Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

anne16,drum bun,concediu placut si la intoarcere te astept cu o poveste foarte.foarte amanuntita despre Lefkada (e pe lista mea de optiuni pt vara 2010).

amira,tu unde mergi in Grecia?

ca tot romanul la Paralia K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Citat:

anne16,drum bun,concediu placut si la intoarcere te astept cu o poveste foarte.foarte amanuntita despre Lefkada (e pe lista mea de optiuni pt vara 2010).

Jasmine, multumesc
Eu vroiam in Antalya, dar ca sa ma consoleze sotul mi-a promis ca ne intoarcem prin Athena(sunt 350 km in plus)

Amira, lasa ca anul viitor puteti sa mergeti si in alta parte a Greciei.
Thasos, am auzit ca este o insula frumoasa, ieftina si aproape.

Fetelor v-a urez shoping placut fara colete pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Citat:

Jasmine, multumesc
Eu vroiam in Antalya, dar ca sa ma consoleze sotul mi-a promis ca ne intoarcem prin Athena(sunt 350 km in plus)

Amira, lasa ca anul viitor puteti sa mergeti si in alta parte a Greciei.
Thasos, am auzit ca este o insula frumoasa, ieftina si aproape.

Fetelor v-a urez shoping placut fara colete pierdute

a fost o chestie de ultim moment.dar o sa incerc sa descopar locuri faine si acolo.imi este un pic frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Noi am fost anul trecut in Thasoss....am fost ffff multumiti!. E aproape, aprox 700 de km cred...superpreturi...si daca intr-adevar vrei liniste si nu agitatie, zgomot in concediu...Thassos e locul ideal...

Mergi la inceput

cu siguranta la anul voi rasfoi intai forumul si apoi aleg destinatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Mie nu mi-a venit nici acum pachetul de la Next,le-am trimis mail dar cica sa mai astept,pai cat ca trece vara Le-am zis sa-mi dea numarul coletului sau cum se poate identifica si cica nu au.Ce sa fac,sa le trimit mail sa le zic sa-mi dea banii inapoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Au trecut 10 zile lucratoare de la data comenzii?? Daca nu, abia dupa ce trec acele 10 zile o sa-ti trimita banii inapoi pe card, in cazul in care nu ai primit coletul.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

In cat timp preconizati ca inchid livrarea care ro? Deja sunt prea multe colete nevenite...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Loredana, au avut ceva "bank holiday" in ultimele zece zile si de asta e si ceva intarziere. Eu zic sa nu-ti faci griji. Apare si pachetul tau

Claujro, nu mai fi asa pesimista. Eu una sunt foarte incantata de ei. Si asta o spun folosind de aproape 3 ani produsele lor. Am avut 3-4 comenzi pana acum venite in 7 zile. Plus produse ce nu erau incluse au venit separat ulterior in maxim 2-3 zile.Ca peste tot mai exista probleme. Important e ca returneaza banii dc nu ajunge coletul. 4-5 colete nevenite din ce am citi aici chiar nu mi s epare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

In cat timp preconizati ca inchid livrarea care ro? Deja sunt prea multe colete nevenite...

Mara si Matei

Meyyyyyy . Acuma cand eu salivez pur si simplu cand vad hainutele alea de fetite Doar ca s-ar putea enerva si astia din cauza coletelor pierdute Sper ca nu

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput