Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus tare bine era daca vedeam mesajul tau mai devreme. Am ajuns la Deva si e un friiiiig. Nu mi-am luat nimic de imbracat sau incaltat, decat rochite si sandale

Lui David nu prea ii place aici. Ma chinui sa-l adorm de 2 ore si ceva sa-l adorm.

Mai citesc si revin.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Lucia, Maria K, cred ca multe fete au trecut prin asta.
Si la noi au fost ceva probleme dar am aplicat metoda de care vorbea KEA, bagat pe gat dar cu blandete...
Initial am pus in balanta "uite ce fac eu ..." uite ce faci tu... si nu a dat nici un rezultat.
Am renuntat la reprosuri dar si la rugaminti. I-am pasat-o pe bebelina asa ... fara sa aiba timp sa se dumireasca...
Manacare fac daca sta el cu ea (si sta ca e lenes si prefera sa plimbe fata, sa o mangaie... decat sa faca mancare)
Cu schimbarea scutecelor e mai greu dar nu insist. Face ce poate

Cred ca si asta e o etapa in adaptarea la viata in 3.
Oricum, eu am inteles ca mai bine sunt smechera, imi pastrez calmul si obtin ce vreau decat sa ne certam.

http://community.webshots.com/user/Raaluca

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Olga,sedere frumoasa la Deva.
Lasa ca acum sunteti obositi de pe drum. Vezi maine ce e de facut cu frigul.

Pup pe David, iepurasul cel frumos.

Ma retrag sa-i dau papa Lenei ca a devenit nelinistita.

Raluca, mamica deLena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumesc! Sunt cat de cat bine, Alex a avut putin probleme.
Am pus pozici, am continuat cu alta pagina, dar tot pe site-ul ei.

Asta-i pt voi din partea Luanei!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

M-am topit!!!
Pentru un asemenea zambet as putea sa mut si muntii din loc, nu-i asa Ayla?
Eu si Victor va pupacim
Chiar a fost o surpriza placuta si simt ca vom avea o zi superba dupa un asa zambet.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Plecam la plimbarica de dimineata si cand ne intoarcem, sper sa apuc sa intru si sa mai stam de vorba.

Va pup pe toate

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata fetele!!!
Monycu intarziere iti spun si eu sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si frumoasa!!!

LUANA

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor..vin si eu la o cafa, cu o veste buna...am scapat de colici

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza mamici si pitici
eu mi-am incarcat bine beteriile,am avut o zi si o noapte super. am inceput sa alternez debridatul cu infacol sau espumisan si parca vad rezultatele,sau poate doar avea de recuperat orele nedormite...habar nu am dar stiu ca m-am incarcat un pic.
vestea cea mai buna este ca de doua zile mi se parea ca cam cad blugi de lauzie dupa mine,asa ca azi am probat o pereche din cei de dinainte de sarcina....si.....AM INTRAT IN EI!!! fetelor port iar marimea 8 la blugi!!! ma inbat in seara asta
hahahahha vedeti la ce sunt bune colicile???

bogdana - serios?! felicitariasta da veste buna voi sunteti cu o saptamana mai mari ca piticu meu....sa imi fac sperantze?

maria,chatonel - de acord cu voi nu zic nu. si eu sunt de principiul ca sunt frumoasa si deshteapta(se vede si cat de modesta) si nu stau eu sa inghit mizeriile nimanui,ca daca ma apuca dracii coada se face la usha mea nu stiu cat peste are balta lui dar a mea e ticsita....daaaar....suntem o adunatura de ia o pauzari aici si riscul f mare e ca o fata sa scie despre probleme ei si noi sa ne apucam sa ii dam apa la moara si sa acuzam magarii de barbati,sincer cred ca nu e prea constructiv si de multe ori gresete si femeia nu doar barbatul. normal ca daca lucrurile degeereaza nu ash sfatui pe nimeni sa stea si sa ingita,dar poate exista o varianta prin care sa obtii ce iti doresti fara nervi si fara draci si sa salvam ce e de salvat daca merita salvat pana nu e prea tarziu.
eu de al meu nu ma pot plange pt ca, chiar ma ajuta(schimba pampersi,il plimba,ii da mancare daca trebuie,ii face baie,ii aspira nasul...orice),dar doar cu copilul, in casa nu face absolut nimic.e adevarat ca nici nu are pretentii de la mine. e leu si lui ii place sa delege responsabilitatile care nu ii fac placere. are grija mereu sa cheme pe cineva sa ma ajute. nu se asteapta sa ma gaseasca cu cracii in sus cand are chef de ... ba din contra. mi-a spus clar ca s-ar simti prost si vinovat sa aibe asemenea pretentii de la mine cand vede cat ma solicita copilul.hmmmsincer nici asa nu e binena. cum o dai nu e bine

shtrumful meu doarme sus in camera,se anunta tot o zi buna asa ca ne auzim azi...sper

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Aris felicitari pt silueta
in ce priveste colicii..nush ce sa zic...nu credeam sa treaca asa rapid..asta de la experienta cu andrei..acum..nici nu mai aud planset de copilmama..nu sunt obisnuita

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Ba chiar asa!!! Ma bag si eu... Aici gresim noi! Ca avem impresia ca ei nu au cum sa schimbe un papmers, sa ii dea sa manance sau sa ii tina in brate!
Aris a azis foarte bine - dupa parerea mea - ca intr-adevar, noi vrem ca ei sa vada din punctul nostru de vedere si ei vor sa ne induca noua parerea ca noi suntem mame si atunci trebuie sa le facem pe toateee!!!

Subscriu! Se descurca ....daca le lasam indicatii clare. Al meu nu prea are ocazia, ca are 2 joburi si pleaca devreme dimineata si soseste seara tarziu, abia ajunge sa ii facem impreuna baitza, pe care am amanat-o la ore... avansate, tocmai ca sa fim impreuna. Cand vine, eu sunt rupta-franta si distrusa, dupa cum v-am mai povestit Adela are un "program"...
DAR! Cam o data pe saptamana trebuie sa merg la serviciu, atunci isi ia el liber de la spital si ramane cu Adela. Le las lapte in biberon si indicatii precise si se descurca foarte bine. Cand termin eu, vin si skimbam tura. E kiar tare fericit ca poate sa mai stea si el cu ea.
Pupicim fetele suparici! Si aveti incredere in ei, ca pot!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput