polimod - produs pentru cresterea imunitatii

polimod - produs pentru cresterea imunitatii | Autor: alycia

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, de curand mi s-a recomandat de catre medic sa incerc stimularea imunitatii baiatului meu de 6 ani cu Polimod, un produs care se gaseste doar in Italia.Stiti careva ceva de acest produs?L-a incercat careva? Are cineva in stoc si l-ar putea vinde?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Se pare ca nimeni nu a auzit de Polimod?Fetele de prin diaspora nici voi nu ati auzit?Nu l-a folosit nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Se pare ca unii medici prescriu dupa metoda "misiune imposibila"...uite un link ptr comanda online, sper sa nu fie considerat reclama...daca da incearca si tu o cautare pe gogu
http://www.farmaplanet.it/farmacodetail.asp?minsan=027632049

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna.
Noi am luat Polimod tot la recomandarea medicului.
Am gasit pe cineva care a fost in Italia si ni l-a adus de acolo.
Desi a luat o luna, nu pot spune ca rezultatele au fost cele asteptate; la fel de des a racit, la fel de des a facut febra, etc.
Deci, nimic spectaculos

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am auzit si eu de acest Polimod de la o mamica din parc (baietelul ei este acum in clasa I-a).
I l-a recomandat pediatra cand era baiatul mai mic, au adus meicamentul din Italia, am inteles ca l-a luat in cure de primavara-toamna si a avut rezultate foarte bune

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

L-am adus si noi pentru cineva din Italia ; este sub forma de flacoane si sub forma de tablete. Pentru copii se recomanda flacoanele , cu 400mg solutie. E destul de scump ( 10 flacoane cat sunt intr-o cutie costa in jur de 25 de euro)
Fiind un produs de stimulare a imunitatii , e nevoie de timp, rezultatele nu se vad chiar imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter2005 spune:

Toanca, si eu sunt una din mamicile careia pediatra a recomandat fetitzei mele Polimod timp de 3 luni de zile. Inteleg de la tine ca ti l-a adus cineva din Italia. Spune-mi, te rog: cum a fost transportat medicamentul? Intreb pentru ca pediatra noastra ne-a spus ca trebuie transportat la rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riannarianna spune:

buna fetelor si noua ne-a fost recomandat POLIMOD de catre medic, fetita mea are 1 an, nu stiu ce sa fac, sa il iau sau nu. ea raceste si foarte des, adik de doua ori pe luna face rosu in gat si e tratata numai cu antibiotice(simt ca innebunesc cu atatea antibiotice).dak ii incep cura cu polimod si raceste iar in timpul tratamentului trebuie intrerupt sau se da in continuare?? mai are vreun efect???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Si in Grecia se gaseste. I-am dat 2 cure, nu pot spune ca am vazut efecte extraordinare, dar nu inseamna ca nu e bun. As fi continuat cu el, dar e prea greu de procurat.

Pediatra ne-a recomandat Luivac, cica e la fel de bun.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riannarianna spune:

da ...alta pediatra mi-a spus ca nu este timpul de polimod, se da dupa 3 ani, o sa imi dea altceva dar dupa 6sapt de la vaccinul de 1 an. hmmmm fiecare cu ideile lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylore spune:

dragele mele , andi are 4 ani.anul trecut am luat polimod . mi l-a adus cumntata mea din iatalia . am fost mai mult decat multumita . anul acesta nu am reusit sa facem rost de acest imunostimulator si andi a si inceput cu racelile . luna si antibioticul . asa ca ...rezultatele se vad putin mai tarziu dar se vad .
nu le inteleg pe mamicile care spun ca nu a dat rezultat acest polimod . dar fiecare cu impresia sa. succes.

Mergi la inceput