Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ma dispera problema asta cu kk, se screme si se face roshuuuu,am zis ca il dau lu' unchi-su sa-l puna pe ambulanta ca de urlat urla,se face rosu-alb si nu consuma curent
i-am dat si prima doza de lassbaby acum 3 ore si nimic nimic. azi e a treia zi. e sac fara fund,baga,baga dar de scos nu scoate

25 martie 2009

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

si dupa ce ne-am distrat cu bebe am bagat vreo 3 ore de curatenie in 2; m-a ajutat si el de data asta, si-a facut curat prin sculele de "barbatul casei", l-am convins sa arunce maaare parte din balariile pe care le avea; si in timpul asta ma tot pupa si pipaia- mi-am dat eu seama ca vrea ceva.....
deci pana la urma m-am impiedicat si eu ca o nevasta buna care sunt; si n-a fost rau deloc as putea sa adaug; e adevarat ca am fost cam stresata eu, parca eram domnisoara la primul sarut, ne-am distrat de mama focului cu un nenorocit de prezervativ ca nu reuseam sa desfacem cutia; pana la urma a iesit din camera si a desfacut-o pe hol, ca daca trezeam bibiloiu aia ne era distractia; aaaa, si la final, cand s-a terminat distractia nu stiam cum sa ajung la baie mai repede ca-mi curgea laptele ca la balamuc; data viitoare pastram sutienul, ca nu se poate asa; oricum, a ocolit "bucataria lu' fi'su'" cu delicatete
si azi m-a sunat deja de 3 ori... deci, GIGELICA, incearca si metoda asta, poate functioneaza.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

AYLA , GIGELICA asta asteptam eu!!!
Astea da picanterii...citesc mai departe poate se mai incumeta cineva sa ia exemplu de la Dyana

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aveti dreptate... dar cand aud ca mai toate ati schimbat prefixul...na...parca 5kg suna mai bine ca 4,8...
dar gata nu va mai bat la cap cu prostiile mele.

gaza - pai m-am internat cu 76,m-am externat cu 71 pe mine si 3kg in scoica,acum la 2 luni am 58. mai am 4 de dat jos ca sa ajung la valoarea initiala ideala. saptamana trecuta aveam 60 si nu trecea nici o pereche de fund(mai putin una singura care era un pic elastica). nu stiu daca sunt doar cele 2 kg,cred ca bazinul s-a mai strans un pic. nu am facut nimic special,dar nici nu am mancat ca in sarcina. dimineata mananc un senvish si seara pe la 6-7 o masa normala si gata. in rest apa la greu.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Salutare!

felicitari pt picanterii, adevarul e ca fetelor trebuie sa fim ca politicienii amabili sa mintim , pacalim frumos pe d-l "sot" ca sa se trezeasca la realitate.
La mine e bine, pana ieri cand a stat la fotbal 3 ore jmate, bebelina urla, si el suna ca vine vine, pana am luat tel si i-am zis sa vina "dracului" odata, ca innebunesc.

apoi o filma pe fi-sa la baie si zicea mami in sus mami in jos ca ce mai treb facut...dus cu pluta
aveam niste draci...adika dc vrea copilarie pierduta sa se duca la ma...sa
nu????????

si azi mai ca nu ma pupa, pa pa am plekat de dimineata, eu ma faceam ca dorm.

al naibi fotbalul de 2 ori pe sapt, ce e asta?

ma ajuta in rest, face piata, nu face mutre la mancare, insa stie ca ma ocup de gospodarie ca inainte.

deci, concluzia, la mine totusi merge si un pik de rafuiala cateodata, or fi epuizati si ei, gelosi olekuta, insa...sunt tati nu mobila!!!!!!!!!

in rest ma rog de el de o sapt sa ia cantarul sa vad capsunika mea cat mai are, insa nu isi face timp sa sune...dar sa frece netul areeeeeeeeee.

e greu...
dar nici varinata" lasa ca vine " mama , s aNU AUD, ca fac scandal.

curaj mamicilor!!!!!!

