Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

M-am mai riscat si eu ieri cu o comanda la Next, sper ca de data asta sa fie cu noroc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nextul din Baneasa nu are cam tot ce e pe site? Preturile sunt mai mari? Ca ma gandesc..ar fi o varianta sa luam direct din magazin.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Din ce am observat eu magazinul Next din Mall Baneasa nu are tot ce are pe site, de exemplu la partea de accesorii (palarii, incaltaminte) stau f prost cu diversitatea. De asemenea la rompersi n-au decat marimi mici mici, ori pe site gasesti si pana la 2-3 ani.
Dar si reciproca e valabila, in sensul ca am observat in magazin cateva produse pe care nu le-am regasit pe site.
Preturile sunt asemanatoare, poate un pic mai mari in magazin, dar nesemnificativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

In magazine au un adaos de 15-20-25% cam asa. Comparativ cu online au putine produse dar ai de unde alege. In schimb accesorii, incaltaminte, dresuri, sosete, palarii, pijamale, chilotei, maieuri si chiar uenele hainute dragute nu se gasesc. Iar cand primesc marfa dispare instant. Destul de greu prinzi masura care-ti trebuie. Deasemenea au unele lucruri in plus fata de net, cele de calitate superioara sunt bestiale. Merita din cand in cand o vizita. Iar la reduceri preturile sunt mai mult decat acesibile. Si io inca sper si la reduceri pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare !

Kikineata, Next-ul din Baneasa are solduri iarna si vara ? Pai atunci chiar merita in perioada de solduri, daca scad preturile sub cele ale site-ului .eu

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Chris, 2 perioade de solduri sigur sunt, dc nu ma-nsel chiar 4, cate una pe sezon. Oricum de cand cu "criza" constant au 1 bara-2 cu ceva produse reduse 50%. Dar tre sa nimeresti masura, sa-ti placa modelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Unde-i Nextul, in Shopping Mall (sau ii spune) sau in alta galerie?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Graviduta, next-ul e in Baneasa Shopping City, la parter, cum intri pe la intrarea cea mai din dreapta (cea cu fantana), la parter, in galeria din dreapta, mai pe la mijloc... in dreptul unei scari rulante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Next mai este si in Liberty Mall.Mie nu mi-a venit nici pachetul(din 21 mai) nici banii,nici raspuns,ce sa fac?

Mergi la inceput