polimod - produs pentru cresterea imunitatii
Raspunsuri - Pagina 2
lore_la spune:
Buna! Si noua ne-a fost recomandat Polimod pentru cresterea imunitatii.Am reusit sa il procuram si am vrea ca de maine sa il incepem.Imi puteti spune daca si voi ati dat 15 zile pe luna timp de 3 luni consecutiv? Winter2005 tu i-ai dat copilului tau 3 luni consecutiv?
lore_la spune:
Buna! Si noua ne-a fost recomandat Polimod pentru cresterea imunitatii.Am reusit sa il procuram si am vrea ca de maine sa il incepem.Imi puteti spune daca si voi ati dat 15 zile pe luna timp de 3 luni consecutiv? Winter2005 tu i-ai dat copilului tau 3 luni consecutiv? Este schema recomandata de tratament ?! Intreb pentru ca 2 medici mi-au facut scheme total diferite
Inaf78 spune:
si eu i am dat copilului Polimod. al meu are acum 3ani si 7 luni. iarna trecuta am facut o cura de 3 luni si anul acesta la fel, astfel: incepand din noiembrie, 10 flacoane/luna, 20 zile, 10 zile pauza, administrat 1/2 flacon/zi, o zi da, o zi nu.
noi am terminat cura pe iarna aceasta si mi a ramas o cutie. daca e cineva interesat i-o pot da. expira in 2011.
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
lore_la spune:
Multumesc de raspuns , Inaf. Se pare ca exista mai multe scheme de tratament.... Eu stau in dubiu pentru ca un medic a spus 3 luni consecutiv, adica: februarie, martie, aprilie ...iar altul din 3 in 3 luni cate 15 zile/luna.Dumnezeu cu mila...eu pe care sa il ascult? A mai luat cineva schema de 3 luni de zile consecutiv?
Inaf78 spune:
noi am facut schema de 3 luni consecutiv: noiembrie, decembrie, ianuarie si 2008/2009 si acum 2009/2010.
doar ca nu luam in fiecare zi, adica: azi jumatate de flacon, maine pauza, poimane cealalta jumatate de flacon, raspoimane pauza, si tot asa...; in total 10 flacoane pe luna. 10 flacoane (o cutie) in noiembrie, 10 in decembrie, 10 in ianuarie.
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
lost07 spune:
buna si noi l-am folosit si este bun fetita mea are 5 ani,am ramas cu inca 3 cutii daca va intereseaza?