Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Nu cred |
Atunci tre sa facem niste sapaturi mai in urma...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Eu nu zic nimic ... care cu cine seamana, da' stiu ca in perioada probabila a conceptiei tati nostru nu a lipsit de-acasa ... pe distante asa lungi. Nu delegatii, nu vacante singur, a fost sub ochiii mei mereu |
Desi as spune ceva,nu-mi permit...

| Da' de poza asta ce mai ziceti? CA sa va bagam si mai in ceata cu taticii haihui |
Amandoua is frumoase de pica si au un par de invidiat. [emoticon cu ala ce-si roade unghiile]
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika miha - felicitari pt. premiu intai .. mai ai loc in casa de atatea electrodomestice? |
Multumesc!
Fac loc,nu-i problema! Uite,m-am inscris la un www.sampler.ro/concurent/563/mihaela-simiuc" target="_blank">concurs mai cu "greutate".Daca va place blogul meu,poate dati si un vot!

Desi,nu am nici o sansa...as face oricand loc la un asa televizor la mine in sufragerie.

Miha si comorile
abramburika spune:
miha - zii, ca nu-i cu suparare
... doar sa nu fie vorba de un limbaj interzis minorilor ca ne dau afara astia de pe DC ... zi si tu mai voalat, asa ![]()
Am votat
.
Eehheehhheeee ... si eu te invidiez pt. Amira cea disciplinata si cuminte la mancat ... emoticonul ala care isi roade unghiile
...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
eladea2005 spune:
salutare!
sunt in mare dilema..si cam intoarsa pe dos...
aseara eric a avut 38.5 axial(am inteles ca asta e temperatura corecta, adica nu se ma scade/aduna nimic la gradele resepctive)...i-am dat o doza de nurofen, iar dimineata la 4.30 cand s-a trezit, era caldut bine, i-am dat panadol...apoi pe la 9 avea 37.5...ca dupa vreo 2-3 ore sa-i urce din nou la 38.5...
acum iar e ok...dar ii dau alternativ panadol si nurofen...nu stiu ce sa mai cred...
si medicul nu raspunde...o sa mai incerc...alte simptome nu are...e doar putin mai molesit, mai mamos, atat...voi ati patit asa ceva?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Am votat . |
Multumesc!

Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
www.sampler.ro/concurent/588/botu-petronela" target="_blank">Idem |
Votat!
Miha si comorile
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multumesc! Fac loc,nu-i problema! Uite,m-am inscris la un www.sampler.ro/concurent/563/mihaela-simiuc" target="_blank">concurs mai cu "greutate".Daca va place blogul meu,poate dati si un vot! ![]() Desi,nu am nici o sansa...as face oricand loc la un asa televizor la mine in sufragerie. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
miha, votat..cine stie...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea sa nu fie vreun debut de boala a copilariei ca prea il tine de multicel febra asta 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
abramburika spune:
miha - merci, la fel!!! Nu-mi fac sperante ca eu de fel nu-s asa norocoasa, da' imi place sa particip. 
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.