Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

si dupa ce ne-am distrat cu bebe am bagat vreo 3 ore de curatenie in 2; m-a ajutat si el de data asta, si-a facut curat prin sculele de "barbatul casei", l-am convins sa arunce maaare parte din balariile pe care le avea; si in timpul asta ma tot pupa si pipaia- mi-am dat eu seama ca vrea ceva.....
deci pana la urma m-am impiedicat si eu ca o nevasta buna care sunt; si n-a fost rau deloc as putea sa adaug; e adevarat ca am fost cam stresata eu, parca eram domnisoara la primul sarut, ne-am distrat de mama focului cu un nenorocit de prezervativ ca nu reuseam sa desfacem cutia; pana la urma a iesit din camera si a desfacut-o pe hol, ca daca trezeam bibiloiu aia ne era distractia; aaaa, si la final, cand s-a terminat distractia nu stiam cum sa ajung la baie mai repede ca-mi curgea laptele ca la balamuc; data viitoare pastram sutienul, ca nu se poate asa; oricum, a ocolit "bucataria lu' fi'su'" cu delicatete
si azi m-a sunat deja de 3 ori... deci, GIGELICA, incearca si metoda asta, poate functioneaza.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

intrebare:::: dupa am avut o usoara scurgere sangerie, nu mult, doar atunci si ffff putin am gasit si dimineata pe tamponel; voi ati avut asa???? nu m-a durut nimic, si nu m-a deranjat nimic.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravo gaza!!!

mah,voi ma speriati. totii copiii au sarit de 5kg??? al eu are 4800 si pediatra spune ca a luat excelent(2960 la externare).voi ii cantariti la "pelea" goala?

25 martie 2009
edit:scuzati greselile dar piticu a descoperit ce shezlong bun sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus noi suntem imbracati da mai asteptam neamuri si nu mai vin...

Te sun cand venim

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Te sun cand venim

pai haideti o data ca Alexandra chiuie de bucurie deja !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bravo gaza!!!

mah,voi ma speriati. totii copiii au sarit de 5kg??? al eu are 4800 si pediatra spune ca a luat excelent(2960 la externare).voi ii cantariti la "pelea" goala?

25 martie 2009

aris, sa nu-mi spui ca plingi dupa alea 200g :)) al tau a luat mai mult, a mea avea 3270 la externare si e la 5 kg.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Te sun cand venim

pai haideti o data ca Alexandra chiuie de bucurie deja !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

plimbare placuta, fetele!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

bravo gaza!!!

25 martie 2009

conteaza cat pune nu cate kg are, noi ne-am externat cu 3.450 deci deja ne-am decalat, plus ca suntem mai mari noi ne apropiem de 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
vestea cea mai buna este ca de doua zile mi se parea ca cam cad blugi de lauzie dupa mine,asa ca azi am probat o pereche din cei de dinainte de sarcina....si.....AM INTRAT IN EI!!! fetelor port iar marimea 8 la blugi!!! ma inbat in seara asta
hahahahha vedeti la ce sunt bune colicile???

25 martie 2009

Felicitari Aris!

Eu sunt o purcica grasa...nu am slabit un gram cu tot nesomnul si oboseala mea. Poate pentru ca eu nu am alaptat ca voi.
De cand am venit de la spital am 75 kg punct, nici un gram in minus si o burta umflata, mai mare ca a dragutzei de Simina_kin, dar ea e insarcinata.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Auzi tu vrei bataie???????? Ce-i aia "purcica grasa"?????....tu oi vrea sa mai arati ca o pustoaica acum?????? ESTI MAMA....SI ARATI FOARTE BINE!!!
Daca nu crezi intreaba si celelalte fete!!!!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:

bravo gaza!!!

25 martie 2009

hi hi hi nu te speria ca a mea a avut 3800 la externare asa ca teoretic nu e mult. Oricum pe mine nu ma prea intereseaza cifrele astea, important e ca a luat in greutate si ca e sanatoasa si am scapat de gura pediatrei stresate. Eu nu am fobia bebelusului gras ca un gogosar. A si nu mi-ai zis ce ai facut de ai reusit sa intrii in blugii de 8? Un regim special sau si-a revenit bazinul de la sine. Oare cat dureaza pana isi revine ca eu nu ami am rabdare?

Mami de Gazii mica si frumoasa am implinit o lunita.

Mergi la inceput