scutece huggies little swimmers
Raspunsuri - Pagina 2
lenca spune:
am luat ieri din Metro Voluntari, cum s-a scris mai sus 32 roni 12 bucati, aveau toate marimile.Sunt cu model Winnie the pooh.
Laura Ioana spune:
Oare cat timp pot sta cu un pampers pe ei (cat rezista in apa?)? Trebuie dat jos de fiecare data dupa ce iese copilul din apa si pus altul cand intra iar sau cum?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ang3lt0uch spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Oare cat timp pot sta cu un pampers pe ei (cat rezista in apa?)? Trebuie dat jos de fiecare data dupa ce iese copilul din apa si pus altul cand intra iar sau cum? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Cu pampers normal nu merge ca absoarbe apa imediat si se umfla rapid pana se sparge :D
Scutecele pentru inot cred ca sunt impermeabile la exterior si le schimbi normal... Eu una nu am optat ptr ele, dar fata mea e si mai mare si o las si daor in costum de baie, cand stiu ca nu are accidente... Dar sa stiti ca aceste scutece refolosibile de inot nu sunt un pampers, in sensul ca ele absorb cantitati minore de pipi/lichid. Deci, cand face pipi, va curge afara inevitavil. Sunt facute sa tina treaba mare inchisa acolo si sa evite accidentele. Cred ca sunt bune de fol peste un pampers normal defapt :D
Anul trecut avea un slip gen scutec refolosibil, f gros din bumbac cu exterior impermeabil si care era stans pe corp, nu lasa apa sa patrunda. Putea pune pamers sub el, si nu era afectat de apa. Era de la mothercare. Anu asta insa mergem daor cu cotum de baie, care si el are splipul impermeabil (deci as putea strecura sub un pampers, nu stiu insa daca e fix ca cel dinainte).
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
Laura Ioana spune:
Multumesc, Sorina La scutecele de inot ma refeream, nici nu m-as gandi sa o bag cu pampers normal in apa Astea de unica folosinta nu-s destul de mari ca sa incapa un pampers obisnuit pe sub ele.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Burtocika spune:
Fetelor, am un pachet de Little Swimmers sigilat disponibil ! dimensiunea +14kg.
Am luat doua pachete cand am plecat la mare, dar fii-mea nu prea a vrut sa intre in apa, asa ca unul e nedesfacut.
Cine are nevoie, vi-l dau la jumatate de pret, plus bonus vreo 5-6 scutece ramase din primul pachet.
Dati-mi PM daca-l vreti.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
iriss27 spune:
Eu tocmai m-am intors de la mare si am folosit aceste scutece. De fapt, folosit e impropriu zis, pt ca le-am u rat f tare. Absorb f mult apa, mai greu atarna scutecul mai greu decat copilul. Mie nu mi-au placut chiar deloc. Probabil ca un scutec obisnuit in apa s-ar fi umplut mult mai mult, nu situ ce sa zic. Nu este etans si intra nisipul peste tot ... deci sunt ff scumpi in comparatie cu ce ofera. Eu prefer varianta slipi, ca pe aia ii usuc mai rpd.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
puisorul spune:
Mie mi-au placut foarte tare aceste scutece. Nu se umplu de apa ca si scutecele normale. Intr-adevar nu retin lichidul, dar in caz de "caca" fac toti banii. Noi am avut doua astfel de accidente in piscina de copii si nu a iesit nimic prin ele. Eram singurii care aveam pampersi de baie restul copilasilor fiind in pielea goala sau in costum de baie. Mi se par indispensabili unui copilas care nu stie sa iti spuna cand face ceva, am vazut pe pielea noastra.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
Kya spune:
Wow, ce diametral opuse sunt ultimele 2 mesaje...
Am luat si nou scutecele d-astea, si urmeaza sa le testam la mare.
Vom vedea!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!