Puiuti de Randunici 2008!! (266)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
unul scurt ca imediat mi se trezeste pinguinul si intru in program de cazarma...sus, jos...sus, jos...la ordinele generalului. Luni este ceva sarbatoare si e zi libera...si barbatul imi lucreaza tot weekendul si luni asa ca sunt singura pe platatie.
Va multumesc mult de urari si de urarea in versuri
...in parte nu s-a adevarit dar nici nu ma asteptam...stiti voi...aia cu amintitul![]()
L-am sunat ieri cand inca mai era la servici si i-am spus "La multi ani!!!" si el contrariat ca "de ce?". Ii amintesc de aniversare si el "deja
?"...dupa care spune "sa inteleg ca ma astepti goala deseara
". Il intreb ca de ce si el imi spune ca trebuie sa ii fac un cadou de multumire ca in urma cu 5 ani m-a luat de nevasta, ca daca nu o facea el ramaneam fata batrana la mama acasa
. Si cum toata discutia asta se purta in timp ce eu plina de durere defrisam fir cu fir padurea, am hotarat ca ma las epilata doar pe o jumate iar partea neepilata mi-o fac cadou mie. Nu va zic ce fata a facut cand m-a vazut...si s-a distrat si si-a amintit ca de aia m-a luat de nevasta
...ca sunt plina de surprize
si viata alaturi de mine nu va fi plictisitoare.
Cam asta a fost cu aniversarea...mai asteptam sa se adevereasca cu bursuca (daca are coitze mama nu se supara
)...cu dragostea si intelegerea o scoatem noi la capat...nu de alta dar am langa cel mai calm si echilibrat om din lumea asta care poate domoli si cel mai aprig dracusor (aka eu
)
S-a trezit BESTIA
gecko spune:
si daca m-a mai pasuit purandelul (s-a adapat si s-a intors pe partea cealalta)...aduci va pregatesc cafeul
...si ceai...si capuccino si bombocino
...si va las sa cititi lectura (Psalmul) citit de mine in biserica in ziua cununiei noastre...mie imi merge la suflet de fiecare data...
"Cautati darurile cela mai bune si eu va voi arata o cale si mai minunata
Daca as vorbi limbile oamenilor si ale ingerilor, dar nu as avea IUBIRE, atunci as deveni o arama sunatoare sau un chimval zdranganitor.
Si daca, as avea darul profetiei
si daca, as cunoaste toate misterele si toate stiintele
si daca as avea toata credinta asa incat sa mut muntii, dar nu as avea IUBIRE nu as avea nimic.
Si daca toata averea mea as da-o saracilor si daca mi-as da trupul ca sa fie ars, dar n-as avea IUBIRE, nu mi-ar folosi la nimic.
IUBIREA este indelung rabdatoare, IUBIREA este binevoitoare, nu este invidioasa, IUBIREA nu se lauda, nu se mandreste.
Ea nu se poarta necuviincios, nu cauta ale sale, nu se manie, nu tine cont de raul primit, nu se bucura de nedreptate ci se bucura de adevar. Pe toate le suporta, pe toate le crede, pe toate le spera, pe toate le indura.
IUBIREA nu inceteaza niciodata."
Va doresc un weekend minunat. Nu o fi soare afara dar pastrati-l in inimile voastre.

Olgutzika spune:
Cu intarziere,
Familia Gecko

Inca 100 de ani fericiti impreuna!!!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Kya spune:
Buna dimineata!
Bubu ce tare a fost Steful
. Si Sanziana are o atractie inexplicabila pentru cosul de gunoi. In principiu stie ca nu are voie sa deschida usa de la gunoi, dar cum prinde un moment liber, cum acolo se duce.
Bai ce vreme e afara...
. Oare o si ploua? Vroiam sa mergem in Herastrau la Super Bebe. Vine cineva?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clodute spune:
Buna dimineata si de la mare...
Si la noi deja ploua.
Multumim de aprecieri inca odata
si mult soare va doresc si eu azi.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
clauclau spune:
Neata,
cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA GECKOLINILOR, SA VA DEA DUMNEZEU ANI FRUMOSI ALUTURI DE BURSUCEL SI CE-O MAI FI SA VINA! Gecko, mi-a placut surpriza pe care i-ai facut-o randunoiului!
Sunteti un cuplu cu sare si piper!

Am vazut-o pe papusica Sanzi, ce lochita mumoasa are!
Si pe Patrick la mare, ce bine se mai distreaza el si ce de mai construieste pe plaja!
Am vazut ca a aparut Lyvy pe care o pupacesc apasat
. Imi pare tare rau de pacatoasa aia de infecties, sper sa treaca repede.
natynic spune:
Uhhh, urata vreme...
Gecko, ma uitai eu pe lista noastra si data nasterii tale nu se egzista...Cand e, sa nu zici dupa aceea ca am uitat sa serbam! 
Ramo, imi pare rau ca nu-ti papa Andru asa cum vrei si ca te stresezi atata. Nu mai am in minte decat doua variante-reactie dupa vaccin (ca eu parca de atunci te tot aud ca te plangi de greve ale foamei) sau, poate plictiseala-nu cumva ii tot dai aceleasi lucruri? Zic si eu, nu stiu, incerc sa te ajut...
La polul celalalt, Stef e mortal...auzi, cojile de mar din gunoi 
Iulia dimineata a stat fooooarte cuminte pe olita dar fara sa faca nimic
. Al meu imi tot zicea: spune-i sa faca pipi; si eu: "Hai, mami, pishhhhh"-iar ea stand pe olita se uita in ochii mei si zicea zambind "Shhhhh". Comedie mare cu olita asta 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
In afara de Thea
-copiii vostri deseneaza???
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
La noi nu functioneaza plictiseala in alimentatie, Rebecca mananca in continuare acelasi piure de legume cu pui/vitel/curcan/ficatel la pranz, seara o supa crema, spanac, mamaliguta cu branza, cereale, la ora 18 intotdeauna un iaurt simplu sau cu biscuiti. Avem aceeasi rutina zilnica, nimic nu schimbam, sper sa fie ok, dar din moment ce ii merge bine asa si papa bine n-am de ce sa-mi fac griji. In schimb, baietelul unei prietene mananca in fiecare zi altceva la pranz, se streseaza mama lui zilnic cu ce sa-i mai gateasca....zice ca se plictiseste imediat si trebuie sa-i schimbe meniul.
Ramo, eu zic ca-i doar o perioada , o sa-i treaca cu siguranta, insa stiu ca pentru mamica e foarte stresant si ingrijorator.
Si Rebe a furat intr-o zi un biscuite din gunoi si l-a mancat cu toata mizeria aferenta incat nu stiam cum sa-i mai curat gurita.
Naty, succes cu olita.
clauclau spune:
Naty, n-as putea zice ca Rebe deseneaza, doar traseaza niste linii haotice pe hartie si cel mai mult pe picioarele ei, pe canapea, parchet si tot ce mai prinde ea in drum.
E groaznic, toata ziua curat dupa fundul ei!