Puiuti de Randunici 2008!! (266)
Raspunsuri - Pagina 6
raluca2107 spune:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! GARANTAT!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Clodute spune:
Scuze....dupa ce am scris mesajul am iesit la plimbarica...la Bavaria Blu ...este o emisiune tv de fapt...acum am vazut... la plus.tv
Offffffff mai Raluca asa ma incurajezi...
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
natynic spune:
Am fost in parc...nici urma de Bitza...cand am sunat-o, mi-a raspuns Bitu, dormeau fetele . In schimb am fost cuminte si am facut poze, de 3 ori am incercat sa le incarc pe webshots dar nu vrea sa le ia. O sa mai incerc.
Mai, Iulia e inversul copiilor vostri, daca incerc in parc sa o dau jos din carut urla de mama focului, ar vrea numai in carut. In schimb cand am ajuns acasa, lasand carutul in masina, a mers cuminte de o manuta pana la scarile blocului
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
NU stiu de ce, de-al naibii, nu-mi incarca pozele in care se dovedeste ca n-a vrut cu niciun chip sa stea pe olita...in rest insa, Iulia recent si azi in parc
Naty
lyvy spune:
Hi helo!
Naty, moooaaaaaama ce a crescut si s-a schimbat Iulia de cand nu am mai vazut-o, e o scumpica!!
Maia, si Iris mananca aproape numai lapte, nu stiu ce sa-i mai fac, am epuizat toate metodele, meniurile si tot, nu vrea sa mamance si pace, la noi e sarbatoare cand mananca o data pe zi, si atunci asa de imagine, 3-4 inghitituri, in rest lapte si tzitzi cat cuprinde, adica tzitzi numai de 2 ori pe zi si vreau sa ma las, lapte de vreo 5 6 ori.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Sunt tare obosita si abia astept concediul, plecam in 6 iunie.
Asa de tare imi doresc sa pot intra zilnic pe la voi, sa mai vorbim , sa ma mai descarc, sa mai aflu chestii salvatoare, dar nu ma lasa timpul, parca nici de copil nu ma ocup asa cum mi-as dori, parca sunt batuta in cap .
Am de multe ori senzatia ca nu am invatat-o nimik, ca trece timpul pe langa mine si sunt disperata ca pierd momente din viata ei pe care nu le mai pot recupera .....mda, icep sa bat campii, asta e oful meu....
Da ma duc in concediu si poate imi revin la cap, si vad lucrurile mai loz.
Mimo, ai gasit telecomanda????? Dupa pat, ai incercat???Sau prin ceva oale???Dulapuri???
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
ma duc la bulina, sper sa mai pot intra.
Va pup pe toate.
A ajuns la toate lumea???
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyvy ma duc la bulina, sper sa mai pot intra. Va pup pe toate. A ajuns la toate lumea??? |
Daaaaaaaa
Lyvy, multumesc, tocmai am masurat-o, are 80 cm si cu siguranta din nou peste 9 kg, ca slabise rau cu rotavirusul (ca si mami care a dat jos 4,5 kg si acum incape in multe haine declarate pe veci pierdute)
Cat despre ofurile tale...viata pe care o duci nu te face cu nimic mai putin mama ei UNICA. Asa cum te stiu, sincer, nici nu te-as fi vazut stand acasa prea mult. Asta este. Tot ceea ce faci pentru Iris faci si e valabil pentru noi toate, fie ca stam acasa fie ca lucram deja.
Naty
natynic spune:
Dar ce-o mai face numita Tuchita Catalina?
Olgutza, ai furat-o?
Naty
Puppa spune:
Noi am fost azi in parc si intr-o secund de neatentie a dat un copil peste Amalia si a trantit-o. Nu a patit nimic, dar s-a speriat, ca ea mergea linistita si baiatul ala se dadea intr-un balansoar foarte tare si a cazut saraca ...Eu eram nervoasa ca o dadeam in leagan si a venit o doamna cu ochelari de soare si si-a aprins o tigara, cand timp o dadea pe fi-sa in leagan si tot fumul venea spre Ami. Si eu fumez, dar nu in nasul copiilor...Ma rog...Am facut si cateva poze cu apartul meu obosit...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro