Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata fetelor si multumim pt cafeluta.

Din pacate nu pot sa spun ca sunt prea bine dispusa dupa ce am citit mesajul elenutei. Nu pot decat sa iti spun sa gandesti pozitiv, sa ai incredere ca cineva acolo sus va avea grija de bebelina ta si ca nu va v-a parasi la greu. Vorba lui Biaz, eu zic ca stiinta a evoluat mult si ca acum sunt posibile mai multe tratamente si interventii ca inainte. Ai incredere ca totul va fi bine. Bafta multa la dr. Deja e un lucru bun ca ati reusit sa va programati la acel dr. Sanatate multa amandurora.

Gegea, anomis, adela, felicitari pt baieteii vostri. Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Biaz, se poate spune ca ai castigat pariul pt ca ai avut dreptul la doua variante di doua.

Crissbebe, eu te felicit momentan si pt "posibil fetita". Nu fi dezamagita, mai e timp. La urma urmei important e sa fie sanatos copilul, nu sexul. O sa afli cu siguranta data viitoare ce e. Pe cand o viitoare ecografie?.

Andraiulia, e bine de tine ca o poti invata de mica cu muzica de buna calitate. Eu nu ma omor totusi cu muzica clasica din pacate asa ca... nu cred ca o sa auda bebelina asa o muzica prea curand.

Fetelor, o zi excelenta in continuare si Biaz, o zi usoara macar daca tot e plina ochi la tine.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

andraiulia, vreau si eu un concert de muzica clasica. In ultima vreme nici macar un dvd n-am mai ascultat desi aveam obiceiuri zilnice. Ai prezentat tu o gala? Povesteste-ne si noua.

Multumesc, adi pentru urari. Niciodata nu e prea tarziu ca fiecare cioruta asteapta orice pretext sa se bucurie pentur puiul ei.

Monica, ce bine ca ai gasit alt medic de familie! Mai exista si oameni care isi fac meseria asa cum ar trebui, dar trebuie vanati cu atentie.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

UIatsem sa schimb semnatura Ne facem mari si avem si 10,5 kile in plus. Clar ajung la 20 in plus Noi sa fim sanatosi si voiosi



ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Noroc de tine, Monica, sa-mi mai amintesc si eu sa schimb semnatura.

Nu mai stiu cine m-a rugat, dar promit ca o sa fac o fotografie cu patutul si o sa o postez pe webshots saptamana viitoare. Mai amintiti-mi daca uit.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce faceti dragelor?



ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu mai am putin si adorm cu capul pe birou. Nu reusesc sa ma mai odihnesc cum trebuie pt ca trebuie sa ma duc la baie de 3-4 ori pe noapte. Nu stiu cum sa fac sa dorm si eu mai bine ca mai tarziu va fi mai rau.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata burticutelor! Poftiti la o cafeluta!

Imi pare rau sa citesc de elenuta dar sper ca Dumnezeu sa o ajute si sa depaseasca cu bine acest moment.
Monica ai facut bine ca ai schimbat medicul de familie. Nu trebuie sa fie serviciul lor conditionat de ceea ce primesc. Doctora mea de familie e o draguta dar este si aglomerata si cand am fost la ea ultima oara i-am dus o cafea cu o ciocolata si aproape ca nu vroia sa le primeasca. Si pe langa adeverinta mea medicala i-a dat niste analize gratuite sotului ca sa se caute si el. Am intalnit si doctori care inca au simtul raspunderii medicale..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Asta e saptamana baieteilor caci erau prea multe fetite si nu aveam cu cine se juca
Gegea felicitari pentru voinicel!
Anomis28 felicitari pentru baietel!
Crisbebe felicitari pentru bebelusul sanatos si rusinos
Lutoniana, bebita mea e tot cu capul in dreapta si piciorusele in stanga! Asa ca o simt in stanga! Si e fetita!
Elenuta23, sa dea DD sa fie totul bine!
Litlelight, foarte frumose achizitiile!

pe toate!
O zi frumoasa! Deja intram in weekend :)






23+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

salutare gagici

am intrat doar sa va spun despre bubulina mea, am fost la al dr sa vedem ce spune si mi s-a confirmat ca are totusi ceva la inimioara , in rest e perfect sanatoasa , nu stie cat de grav e , singura in masura e dra Oprita de la Institutul inimi, care e spercialista in asa ceva , singura care imi paote spune daca se paote trata sau ne orim aici.

insa cand sa ma programez la dansa numai pe 4 aug avea liber la particular iar la institut pe sf lui noiembrie , iar ea la particular are consultatii marti si miercuri unde vede 10 pacienit nici unul in plus , nu o impresioneaza cazurile, poate s i din cauza ca nu are copilasi si nu stie ce inseamna sa fi mama
insa pt mine 4 aug e prea mult sa astept asa ca am apelat in stanga si dr iar cu mari eforturi si interventii ma va vedea saptamana asta

multumesc celui de sus ca are grija de noi si am putut rezolva asa repede .

dupa ce am ajuns acasa am intrat intr-o depresie pot spune insa acum mi-a revenit si m-am linistit stiind ca am rezolvat sa ma primeasca

va sarut si sa aveti grija de voi si mai ales de bebei, revin cu amanunte

nopate buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 24+








Buna dimineata!

Draga mea, acum am citit despre bebita ta. Offf... Si eu am trecut prin stresul cu probleme la inima cand avea bebita mea 12 sapt, dar din fericire am mers la doctori mai buni si fusese o eroare a unui dobitoc. Dar ce a fost in sufletul meu si al sotului 2 zile...numai noi stim.

Ce ti-au spus ca are sau ce pare a fi in neregula?
Stiu ca atunci cand eram eu speriata ca bebe are ceva, am citit pe net si se spunea ca Pop ar fi f tare in a vedea la eco eventualele probleme la inimioara. Zicea cineva ca Iosup (la care eu am mers si care m-a linistit f mult dupa ce ascultasem aberatiile altui doctor) daca suspecteaza ceva legat de inima te triomite si la Pop care e mai specialist in inimioare.

Nu stiu, ma gandesc ca poate e o idee sa faci un drum si pana la Bucuresti sa te vada ceva doctori si aici (poate fetele cu experienta te pot indruma mai bine).

Ma rog pt tine si bebita ta.

Si tinem pumnii

Dana 23+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata fetele!
Elenuta23 imi pare tare rau de emotiile prin care treci. Eu sper ca totul se va rezolva cu bine si fetita ta va fi sanatoasa

Alex25 sa stii ca vremea e foarte frumoasa la mare!

Adela, Gegea felicitari pentru baietei (se pare ca sunt din ce in ce mai multi in aceasta odisee). Crissbebe bine ca e sanatos ca sexul o sa il aflati voi pana la urma!

MangaGirlse pare ca vecini nebuni sunt peste tot.


Eu am fost de dimineata la Centrul de Hamatologie sa imi dozeze iar anticorpii RH. Sper ca totul sa fie OK. Iar maine vreau sa ma duc sa vizitez maternitatea unde o sa nasc. Sunt foarte nerabdatoare sa vad cum e!


24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput