Puiuti de Randunici 2008!! (266)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
neatza!
naty, Mufa a desenat prima oara cu sor-mea acum vreo 2 saptamani, are niste biletele de amor cu dungi si zigzaguri
se joaca cu carioci si mai mazgaleste pe foi, dar nu e activitatea preferata, inca..
moam, ce vreme...dupa ce doarme Mufa, mergem la mama si ramanem acolo pana maine, ca tot suntem singuri acasa...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Neata!!

LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, FAMILIA GECKO!!!
Am vazut o zanuta superbisima
si un patrick pasionat de motoare
naty, DAAA, Bubu (ii) deseneaza/mazgaleste caietele sora-sii![]()

.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
natynic spune:
Clau, mie abia azi mi-a venit imboldul sa-i dau un pix, apoi (vai mie) un marker sa deseneze. Aiurea! A izbit cu ele in podea, s-a murdarit pe maini dar niciun interes sa traseze ceva pe hartie, cum ii aratasem eu. E muuuult mai interesant sa se joace cu pet-urile, sa scoata toate obiectele din bucatarie sau, dintre jucariile ei, cele cu butoane si cu muzica
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
Mufa are o noua fixatie: isi ia o cutie cu jucarii, le rastoarna, apoi le ia cate una si le pune la loc, apoi o ia de la capat. Sau: ia de pe jos ce gaseste, jucarii, etc, si le pune pe masa in bucatarie, le da jos apoi, iar le urca si tot asa. sau: face aport: imi aduce 'n' jucarii, le arunc, el le aduce inapoi vesel nevoie mare
Iubirea mea,
mimonix spune:
Stiu eu cand e ziua de nastere a lui Gecko
Cum as putea sa uit?
Si daca ea nu divulga secretul promit sa va anunt
Un singur indiciu : e fecioara ! Si stiu eu cum e cu fecioarele astea si cu originalitatea lor , ca-s incercata
Dupa ce te scot din minti cu glumitele si ZENul lor, baga cate un psalm d-ala profund de pici in
si zici ce-a fost asta
D-aia nu te plictisesti niciodata 
Am vazut poze frumose cu Zana si Patrick de Clodute , o desafatare 
Eu parca ma si bucur nitel ca ploua ca nu ma mai tin picioarele de atata alergat! Va amintiti ursul ala polar, nu?
Si Vladutz ar desena , l-am provocat o data si mi-a fost de ajuns
S-a desenat, m-a desenat, l-a desenat si conjugarea ar fi continuat daca nu i-as fi confiscat pixul
No thanks, toate la timpul lor ![]()
Va doresc week-end placut, cu soare daca vreti voi dar si nitica ploaie face bine din cand in cand (se avem recolta bogata
)
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
amira_roxana spune:

LA MULTI ANI GECKOLINI

Amira are febra 38.9, i-am dat nurofen la 8 3.5 ml. la cate ore treb sa-i dau panadol? si cati ml? ca in mom asta nu-mi mai judeca crblul
clauclau spune:
Naty, inteleg perfect pasiunile Iuliei caci si Rebe cam tot asa face. Prefera sticlele goale, dopurile, cheile de la masina, telefoanele mobile, telecomenzile de la toate televizoarele si mai nou cand nimereste prin baie fura hartia igienica si o imprastie prin toata casa. Jucariile stau bine mersi in cos, rar de tot sunt folosite, eventual daca-i rastorn cosul in mijlocul sufrageriei isi face de lucru maxim 5-7 minute dupa ceas!
In schimb, e mare nebunie cand prinde penarul lui Razvanel care e plin de creioane colorate, carioci, stilouri si e vai si amar cand incap astea in mainile ei , mai cu seama ca face scandal monstru cand i le luam!
clauclau spune:
Amira, 5 ml la varsta asta, scrie pe cutie. Multa, multa sanatate, a racit sau sapa vreun dintus ceva?

Mimo, eu voiam in parc la joaca
, Rebe e foarte dificila in casa...Bine, acum a luat-o somnul in leagan!
Profit de situatie si ma apuca sa calc si eu niste hainute de-ale copiilor.
Hai va pup si o sambata minunata sa aveti.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Naty, inteleg perfect pasiunile Iuliei caci si Rebe cam tot asa face. Prefera sticlele goale, dopurile, cheile de la masina, telefoanele mobile, telecomenzile de la toate televizoarele si mai nou cand nimereste prin baie fura hartia igienica si o imprastie prin toata casa. Jucariile stau bine mersi in cos, rar de tot sunt folosite, eventual daca-i rastorn cosul in mijlocul sufrageriei isi face de lucru maxim 5-7 minute dupa ceas! In schimb, e mare nebunie cand prinde penarul lui Razvanel care e plin de creioane colorate, carioci, stilouri si e vai si amar cand incap astea in mainile ei , mai cu seama ca face scandal monstru cand i le luam!![]() mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
absolut identic, doar am zis ca Rebe e varianta feminina a lui Matei
Iubirea mea,
Kya spune:
Mie mi-a zis pedriatra alternativ (nurofen si panadol) la 4 ore.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!