De ce cascam?
Raspunsuri - Pagina 2
ionica spune:
Eu casc foarte tare atunci cand ceva sau cineva ma plictiseste,de exemplu in weekend eram la soacra mea ,ea vorbea si eu cascam ca un hipopotan,norocul meu ca m-a salvat sotul stiindu-mi problema.
Casc deasemeni cand imi este somn
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
ei, esti tu modest si te faci ca nu intelegi. :-)) nimic |
La mine culoare este mov(alie) asa incat pot sa zambesc cu simpatie. Ceea ce nu ma impiedica sa casc ochii cat cepele uneori. Si ca sa fiu in ton chiar daca mi se intampla sa fiu uneori si eu cascat (recunosc acest fapt) reusesc sa-i inteleg pe cei sau cele care casca de multe ori din (supra)saturatie. Inca nu reusesc sa-mi pun ochelari (de cal) dar uneori reusesc sa-mi pun casca pe urechi desi am tot respectul pentru cei care refuza sa o faca. Atunci (cel putin) din simpatie nedeclarata dar liber consimtita zambesc.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andata spune:
Vazusem mai demult o reclama care spunea cascatul= comunicare. Simpatica ideea clipului publicitar, care incepea dimineata, cu un individ care casca, vazut de altul care casca si el la randul lui s.a.m.d. Oameni de toate categoriile sociale, pietoni sau in mijloace de transport...
Si toti cascau cu atata patima ca ma molipsisem si eu
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/
b.nica spune:
Conchita, am si eu o nelamurire:de ce cand aduc eu aminte de Rosia Montana tu in loc sa casti te ineci?
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Conchita, am si eu o nelamurire:de ce cand aduc eu aminte de Rosia Montana tu in loc sa casti te ineci? |
asta a fost un banc sec?scuze de off-topic...
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
acum vreo 4 ani,cand am cununat,imi aduc aminte ca efectiv,cat a tinut slijba,eu am cascat,dar cu lacrimi....imi era o rusine...care sa fi fost explicatia?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
asta a fost un banc sec?scuze de off-topic... |
Din pacate nu a fost un banc ci reflexia unei realitati urate.
Nu cunoastem persoanele care se logheaza pe net, dar le putem descoperi simtamintele,intentiile, prin ceeace declara aici.
Sunt persoane care te farmeca prin raspunsuri spumoase,inteligente,dar care te amutesc cand isi arata dantura "in trismus" atunci cand trebuie sa-si exprime opinia pt. care au fost setati sa o combata.
mihaela77O spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Din pacate nu a fost un banc ci reflexia unei realitati urate. Nu cunoastem persoanele care se logheaza pe net, dar le putem descoperi simtamintele,intentiile, prin ceeace declara aici. Sunt persoane care te farmeca prin raspunsuri spumoase,inteligente,dar care te amutesc cand isi arata dantura "in trismus" atunci cand trebuie sa-si exprime opinia pt. care au fost setati sa o combata. |
b.nica,eu consider ca daca nu iti place un subiect sau persoana care il initiaza..ignori....
conchita,scuze de off-topic,dar nu m-am putut abtine!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
b.nica spune:
Mihaela,cred ca fiind on-topic nu deranjez,Conchita este singura care poate sa dea un raspuns cinstit,daca vrea.
Eu sunt f. curioasa si de aceea nu ma las.
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Sunt persoane care te amutesc cand isi arata dantura "in trismus" atunci cand trebuie sa-si exprime opinia pt. care au fost setati sa o combata. |
"Opinia pt care au fost setati sa o combata" ?!
Aici, vorbesti despre oameni, nu despre roboti.
Dar daca faci o confuzie intre oameni si roboti...
Ce sa mai zic ?