Ariana Maria 3 luni http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

intrebare:::: dupa am avut o usoara scurgere sangerie, nu mult, doar atunci si ffff putin am gasit si dimineata pe tamponel; voi ati avut asa???? nu m-a durut nimic, si nu m-a deranjat nimic.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Si eu am patit la fel, deci nu cred ca e vreo problema. Daca nu a durut...eu zic ca e ok.

In weekendul asta o sa incercam si noi . Dar sa stiti ca sotiorul meu e din categoria celor care nu vor dar primesc. Eu sunt din categoria celor care vor si nu primesc. Pentru el cele 9 luni au fost relaxare curata, dat fiind faptul ca am avut interzis la . Daca ar fi dupa el 1 data pe luna, hai...de 2 ori, ar fi ideal. Asa a fost intotdeauna.

Acum nu ma plang, dar a fost o perioada cand nu intelegeam de ce...si am cautat solutii.

Poate s-a schimbat acum, ce ziceti?

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu am luat pe timpul sarcinei 15 kg,nu stiu cu cat am iesit din spital dar imi vin aproape toate fustele ...dar totusi se vede si ceva burta.Oricum ce am pus in 9 luni nu se da jos in 2 luni.Desi sincer eu vroiam sa raman cu mai mult decat aveam cand am ramas insarcinata...dar se pare ca nu va fi asa.

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mi-a ramas neuronu' lehuz
dati-mi si mie pe PM parola ori de la mail comun ori de la WEB ghioceilor

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

este si la mine la fel... adika eu treb sa "programez" si asta, sa nu fie exilat puiul, sa se simta respins sau dat la o parte...insa imi face placere ca treb sa iasa si "piticii" mei altfel merg pe creier si greu se lasa-n jos.

Ariana-Maria http://www.flickr.com/photos/upload/basic/

Mergi la inceput

Ariana iubita http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mihaela, si mie mi-a zis acelasi lucru pediatru legat de talpita piciorului spre interior. Ne-a spus sa ii facem masaj de fiecare data cand schimbam scutecul. Ii iau in palma dreapta piciorusul stang si cu degetul mare de la mana stanga ii masez partea exterioara a talpitei, de la degetelul mic spre calcai.Petrean, poza cu baietii tai este de-a dreptul superba!Zsuzsu, a mea s-a dezobisnuit de san din cauza ca am hranit-o cu biberonul. Felicitari si pentru cei 4 ani de casnicie!La multi ani cu intarziere si Luanei , ieri nu am apucat sa intru nici sa va citesc!Maria_K, aveti o minune de fetita! E foarte buna ideea ta cu urmaritul bonei pe ascuns.Georgiana, incearca sa bei ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares, eu cred ca e foarte bun, si daca totusi nu se reface productia, ia si Galactogil. E un picut mai scump, dar eu zic ca merita.Sirimie si Eva e innebunita dupa mangaiatul in par. O mosteneste pe maica-sa Aris si Chatonel, mi-ati facut o pofta de tigari ca am visat noaptea ca fumam. Eu m-am lasat cam cu jumatate de an inainte sa raman insarcinata, am facut o forma de pneumonie care m-a fortat sa ma las. Dar asa ati vorbit cu pofta de ele incat am fumat si eu una zilele trecute, iar de atunci nu ma gandesc decat ca abia astept sa o fumez si pe urmatoarea Gigelica, foarte tare scrisoarea ta catre sot. Mi se pare totusi foarte optimista, eu m-as fi plans incontinuu fara sa solicit concret imbunatatiri. Tonul tau zice: hai, inteleg, e o faza, dar treci odata peste. Eu sunt mai prapastioasa de felul meu si ai fi zis ca e sfarsitul lumii. Mai am 12 pagini de recuperat Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput