Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

tufete, sa nu va suparati pe mine, dar nu mi se pare ok sa li se gaseasca tatiticilor astora atatea scuze. nepasarea fata de oboseala si greutatile femeii pe care o iubesti nu e din cauza ca se simt depasiti de situatie sau le e frica.nu cred ca e ok sa li se rezume contributia la cateva minute de dat din fund si alte cateva stand cu bb daca au chef. asteapta cu gura cascata sa le pui in farfurie sau sa le dai hainele curate.vin acasa ca si la hotel.
si iar nu mi se pare ok sa stai pe calculator sa te joci un joc de nivelul unui pusti de 8 ani cand sotia ta pica de somn, si dupa aia sa te mai si plangi ca tie greu? asata nu e din cauza ca e speriat....
copii nostri au aproape 3 luni, dar de cat timp mai au dansii nevoie sa-si revina????? doar corpul si viata noastre au fost date peste cap!
adica noi nu am fost speriate??? dar asta e! viata merge inainte si noi ne adaptam din mers, obligat fortat, dar sensibilii au nevoie de timp....
nu am facut un copil si pt asta sa mi se ridice statuie. nici nu i-am scos ochii cu "sacrificiul" meu, dar nu am facut acel copil singura, sau v-ba unei dragi prietene, nu e rodul unui viol, sa fi sarit pe el si sa-l fiu jumulit, ca doar am incercat un an jumate.

nu va suparati pe mine! nu sunt genul plangacioasa. rar m-am plans si voua desi am avut saptamani cu 2 ore dormite, de-mi venea sa vomit de somn, o fata care urla de durere de burtica si un sot mereu aiurea. nici pe el nu l-am coplesit cu reprosuri. am incercat sa ma descurc. si acum mai e cum e. asa ca ma scuzati ca nu le gasesc scuze.(unora, evident ai vostri pt fi altfel. sa zicem ca m-am referit la al meu)

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

s-o mai pup odata, am vazut si restul pozelor, e bestiala.

din 10 martie 2009, mami fericita de
noutati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

LUANA Nu aveam cum sa nu iti urez la mai multe lunite si aniEsti printesa noastra la care ne gandim toate si care a "evoluat" alaturi de noi

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

BOGDANA multumesc ca m-ai luminat. Mi se pare grozav ca nu mai este interdictia de doua ore. Fiindca Petru este tare fomist si nu il vad eu sa bea ceai daca ii este foame...mai ales ca nici nu stie ce-i aia ceai sau apa

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

MARIA imi place tonusul tau. Ma bucur sa aud ca ati scapat de colici si vad ca deja aveti si program Cat despre bona...cred ca trebuie sa fi foarte fericita din ce povestesti...mai ales ca este disponibila si cel mai imporant ca a fost asistenta atatia ani....asta da noroc + ca o si iubeste pe Casia. Pupam fetele blonde. Ma bucur mult pt. tine

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

eu plec la nani, sa vad unde m-oi culca ca maria doarme in mijlocul patului. as avea un loc liber in patut

sa aveti o noapte fara colicei si cat mai multe ore de somn.

noutati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

gia te inteleg perfect, de aceiasi boala sufar si eu.
bea ceaiuri de fenicul, anason, chimen, mananca bine, dormi pe cat poti.
eu iau si nutrinatal, asa m-a sfatuit plici si da rezultate. iau 3/zi.

am pus poze, se vede ceva?

Vai Mihaela ce domnisoara frumoasa si cocheta Toata numai dantelute si rochite. Este o dulceata

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

GIGELICADYANANu prea stiu ce sa va spun decat ca imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme. Este bine ca aveti cu cine sa povestiti despre eleCa doar suntem aici si la bine si la rau

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Maria, eu sint intru totul de acord cu tine!!! Noi ducem greul, deci nu vad de ce ar trebui sa ii menajam pe domnii soti. Problema e ca se menajeaza ei singuri si nu prea stii cum sa ii scoti din obicei ( sint rea, da ) .

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Hop si eu pe aici...

Salut pe toata lumea.

LUANA

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput