Atacul moliilor
Da , recunosc ca e un titlu incitant.
Nu e insa ce credeti ci atacul unor molii reale.
Imaginile m-au impresionat. Uitati aici, pozele de mai jos.
Mai stiti asemenea poze fantastice?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
b.nica spune:
Mirela am evitat o perioada acest subiect ca sa ma menajez psihic.
Nu stiu motivul care te-a determinat sa postezi acest subiect.
Eu am suferit din cauza fixului meu de a nu ma debarasa de haine vechi.
Este adevarat ca nu am purtat decat lucruri de calitate si aici am avut probleme:moliile au un apetit deosebit pt. lana si matase.
As dori sa gasesc energia de a ma debarasa de vechituri si sper ca acest topic sa ma mobilizeze.
petra spune:
Chiar asa ceva pot face moliile ? Pai trebuie sa fie invazie de molii nu gluma sa scopere in asa hal masina aia si copacii asa de pe o zi la alta . Cred ca acolo s-a umblat nitel si pe la arta fotografica.
Dar... indiferent de pozele de pe blogul respectiv, moliile sunt o problema a hainelor bune. Eu am pierdut un palton la cre tineam foarte mult si care m-a si costat pe masura pentru ca m-i l-au mancat moliile asa in doua locuri foarte vizibile . Fiind in stofa de casmir ma inchipui ce fericite au fost acele inamice! Asta este , de atunci tot ce am de lana sau matese ce poate fi atacat de molii depozitez in pungi vidate si/sau folosesc produse contra moliilor.
diuna spune:
Cred ca fotografia prezinta invazia unei alte specii de molii decat cele la care ne gandim noi. Topicul a fost deschis ca sa vedem o poza?
desprecopii spune:
b.nica - am pus linkul pentru pozele cu masina acoperita de seva moliilor. Ca obiect pur si simplu artistic.Probabil nu te-ai uitat pe linkul meu - ar fi bine sa o faci inainte de a trage concluzii doar din titlu.
o zi buna
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
diuna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalina2x2 Yakkh!... Am si eu o intrebare: in Romania se-ntampla lucrul asta???... _ |
Nu.