Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,aspectul asta mi-a scapat...de ce nu mergi la un alt medic daca al tau nu raspunde?
E posibil sa fie cum zice Anca,un inceput de boala a copilariei,desi acolo febra e mai mare.
E posibil sa fie de la dinti,ziceai ca-i ies toti caninii o data.
E posibil sa aiba si un rosu in gat,chiar daca e vioi...
E posibila si o infectie urinara,fara alte manifestari...

Multe is posibile.Noi ne dam cu presupusul.Na,eu nu vreau sa dau cu batu-n balta acu si sa te sperii.Dar mai bine mergi la medic,ca nici Nurofenul asta nu e bun sa-i dai prea mult timp.

Pup la pui mic si scump!

Pup si mamica draga care ne-a dat un vot pretios!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Petro,cum ai facut sa apara LCD-ul pe blog?Mie nu-mi iese deloc!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha - codul ala dat de ei nu imi iese nic mie. Am cautat o imagine cu un www.pixelcomputer.net/catalog/images/LG%20Televisore%20LCD%20%2020LS1R.jpg" target="_blank">televizor LG si in loc de adauga cod HTML/Java, am pus adauga fotografia asta si apoi sub foto link-ul de la concurs ... daca nu ai inteles, zi-mi ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Am inteles Petro! Multumesc!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap. 181

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Andreea,aspectul asta mi-a scapat...de ce nu mergi la un alt medic daca al tau nu raspunde?
E posibil sa fie cum zice Anca,un inceput de boala a copilariei,desi acolo febra e mai mare.
E posibil sa fie de la dinti,ziceai ca-i ies toti caninii o data.
E posibil sa aiba si un rosu in gat,chiar daca e vioi...
E posibila si o infectie urinara,fara alte manifestari...

Multe is posibile.Noi ne dam cu presupusul.Na,eu nu vreau sa dau cu batu-n balta acu si sa te sperii.Dar mai bine mergi la medic,ca nici Nurofenul asta nu e bun sa-i dai prea mult timp.

Pup la pui mic si scump!

Pup si mamica draga care ne-a dat un vot pretios!

Miha si comorile

multumim de griji a evnit pediatrul nostru din vecini, s-a uitat in gat, e ok...n-are nimic...doar ca n-avea stetoscopul la el, asa ca diseara poate ne mai face o vizita sa-l asculte, asa, pt linsitea mea... mi-a zis sa continui cu nurofen la 8 ore si panadol...din fericire Eric n-a mai facut febra de cateva ore...asa ca sper sa fi scapat...nu se stie insa de la ce o fi facut febra...asta ma nelinisteste...sa vedem maine cum va fi...oricum voi merge la pediatrie cu el sa mi se clarifice unele lucruri care numai cu investigatii se pot clarifica...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput