*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multaaaaaaa draga cozanacica Alexia. Sa te faci bine ca sa mai poti pleca la plimbare. Insanatosie grabnica si sa ai parte de multaaaaa santatate. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Alra,LA MULTI ANI!Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa te bucuri de cele 2 printese ale tale!Petrecere frumoasa la botez,sa iasa asa cum va doriti!
Alexia mea avea nasucul infundat ieri si cd am folosit batistuta am constatat ca avea multi mucisori...mai si stranuta...offf...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Astazi dau de baut! Puiul meu cel mic face 7 lunite!
Asa ca va astept cu drag

Dandusa LA MULTE LUNITE si pentru scumpul tau Raducu! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Am incercat astazi 2 combinatii cu avocado. Piure de avocado cu morcov n-a agreeat prea mult...in schimb a doua combinatie a fost cu caise, avocado si 2 linguri de iaurt simplu si a mancat cu maaare placere.
Abia astazi am citit si eu mai serios cate contine avocado si clar voi incerca sa-i dau saptamanal, daca-i place.

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

sa aveti parte de multe bucurii din partea cozanacelului si sa fie sanatos si voios. Pupici draga mamica Amalia

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Buna fetelor!
Astazi dau de baut! Puiul meu cel mic face 7 lunite!
Asa ca va astept cu drag

Dandusa LA MULTE LUNITE si pentru scumpul tau Raducu! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

poze cu minunile mele

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Lauramiron, Mirtha, eu am gasit un sampon, la vreo 13 ron, comandat prin cineva; e de urzica, Brennessel-Shampoo, e made in Germany, si chiar nu-mi mai pica asa parul. Pica el, dar nu monstruos, ca si eu eram socata. Si nici nu mi se mai ingrasa asa rapid, inainte la 2-3 zile era praf, acu, mai ales ca-l tin mai mult prins ca altfel il vaneaza zibe, il spal si la 5-6 zile uneori.

Eli, cata nesimtire cu scoala, sa mearga Ionu sa-l scuture putin, poate se gandea ca mai face un ciubuc cu tine. Neseriosu`.

Mersi fetele de raspunsuri, azi i-am facut iar supitza, iar piure de legume, am mai pus in plus cartof, rosie si ardei. Era chiar gustos. Inainte chiar mi se parea apa chioara, acum avea gust. Dar nu pt ea. Iar gretzaluieli si icnituri. Supa a mai baut putin din canitza, ca rodea la ciocul de silicon si mai intra, si nu o scuipa, dar piureul de legume.... no chance. Chiar ca iau o pauza, ma gandesc sa n-o fortez cu `perseverenta` mea. Incerc branzica si altele.

La Multe Lunite , Luca si Raducu, Doamne ce mai trece timpul....

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Scuze pentru urarea intarziata:

Corina, Alina, La multi ani cu sanatate, dragoste si numai bucurii din partea copiilor!

...de o sapt. sunt singura cu puii si nici n-am apucat sa citesc... Anto mi-a facut iar laringita, acum 2-3 nopti la ora 3 am dat fuga la urgente, ca respira ff greu... iar a primit dexametazona, dar l-a scos din criza...
desi vroiau sa ne interneze, am refuzat; nici antibioticul nu i l-am dat, am mers pe remedii homeopatice si bb pare mai bine...
inca am emotii ca nu stiu daca am procedat bine (desi intuitia imi zice ca daaaa) si sunt ff dezamagita de cat de usor si fara rost se recomanda antib. la bbi...
of, nu stiu cat de coerenta sunt... scriu cu maraiciul in brate....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Monicus, Anca multumim frumos pentru urari!
Mav multa sanatate lui Anto! Of, doamne, cred ca e groaznic sa ajungi asa cu puiul la doctor! Pup dulce o mamica scumpa!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mav, si Caterina e bolnavioara, angina eritematoasa....adica rosu-n gat Cu febra, muci, tuse....A mai facut de vreo 2 ori, insa nu i-am dat antibiotic si a trecut fara
De data asta medicul mi-a facut trimitere sa-i fac un exudat maine dimineata in cazul in care ar mai fi facut febra peste weekend, dar n-a mai facut febra de vineri dupa amiaza Nici noi nu prea suntem pentru antibiotic decat daca e cazul foarte clar.
Medicul nostru mai glumeste si ne spune tot timpul ca sunt doua categorii de parinti, unii mai slabi de inger si altii care nu se sperie atat de repede de febra. Celor din prima categorie e musai sa le prescrie antibiotic ceva mai usor, daca nu oricum se duc la altul care le da.....a patit-o de muulte ori. Sau comentarii de genul "pai antibiotic nu-i dati???!!!"...
Noi facem parte clar din cea de-a doua categorie Banuiesc ca si tu la fel. Sanatate multa piciului!!

Citat:
citat din mesajul lui mav

...de o sapt. sunt singura cu puii si nici n-am apucat sa citesc... Anto mi-a facut iar laringita, acum 2-3 nopti la ora 3 am dat fuga la urgente, ca respira ff greu... iar a primit dexametazona, dar l-a scos din criza...
desi vroiau sa ne interneze, am refuzat; nici antibioticul nu i l-am dat, am mers pe remedii homeopatice si bb pare mai bine...
inca am emotii ca nu stiu daca am procedat bine (desi intuitia imi zice ca daaaa) si sunt ff dezamagita de cat de usor si fara rost se recomanda antib. la bbi...
of, nu stiu cat de coerenta sunt... scriu cu maraiciul in brate....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Ne iese primul dintisoooor !!! Se vede cum sparge gingia, de-aia a fost asa marait toata saptamana, saracutul...

Azi i-am dat branzica dimineata cu fructe..buuun, am gasit lapte bio si am facut cu zeama de lamaie, se incheaga foarte bine, mi-au iesit doua guguloaie, cam cat doua nuci..i-am dat juma' de guguloi azi, e suficient, ii dau mai mult?

Mav, Lauramiron multa sanatate micutilor

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Ne iese primul dintisoooor !!! Se vede cum sparge gingia, de-aia a fost asa marait toata saptamana, saracutul...

Azi i-am dat branzica dimineata cu fructe..buuun, am gasit lapte bio si am facut cu zeama de lamaie, se incheaga foarte bine, mi-au iesit doua guguloaie, cam cat doua nuci..i-am dat juma' de guguloi azi, e suficient, ii dau mai mult?

Mav, Lauramiron multa sanatate micutilor

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

fELICITARI PT DINTZOC!! Eu zic ce e suficienta branza data azi, incet incet cresti cantitatea pana ajungi la o medie de 200 gr sau ml (nu-s lamurita care unitate de masura) de branza cu ce fruct mai vrei tu( sau chiar simpla daca ii place) pt o masa. Am zis in medie pt ca uneori mananca mai putin, alteori mai mult, depinde de copil. Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput