Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*
Raspunsuri - Pagina 8
mdanicoleta spune:
buna fetelor
multumesc babette pt sfat. eu nu stiu daca o sa mai pot pleca de acasa cu ioana mea dar macar sa stiu incotro sa apuc. vladut al tau ce are? a noastra extrapiramidal care se zice ca se recupereaza mai greu, mult mai greu dar am vazut cazuri recuperate si noi de ce nu am putea?
noi asteptam sa mai prindem prin buc tot ce se mai poate prinde pana se intra in vacanta si pe urma mergem la o semivacanta in constanta
va pupam si asteptam sa scrieti numai de bine
wnimra spune:
hello!!
Cum va mai distrati? Ca noi ne-am propus si nu am facut nimic, azi trebuia calut , delfinariu....am dormit ca in gara si sunt lesinata ca o placinta.Aseara l-am plimbat pe alex prin mamaia si a adormit planton de la 11 jumate , era in masina , pana azi la 10.Am zis sa il scot si azi dar "nu am chef azi, nu am chef azi...nu am chef de nimic, vb cantecului".
Am avut iar o discutie cu mama , sa nu mai zica nimic de ce s a intamplat cu mine alex, bla bla, sa ma lase sa traiesc si eu, sper ca a inteles, imi simt creierii mai odihniti...nu mai planuiesc termene limita , imi iau concediu, singurul termen este sa dau jos 2 kg ,puse rapid din cauza unor mancaruri atat de delicioaseeeee, pana sambata viitoare cand tre sa mergem intr-un club , bucuria vietii mele sa dansez pana crap.
Adriana ce mai face calaretul si calul ? pupici la cei mici
Sanatate tuturor
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
adrianapop spune:
club ? dans? oauuuuuuu super,,,te invidiez,,,
nu am fost intr-un club cred ca de cativa ani buni,,,si daca merg mintea mea e tot acasa plus ca ma deranjeaza zgomotul si muzica tare,,,cred ca am imbatranit deja
ma bucur ca iti iei vacanta,,si eu am nevoie ca deja sant stresata ca trebuie sa mai stau aici 3 saptamani
asa greu trece timpul mai ales ca sotul a plecat azi acasa si am ramas singura ( bine cu varul meu si fata care ma ajuta cu copii) dar fara el sant ca si singura si copii toata ziua au intrebat unde e tata???? andreea a incercat si cateva lacrimi dar cand i-am spus ca plec eu si vine tata a incetat
adrian e foarte bine se simte excelent si nu stiu daca Lokomatul are vreo influenta sau nu dar a inceput sa vrea sa mearga singur,,,si poate parcurge distante mai lungi,,,,astept sa ii vina noile incaltari ortopedice sa vad cum calca cu ele si sa mai acumulam ceva sedinte,,,,
la sfarsit cam prin 10 iulie pot sa iti zic exact cum stam
cat despre cura de slabire si eu mi-am propus sa slabesc vreo 2 kg,,,dar nu stiu cum se face ca toata ziua stau la bucatarie si gatesc si tot gust si gust si intr-un final mananc de-a binelea,,, e greu ca-ci copii la ora mesei nu stiu ca eu vreauuuuu curaaaaaaa,,,[ asa ca ma sacrific eu
pupici la alexut si voua....
wnimra spune:
Vacanta psihica , ca de alta natura nu se poate,...iar de club mergem in mamaia si este in aer liber ca de obicei raman cu sechele de la muzica ffff tare.
Cand plec de acasa nu mai sunt maritata sunt doar prietena lui, nu am copil, care copil?!??? si 3-4 ore ma simt bine dupa incep gandurile si abea astept sa ajung la Alex in camera, stau cu tel pe vibratii in buzunar daca e sa sune mama dar nu prea suna.
Imi pare rau ca esti singurica dar distanta o sa va faca sa fiti si mai indragostiti .Ma bucur pt progresele lui Adrian , sper din suflet sa aiba achizitii foarte bune.
Cu slabitul te inteleg , cu toate ca tu chiar nu ai nevoie, alex de cand mananca orice mereu ma sacrific, zici ca sunt dusa la taiere si imi place, este grav, nu imi plac curele cu 200 grame si scrie pe foaie, incerc sa mananc ordonat si sa nu amestec grupele de alimente aiurea dar nu prea imi iese pt ca sunt o mare papacioasa.
pupici
mdanicoleta spune:
neata fetelor
ieri la budimex am aflat de la o tipa ca dupa 2 ani te pun sa alegi daca vrei cei 480 ron pt insotitor sau cei 600 de la munca. e adevarat_?
am sunat la sect 6 la asistenta sociala care a venit la noi ac. si am intrebat-o dar ea a fost mirata ca eu sunt in cresterea copilului si iau si banii de insotitor ( cei 480, nu 550). ce stiti? nu vreau sa ma trezesc ca am bani de dat inapoi
va pupam
wnimra spune:
personal habar nu am dar........i-am zis tipei care a venit la noi acasa ca mai vreau un bebe si am intrebat daca o sa am toate drepturile , mi-a zis ca o sa iau cei 6 mil , 2 mil copilul da banii de asistent personal nu , am ramas putin interzisa, pai daca nasc si iau pt copilul nou-nascut pt ce sa imi taie salariul de asistent personal?? de parca alex dispare din ecuatie.
Mai bine te interesezi si vezi exact despre ce este vorba, prezinta si tu situatia ipotetic , daca trebuia sa anunti ceva si sa ai bani de dat este naspa.Poop Ioana
L-am facut pe alex sa taca la vojta......cum ? cu ajutorul lui Vasileeee , un papusoi maaare si urat , arata ca un bebe , este de carpa , rosu si ff maleabil , zici ca este din filmele de groaza.Cum statea alex asa il puneam si pe vasile, fimiu s a stricat de ras , tinea mortis sa faca mai bine decat vasile, a si plans putin ca s a enervat pe el, dar vasile a fost traumatizat si oricum este irecuperabil si alex poate sigur sigur sa faca tot s vasile nu.Cred ca s a inteles ceva..m-am distrat copios si terapeuta la fel.
Adriana , terapeuta a fost tare incantata de orteze , ambele, i-au placut mult si respecta gestul tau pt ca acum sunt la alex apoi cine stie la ce copil.Ma intreba daca exista un site , o brosurica ceva cu firma care le-a facut, imi poti raspunde in privat daca vrei.
Pupici la copii .
mihaela77O spune:
din nefericire,treaba cu teledonul nu merge,asa ca romtelecomul,i-a anuntat pe cei de la asociatie,ca daca lucrurile vor merge tot asa,vor rezilia contractul,deci prin urmare asociatia a hotarat,cu acordul meu,sa foloseasca numerele pt un alt caz,ca sa nu piarda contractul cu romtelecom!
va multumesc pt sustinere,iar cele care au numerele de teledon la semnatura le pot sterge!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
adrianapop spune:
buna seara,,
mihaela imi pare rau ptr treaba cu teledonul,,,cred ca nu a mers din cauza ca toata lumea cam renunta la romtelecom,,,la noi ff putini mai au
capul sus si nu iti pierde speranta ,niciodata nu se stie de unde apare o mana de ajutor
MADALINA draga chiar eram curioasa ce a zis terapeuta de orteze,,,mai ales de cea mare,,,sta bine alex in ea?o sa il ajute? as vrea asa mult sa ii faca bine
din pacate nu pot sa te ajut cu multe informatii,,,ortezele amandoua au fost facute la spitalul ortopedic unde l-am operat,,,cand i-au dat ghipsul jos i-a luat si amprenta ptr ele ,,si dupa catva timp am mers la control si le-am ridicat,,,
tot ce pot sa iti dau e numele spitalului
,,,Orthopädisches Spital Speising Wienn
dr care l-a operat s-a ocupat de problema,,,el a venit cu baietii care i-au luat amprenta si tot el a si spus cum sa o faca,,, plus ca am platit-o la receptia spitalului asa ca practic noi am avut de-a face mai mult cu dr lui,,,decat cu ceilalti..
sincer ti-as fi spus cu cea mai mare placere dar cred ca spitalul fiind unul ortopedic le fac ei si nu lucreaza cu vreo firma anume.
daca terapeuta doreste ptr cineva anume,,,eu cunosc o alta firma care face incaltari ortopedice ,noi acolo i-am facut pantofii ,ei cu siguranta fac si orteze si etc,,,
va pup ,,,
wnimra spune:
Miha imi pare rau ...trebuie sa mai existe ceva , tu ai fost si esti mereu tare si in situatii critice ai gasit solutia.
Multi pupici
wnimra spune:
Adriana a fost ff incantata de oretze si mare si mica, alex sta ff bine in ele, mai astept sa mai creasca inca 3 cm ca sa nu mai aibe unde sa sprijine capul, ii prind si manutele de picioare si sta drept , putin cred ca se conoaste, sta ceva mai bine in scaun, daca scapa de cifoza o sa fiu mai mult decat fericita.
Ti-am trimis un pm.
salutari la toata lumea.