De ce cascam?
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Conchita, am si eu o nelamurire:de ce cand aduc eu aminte de Rosia Montana tu in loc sa casti te ineci? |
ha?
conchita spune:
sa ne revenim noua insine, on topic.
ieri ma intreaba Eric, baietelul prietenei mele, de ce cascam. copiii isi stiu intrebarile, noi, adultii, ne cautam raspunsurile. in cazul meu, pe internet. eu nu stiu sa pun intrebari. sunt adult, m-am tampit de atatea raspunsuri.
si faimosii cercetatori americani au avansat ideea ca triburile primitive cascau ca sa intre in "mood" de lupta si din solidaritate. imaginati-va tablou suprarealist aici! s-a dus naibii toata fiorosenia tribala. un trib casca, sulitele pregatite, tribul alalalt ce sa faca? sa puna intrebari - bai, de ce cascati nenica, huo, lasilor!
si tot Eric ma intreaba de ce ne nastem? si, uoaaau, cum ar fi fost ca sonia sa se fi nascut cu mama leslie si el si cu sora lui audrey sa se fi nascut cu mama de mine? omg (oh, my God!), nu vreau sa-mi imaginez.
ii zic soniei tot ieri, la piscina, ca ea e nemo al meu, curajoasa si inotareata. si ea zice, nuuu, mami, pinsesa (eu sunt printesa!). omd (oh, my Disney)! nici raspunsurile nu mai sunt ce erau pe vremea mea.
vedeti? copiii ne intrec la capitolul intrebari fabuloase.
Clover spune:
Wikipedia pare destul de plauzibila pe subiect. Si n-am zarit nimci de triburi.
Explicatia cu ventilatorul care raceste creierul mi se pare cea mai spectaculoasa pentru un copil
http://www.epjournal.net/filestore/ep0592101.pdf
Am cascat de vreo 15 ori in cateva minute. Daca scopul nu e cert, contagiozitatea e dovedita.
conchita spune:
a, pai nu m-am dus pe wikipedia.
„Este declanasat de mecanisme emfatice care functioneaza pentru a mentine vigilenta de grup”, a explicat dr. Gordon
http://www.evenimentuldebotosani.ro/viewArticol.php?articol_id=17630&_showf=1
sursa cu triburile nu o mai gasesc...
Adela99 spune:
si io am citit chestia cu triburile
este pomenita si aici
cica aia care se molipsesc sunt empatici
Adela P spune:
citat din mesajul lui Tzuni cascatul e o forma de masturbare intelectuala |
haha, mi-a placut. da' ma gandesc eu, oare n-o fi orgie din moment ce e se ia?
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela P
haha, mi-a placut. da' ma gandesc eu, oare n-o fi orgie din moment ce e se ia? |
Orgie intelectuala?!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
conchita spune:
citat din mesajul lui Adela99 cica aia care se molipsesc sunt empatici |
oare toti parintii sunt empatici, cand se molipsesc de abramburelile copiiilor?
sonia mai are una: orice este in forma de luna, e luna, punct. chiar si croissantul de jucarie. bunica ii zice: e croissant, sonia. nuuu, lunaaaa!
pe voi cum va bramburesc copiii cu intrebari trimbulinde?
misha71 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Orgie intelectuala?! |
Masochisti primiti?
Cica (,) "cascatul este extrem de contagios. Orice vertebrata casca. Pestii casca! Pasarile casca! Aligatorii casca! Insa Provine spune ca in mod curios cascatul nu pare sa fie contagios decat la oameni si la cimpanzei." (sursa)
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
dalina2x2 spune:
citat din mesajul lui guzelnico Iata cateva lucruri interesante despre cascat: - un cascat dureaza aproximativ 6 secunde; - numarul de batai ale inimii creste cu o treime in timpul unui cascat; - mai mult de jumatate dintre oameni vor casca in timp de 5 minute dupa ce altcineva a cascat inainte; - oamenii orbi casca mai mult dupa ce au auzit o inregistrare audio cu persoane care casca; - vei casca si tu in timp ce citesti aceste informatii despre cascat; - sportivii olimpici casca inainte de competitie. |
Chiar am cascat, sa stii!!
Oaaaah....
(ce chestie interesanta, si cascatul asta! - si nu vorbesc aici de sotu meu! )