Burtici fericite de septembrie-octombrie (66)
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
Ma gandeam sa fac asa:
Eu nu am apucat sa duc hartie oficiala la servici cum ca as fi gravida, deci in hartia pe care o sa o iau de la medicul de familie, pe langa faptul ca atesta starea de graviditate sa scrie si recomandarea de reducere a programului de lucru...iar eu sa fac cererea catre HR tot cu ambele considerente...luand si numar de inregistrare...ar fi o idee, nu?
----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
anadomnica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Ma gandeam sa fac asa: Eu nu am apucat sa duc hartie oficiala la servici cum ca as fi gravida, deci in hartia pe care o sa o iau de la medicul de familie, pe langa faptul ca atesta starea de graviditate sa scrie si recomandarea de reducere a programului de lucru...iar eu sa fac cererea catre HR tot cu ambele considerente...luand si numar de inregistrare...ar fi o idee, nu? ---------------------------------------------- 22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ... Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Da, o idee chiar buna! Bafta!
Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
ramsan spune:
Va pup si va doresc w/e placut. Ne "vedem" abia luni cand ma intorc la munca si tot atunci va citesc.
Ramona
Tudor Gruia 21+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mimika spune:
W/E placut!!! Io nu plec in provence deocamdata, pun prin cutii cioburi de-ale soacra-mii ca vrem sa facem niste renovari prin sufragerie, sa schimbam si mobila...Si eu nu mai am rabdare, deja m-am apucat de renovari
Roxxy, spor la pregatiri, sa pui poze cu motzu'
katteryna, ceva emotii? Parca decat cununia civila este maine...
25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
crocodana spune:
Fetelor sunteti niste bomboane!
Azi dupa amiaza am avut ceva timp si am luat toate cartile de pe contul comun de mail si o multime de alte informatii extraordinar de utile pentru mine, e prima sarcina..primul bebe...
Multumesc tuturor celor care au contribuit cu materiale si un Special Thanks se indreapta catre Monica pe care, de cand v-am descoperit, o simt drept "seful tribului" si initiatoarea acestui grup......nu stiu daca ma insel sa nu...nu v-am urmarit chiar de la inceput...insa asa simt..
Este intr-adevar o comunitate deosebita, daca luam in considerare fie si numai nr "mic" de capitole ...
Numai bine tuturor!
26+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Legea este ordonanta de urgenta nr. 96 din 14.10.2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca. Art. 13. - In baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale. Aceeasi OUG spune de toate drepturile noastre, mai putin cele privitoare la indemnizatia de crestere a copilului ,alocatia de 200 RON pana la 2 ani, sau stimulent. Camy_pus e valabil si pentru tine... si uite-o aici http://www.legestart.ro/Ordonanta-de-urgenta-nr-96-din-2003-(MjQ1MjE-).htm Ramona Tudor Gruia 21+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
multumesc, dar nu pot deschide..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
A ajuns si micul hipopotam acasa, tarand, impingand, gafaind.....si mai vrea sa lucreze iunie si iulie
Sa o iau incet si pe rand:
Monikus je, are in familie caz de Sindorm Down, sora sotului meu a nascut o fetita bolnavioara.
Am facut TT aici cu toate ca nu prea intelegeau ei de ce tin mortis si mi-a iesit rezultatul bun deci nu am mai facut amniocenteza.
Inca de la inceputul sarcinii am fost optimista si am gandit pozitiv.
Un doctor care m-a vazut aici mi-a spus ca "atarna" cu mult mai greu varsta ovulelor fecundate (cat sunt de batrane - implicit purtatoarea lor) decat faptul ca a mai aparut in familie.
Si mi-a mai zis ceva dar NU STIU daca sa cred, eu fiind mai Toma necredinciosul de felul meu, ca ar conta foarte mult si daca este de pe linia genetica a familiei mele si nu a sotului. Daca aveam caz in familie din partea mea ar fi fost mai grav, ca sa zic asa.
Una peste alta am motive de ingrijorare dar nimic nu ma poate face sa schimb dragostea cu care il astept pe Bebitza, ca pe miracolul vietii mele.
Si inca ceva, poate destul de greu, nepotica mea este o bombonica de care acum imi e tare dor, abia a implinit 1 an, se dezvolta mult mai greu decat ceilalti copilasi de varsta ei DAR este o bogatie pentru parintii ei care o iubesc enorm, chiar si asa.
Sunt sigura ca la cateva saptamani se pot face mai multe, daca esti genul "mai dur" dar acum e prea tarziu, mai ales dupa ce il simti pe bebelus si te apropii de el si se naste deja o legatura.
Sustin fetele care au spus ca trebuie sa iei o decizie importanta DAR e mult mai greu sa te gandesti la rezultat si la consecintele lui decat la amniocenteza in sine.
Din partea mea o floare si un pupic.
Cea mai fericita 24 + cu
lutoniana spune:
Manga te incalzeste cu ceva daca te pot intelege si stiu cum este ?
Gandul care ma ingrozeste pe mine este daca vom putea sa-i oferim lui Bebitza ce ii trebuie, insa sunt optimista si trag tare cat pot eu....si sotul trage si mai tare saracul.
Nu ne lasa Dumnezeu, sunt sigura de asta, mai ales ca ne vede cate eforturi facem
Cea mai fericita 24 + cu