Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 18
claujro spune:
Daca e asa...luati din magazin. De ce va mai complicati cu comanda pe ne-ve?
Mara si Matei
axxxa spune:
Chiar ca ai dreptate claujro...
Eu astept comanda din 1 iunie si vad ca nu vine...prevad ca trebuie sa ma apuc de scris mailuri. E ultima oara cand mai comand de la ei.
Mai asteapta vreuna din voi comenzi mai vechi de la ei?
Laura Ioana spune:
Buna
Eu am primit azi comanda de pe 2 iunie. Faine sandalele albastre (mergea sa iau 38, dar sper sa-si mai dea drumul in fatza). Theei i-am luat papuci de plaja si ii sunt prea mici
abia intra piciorusul in ei (sunt flip flops-uri - sau cum s-o zice - care au si elastic in spate, pt a tzine calcaiul, iar Theei abia ii intra piciorul in partea din fatza
). Am luat nr.4 si sunt un fel de 20-21, zic eu.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Graviduta spune:
Albastrele mele s-au mai lasat
Mie mi-e mai comod sa comand de pe site ca e la un clic distanta, vorba unei reclame
Dar o sa dau o raita si prin Baneasa, cred ca maine.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
madau spune:
Mie mi-au dat mail ca mi-au anulat comanda de acum 2 zile...n-am inteles de ce..va dau copy/paste la mail, poate va prindeti voi...

"Dear MR ......
With regards to your recent order, unfortunately this has been cancelled in accordance with our internal policy.
Please accept my apologies as we are unable to process your order, this is due to the fact that each order is individually assessed against our own sales criteria. This is done in order to protect our customer’s security.
A part of that criteria looks at the details of the order placed and unfortunately on this occasion your order has failed this process. Please be assured this decision is not taken lightly and please accept my apologies for any inconvenience this has caused.
Tracey Garner
Accounts Investigation Advisor"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
madau spune:
Banii insa sunt trasi din cont inca de a doua zi...habar nu am ce se intampla. Le-am trimis mail dar n-au raspuns inca
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
Graviduta spune:
Nu mi se pare normal dpdv comercial si legal sa ti-o anuleze ca asa vor ei (conform criteriilor lor interne, cum zic ei - adica cum: daca te plac, iti dau marfa, daca nu, iti dau reject). Eu zic sa le scrii sa-ti spuna care e motivul specific pentru care ti-au anulat comanda: probleme cu efectuarea platii, inexistenta pe stoc a produselor etc.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
danadc spune:
Buna.
As vrea sa stiu daca a comandat cineva de pe LR.fr ca pe .ro nu exista acest bust de croitorie de lux
http://www.laredoute.fr/achat-electromenager-couture-mannequin.aspx?categoryid=22918614
M-ar interesa sa stiu daca merita.
Btw l-am gasit si in ro la 1200 ron fara TVA....
Mi l-as dori mult...este un hobby al meu. Aveti idee unde l-as mai putea gasi la noi in afara de cel de la firma emidale? Multumesc mult.
Ma pregatesc de reducerile de vara...
Pe 6 iulie incep red la Okaidi...
La Z stiti cumva cand sunt zilele cu 50%?
Spor la shopping!
danadc spune:
Btw: pt cine are pui mici de scutecele...am gasit scutece pt plaja si baita la DM in Auchan Militari. Arata f. bine, dar nu le-am probat inca...asteptam vacanta![]()
Jasmine spune:
madau,tu parca ai mai dat la next o comanda care nu a venit si ti-au pus ei banii inapoi pe card?
sa te fi trecut pe un fel de "lista neagra" si din cauza asta nu mai vor sa-ti ia alte comenzi?