Cum spalati la masina imbracamintea cu arici?
Jachete, manusi, etc?
Eu pun manusile intr-un saculet de lenjerie, dar jachetele nu am cum sa le separ, asa ca ariciul scamoseaza restul rufelor. Aici e aici, ce sa fac, parca nu le-as spala de mana si nici pune cate una in masina? Sunt ca lenesul cu posmagii .
Take joy! (poze)
Raspunsuri
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Jachete, manusi, etc? Eu pun manusile intr-un saculet de lenjerie, dar jachetele nu am cum sa le separ, asa ca ariciul scamoseaza restul rufelor. Aici e aici, ce sa fac, parca nu le-as spala de mana si nici pune cate una in masina? Sunt ca lenesul cu posmagii . Take joy! (poze) |
Pai ori inchizi aricii de la jachete inainte de a le baga in masina, ori cumperi niste arici la metru de la orice mercerie, si peste aricii agatatori de la jacheta aplici o bucatica din banda scamosata cumparata - in acest fel nu mai este nevoie sa inchizi jachetele si se vor spala normal, fara sa mai agate lucrurile din masina.
Sau, cu putin mai mult efort, ai putea plia partea care scamoseaza si o poti coase putin (2-3 cusaturi) inainte de spalat...
Edit, ca acum am vazut : esti din State, deci m-am exprimat gresit cu merceria, dar banuiesc ca exista magazine cu accesorii ptr vestimentatie, croitorie, etc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani ... si peste aricii agatatori de la jacheta aplici o bucatica din banda scamosata cumparata banda scamosata cumparata sunt aricii la metru , da? Chiar am acasa pe undeva arici noi... De obicei le inchid (inclusiv capsele), le intorc si pe dos, dar cumva, tot se agata, mai ales caciulitele de melana. Sau, cu putin mai mult efort, ai putea plia partea care scamoseaza si o poti coase putin (2-3 cusaturi) inainte de spalat... Iti multumesc, interesante idei, voi incerca in ambele feluri. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) |
Take joy! (poze)
Happiness_4_us spune:
Eu "inchid"aricii, adica-i prind unii de altii, dupa care, intorc hainele pe dos.
Pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu ei.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
LoraG76 spune:
Si eu am o problema cu aricii hainelor...si-i inchid si tot scamoseaza tot ce prind...
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ML spune:
Aricii nu i-am prins pana acum unii de altii ci doar de bucatica aceea speciala de dedesubt. La spalat, mai ales la centrifugare, se agatau de marginile lor articole de imbracaminte mici si pufoase.
La manusi atunci am sa le pun in punga de lenjerie plus prind unele de altele si la jachete am sa cos sau pun arici cumparat.
Chiar multumesc pt. idei.
Take joy! (poze)