Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
dyana27 spune:
si dupa ce ne-am distrat cu bebe am bagat vreo 3 ore de curatenie in 2

; m-a ajutat si el de data asta, si-a facut curat prin sculele de "barbatul casei", l-am convins sa arunce maaare parte din balariile pe care le avea; si in timpul asta ma tot pupa si pipaia![]()
- mi-am dat eu seama ca vrea ceva....

.
deci pana la urma m-am impiedicat si eu ca o nevasta buna care sunt![]()
![]()
; si n-a fost rau deloc as putea sa adaug

; e adevarat ca am fost cam stresata eu, parca eram domnisoara la primul sarut
, ne-am distrat de mama focului cu un nenorocit de prezervativ ca nu reuseam sa desfacem cutia

; pana la urma a iesit din camera si a desfacut-o pe hol, ca daca trezeam bibiloiu aia ne era distractia![]()
; aaaa, si la final, cand s-a terminat distractia nu stiam cum sa ajung la baie mai repede ca-mi curgea laptele ca la balamuc

; data viitoare pastram sutienul, ca nu se poate asa; oricum, a ocolit "bucataria lu' fi'su'" cu delicatete

si azi m-a sunat deja de 3 ori... deci, GIGELICA, incearca si metoda asta, poate functioneaza.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
dyana27 spune:
intrebare:::: dupa
am avut o usoara scurgere sangerie, nu mult, doar atunci si ffff putin am gasit si dimineata pe tamponel; voi ati avut asa???? nu m-a durut nimic, si nu m-a deranjat nimic.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
aris26 spune:
bravo gaza!!!
mah,voi ma speriati. totii copiii au sarit de 5kg??? al eu are 4800 si pediatra spune ca a luat excelent(2960 la externare).voi ii cantariti la "pelea" goala?
25 martie 2009
edit:scuzati greselile dar piticu a descoperit ce shezlong bun sunt eu
olishka spune:
Novus noi suntem imbracati da mai asteptam neamuri si nu mai vin...
Te sun cand venim 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Novus noi suntem imbracati da mai asteptam neamuri si nu mai vin... ![]() Te sun cand venim ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
pai haideti o data ca Alexandra chiuie de bucurie deja !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
chatonel spune:
aris, sa nu-mi spui ca plingi dupa alea 200g :)) al tau a luat mai mult, a mea avea 3270 la externare si e la 5 kg.
Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
pai haideti o data ca Alexandra chiuie de bucurie deja !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
plimbare placuta, fetele!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
novus spune:
conteaza cat pune nu cate kg are, noi ne-am externat cu 3.450 deci deja ne-am decalat, plus ca suntem mai mari

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
simina_kin spune:
Auzi tu vrei
bataie???????? Ce-i aia "purcica grasa"?????....tu oi vrea sa mai arati ca o pustoaica acum?????? ESTI MAMA....SI ARATI FOARTE BINE!!!Daca nu crezi intreaba si celelalte fete!!!!!

15+Mariana
bebe
Gaza22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 bravo gaza!!! mah,voi ma speriati. totii copiii au sarit de 5kg??? al eu are 4800 si pediatra spune ca a luat excelent(2960 la externare).voi ii cantariti la "pelea" goala? ![]() 25 martie 2009 edit:scuzati greselile dar piticu a descoperit ce shezlong bun sunt eu |
hi hi hi nu te speria ca a mea a avut 3800 la externare asa ca teoretic nu e mult. Oricum pe mine nu ma prea intereseaza cifrele astea, important e ca a luat in greutate si ca e sanatoasa si am scapat de gura pediatrei stresate. Eu nu am fobia bebelusului gras ca un gogosar
Mami de Gazii mica si frumoasa
am implinit o lunita.

!
...nu am slabit un gram cu tot nesomnul si oboseala mea. Poate pentru ca eu nu am alaptat ca voi
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009