Redoutistele fidele LR France(167)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 16
amira2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmine anne16,drum bun,concediu placut si la intoarcere te astept cu o poveste foarte.foarte amanuntita despre Lefkada (e pe lista mea de optiuni pt vara 2010). amira,tu unde mergi in Grecia? |
ca tot romanul la Paralia K
anne16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amira2
ca tot romanul la Paralia K |
Jasmine, multumesc
Eu vroiam in Antalya
, dar ca sa ma consoleze sotul mi-a promis ca ne intoarcem prin Athena(sunt 350 km in plus)Amira, lasa ca anul viitor puteti sa mergeti si in alta parte a Greciei.
Thasos, am auzit ca este o insula frumoasa, ieftina si aproape.
Fetelor v-a urez shoping placut fara colete pierdute
amira2 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anne16
Jasmine, multumesc Eu vroiam in Antalya , dar ca sa ma consoleze sotul mi-a promis ca ne intoarcem prin Athena(sunt 350 km in plus)Amira, lasa ca anul viitor puteti sa mergeti si in alta parte a Greciei. Thasos, am auzit ca este o insula frumoasa, ieftina si aproape. Fetelor v-a urez shoping placut fara colete pierdute ![]() |
a fost o chestie de ultim moment.dar o sa incerc sa descopar locuri faine si acolo
.imi este un pic frica.
mirunajr spune:
Noi am fost anul trecut in Thasoss....am fost ffff multumiti!. E aproape, aprox 700 de km cred...superpreturi...si daca intr-adevar vrei liniste si nu agitatie, zgomot in concediu...Thassos e locul ideal...
loredana_76 spune:
Buna.Mie nu mi-a venit nici acum pachetul de la Next,le-am trimis mail dar cica sa mai astept,pai cat ca trece vara
Le-am zis sa-mi dea numarul coletului sau cum se poate identifica si cica nu au.Ce sa fac,sa le trimit mail sa le zic sa-mi dea banii inapoi?
numeioana spune:
Au trecut 10 zile lucratoare de la data comenzii?? Daca nu, abia dupa ce trec acele 10 zile o sa-ti trimita banii inapoi pe card, in cazul in care nu ai primit coletul.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
claujro spune:
In cat timp preconizati ca inchid livrarea care ro? Deja sunt prea multe colete nevenite...
Mara si Matei
kikineata spune:
Loredana, au avut ceva "bank holiday" in ultimele zece zile si de asta e si ceva intarziere. Eu zic sa nu-ti faci griji. Apare si pachetul tau![]()
Claujro, nu mai fi asa pesimista. Eu una sunt foarte incantata de ei. Si asta o spun folosind de aproape 3 ani produsele lor. Am avut 3-4 comenzi pana acum venite in 7 zile. Plus produse ce nu erau incluse au venit separat ulterior in maxim 2-3 zile.Ca peste tot mai exista probleme. Important e ca returneaza banii dc nu ajunge coletul. 4-5 colete nevenite din ce am citi aici chiar nu mi s epare mult.
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro In cat timp preconizati ca inchid livrarea care ro? Deja sunt prea multe colete nevenite... Mara si Matei |
Meyyyyyy

. Acuma cand eu salivez pur si simplu cand vad hainutele alea de fetite
Doar ca s-ar putea enerva si astia din cauza coletelor pierdute
Sper ca nu www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

DPN 20 septembrie 2009