Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Kateryna sa nu uiti ce trebuie sa spui maine draga mea
Sa fie intr-un ceas bun plin de fericire si iubire !!!!!

Fetele cu concediile, nu ma pot baga in discutii insa pot doar sa spun ca si eu am lucrat intr-o firma in care nu se respecta nicio lege si fetele care nasteau "aveau voie sa stea acasa doar 4 luni" daca mai vroiau postul. Banii erau de toata jena si zi de zi aveam parte numai de mojicii....
Ma bucur ca am scapat si ma rog pentru fetele care trec prin astfel de necazuri si nedreptati.
Ma si apuca rasul cand imi imaginez cum ar fi fost sa ma duc eu cu o cerere de scurtare a programului de la 8 la 6 ore....si va garantez ca nu e nimic de ras

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CE-i cu voi dragelor azi? Unde va e "tastarnita"???
EU acum am reusit sa ajung acasa si sa pap o salata de legume, adica rosii, ceapa, ardei, castraveti si branza... yamm a fost. Evident facuta de soatza din dotare ca e treaba lui cu salatele si omletele

crocodana, ai fost simpatica cu sefu' de trib da nu e vorba de asa ceva. Pur si simplu am experienta unei odisei anul trecut care mi-a placut cum a fost "organizata" si de aceea ma implic. In plus imi permite si timpul ca mai sunt fete trecute prin alte odisei dar cu bebei acasa si nu au timp. Im plus imi place, imi face maaare placere si sunt addicted de forumul asta. Lucru pe care nu-l credeam vreodata... eram total anti inainte...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

CE-i cu voi dragelor azi? Unde va e "tastarnita"???

...eu as zice dar nu am niciun subiect la indemana si iar e vineri ...si toata lumea s-a apucat de petreceri in weekend si alte nazdravanii...si parca vad ca raman sa strig la luna pe aici

Ahh...si sa nu uit: Concediu minunat si plin de relaxare !!!!

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Roxxy sa aveti o zi minunata maine!

Katteryna va doresc si voua o zi superba si sa fiti fericiti!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu sunt p'aici, poti sa strigi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Eu tot cu carucioarele... acuma cautam pe net si nu gasesc chicco-urile astea care imi plac (ct0.2 si trio enjoy evolution) ce roti au, de plastic sau de cauciuc. Am inteles bine ca cele de cauciuc sunt mai bune? Si nu stiu ce am mai citit ca trebuie sa aiba suspensii bune. Eu nici la masina nu ma pricep la specificatii tehnice, chiar trebuie sa invat acuma pentru carucioare?

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Eu tot cu carucioarele... acuma cautam pe net si nu gasesc chicco-urile astea care imi plac (ct0.2 si trio enjoy evolution) ce roti au, de plastic sau de cauciuc. Am inteles bine ca cele de cauciuc sunt mai bune? Si nu stiu ce am mai citit ca trebuie sa aiba suspensii bune. Eu nici la masina nu ma pricep la specificatii tehnice, chiar trebuie sa invat acuma pentru carucioare?

19+

verifica si cate viteze

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

19+

verifica si cate viteze

Cea mai fericita 25 + cu

eu speram ca sunt cu schimbator automat de viteze, si nu ma mai intereseaza

19+

Mergi la inceput

santorini, selen, sper ca sunteti bine si banuiesc ca v-ati speriat azi cu jaful ala armat la o banca din Constanta

Apropo de stiri, voi ati inteles de ce i-au lasat acasa alaltaieri pe cei cu gripa porcina? Tatal femeii, fiind proaspat infectat, era contagios, nu? Ca la noi, la nimenea...

Si sa stiti ca eu cand am auzit de cazul asta, cu zborul cu escala la Paris, m-am speriat pentru Diana. Dar din moment ce nu te-ai panicat, inseamna ca nu ai venit cu acel zbor, laolalta cu femeia gripata.

Spuneau astia la tv ca tipa e infectata de peste doua saptamani. Nu prea inteleg, mama cu doi copii mici, in New York-ul super afectat de gripa, sa ai simptome de gripa si sa nu mergi acolo la un spital.

Si tot ca un efect al privitului excesiv la tv , am vazut abia acum reclama la Adevarul cu carti pentru copii, lunea, foarte frumoase par cartile, ilustrate si cu hartie buna (din fotoliul meu asa parea ). Ce m-am enervat e ca prima carte a fost deja lunea asta si a fost gratuita cu ziarul. Asta aici inseamna ca nici macar nu a ajuns la chioscuri, ca asa s-a intamplat si cand au avut o carte la pretul ziarului, de m-am enervat si n-am mai vrut nici o carte din colectia lor. Am incercat sa caut la ei pe net daca se poate comanda cumva toata colectia, dar nu reusesc sa intru.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Uitati cum e ra....la mare...ca acum ploua si e frig....
La mare

Si da...Raluca incearca sa intri ca se pot comanda pe net ...toata colectia...cel putin la celelalte carti asa era...Nu stiu la astea pentru copii ca noua ni le ia deja bunelul.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput