as putea sa-ti spun nou la tot ce ti-au spus fetele , vei fi singura in masura sa hotarasti ce vei face , eu personal ( am mai scris asta de vreo 10 ori dar ma gandesc ca nu-ti arde de cautat prin capitole trecute , mai ales ca se scriew asa mult ) am facut 3 ecografii la 3 medici diferiti , sti tu cei mai buni ( din timisoara )care nu au vazut nimic , nici un markar de sindrom dawn , asa ca am hotarat sa nu fac amniocenteza , nici un medic nu-ti va spune stai linistita ca nu e nimic , asta pe baza unei ecografii , ptr ca nimeni nu vrea sa-si asume un asemenea risc iti dai seama ,
asa ca tu vei fi singura care sa decizi ( alaturi de sot normal )
pana acum din ce am vazut / citit pe net si chiar aici la noi pe forum nu s-a confirmat nici un caz , testul e un test statistic care nu are rol de diagnostic clar
sper sa poti sta linistita pana se intoarce doctorita ta , pana atunci poti sa-ti faci cateva programari la doctori cu experienta in ecografii
asa ptr linistea ta sufleteasca
te pup si sunt sigura ca nu e nimic
tot statistic din toate cazurile de sindrom dawn depistate la triplu test doar 1% se confirma , ceea ce e foarte foarte putin
aseara mi-am facut dovlecel pane monica-dicut eu zic sa mai pui pofte pe aici , eu ma inspir sa sti
hai ca mai citesc si mai revin
tare greu ma adun
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
26+ cu razvan andrei
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor eu de aseara de cand am venit acasa nu mai pot de durere de dinti cauzata de inflamatia sinusurilor...azi noapte am plans in hohote de dureri si nu am dormit toata noaptea si azi nu am mers la serviciu de oboseala...si cel mai urat e ca sunt singura acasa...acum nu am mai rezistat de dureri si am luat o fiola de algocalmin...credeti ca imi cauzeaza si imi face rau la bebe? nu ma pot opri din plans de dureri... 22 +cu bebe |
am mai luat si eu algocalmin , cand ma durea ingrozitor capul si nu-mi trecea cu nimic
eu am intrebat doctorita si a zis ca pot lua
eu in fiecare vara am probleme cu curentul de masina
nu avem clima si mergem cu geamurile deschise
asa ca pana " ma iminizez" am niste dureri groaznice
si am mai bagat si tigara in ureche , iti ia durerea instant , am fost chiar socata ce repede putea sa treaca
doar nu trag fumul in plamani
sper ca esti mai bine
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
26+ cu razvan andrei
POZELE NOASTRE
monica_dicut spune:
adela, cum adica cu tigara? Explica-mi si mie ca la mine paracetamolu sa traiasca. SI vad ca am destul de des dureri de cap. La fel, solenza mea nu are AC si merg cu geamurile deschise.... si...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 24+ cu
O noua viata