Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ..mica ??? pai eu am numai 10 cu 4 sau 9 cu 5 si aici e toata lumea fericita ca e asa mica si ca nu vor fi probleme. Chiar imi zicea moasa (alta data cand era mai draguta, nu ieri cand era ciufuta ) ca la nastere creste de doua ori in sensul ca odata de la emotiile foarte mari si sosirea clipei mult asteptate si a doua oara de la efortul depus....si ca cu cat este mai mica cu atat mai bine. Eu am avut-o mica mereu ....si ma simt foarte bine, adica nu imi e rau, nu lesin.... Si ca sa ating s celelalte subiecte pana nu uit, eu fac si pipi mult noaptea si carcei. Dar mi-e si sete tare, cand ma trezesc sa merg la baie, ma intorc si bag un pahar plin de apa, dorm 2-3 ore, merg la baie, vin, beau un pahar mare de apa...... iar carcei am doar cand ma intind...si nu pot sa stau in pat fara sa ma intind Cea mai fericita 24 + cu |
Mie dr mi-a zis ca tre sa o am 12 cu 6, 13 cu 7.
Cat despre mers la baie, si eu fac la fel ca tine. Ma duc la "3,14 3,14" si la intoarcere iar beau apa. Si tot asa.
Monica 18+ cu
monica_dicut spune:
Ia uitati ce a patit Bahmu fetelor www.gardianul.ro/EXCLUSIVITATE.-Bahmu,-operat%C4%83-de-urgen%C5%A3%C4%83.-Copilul-familiei-Prigoan%C4%83-se-zbate-%C3%AEntre-via%C5%A3%C4%83-%C5%9Fi-moarte-s135959.html" target="_blank">AICI Sper din suflet si ma sa fie bine si ea si bebitu mic
Emy, pt tine special ca a nascut cu dr tau
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monikus spune:
Citisem si eu de dimineata ce a patit Bahmuteanu. Imi pare rau pt ea. De fapt, pentru oricine ar fi in situatia ei.
Sa de DD sa ducem toate sarcinile cu bine pana la capat ca tare m-am speriat cand am auzit ce a patit ea.
Monica 18+ cu
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Azi noapte a fost mai binisor.Pana la 3,00 a dormit Alin cu Alessio si eu in sufragerie...dar la 3,00 iar a inceput sa planga cu sughituri si numai eu am reusit sa-l linistesc...M-am uitat la gingii nu e nimic suspect....nu stiu ce sa zic....
Dimineata ne-am luat traista si am plecat la psicina....am facut cam 40 min....cand am ajuns acolo...nu stiu ce s-a intamplat aseara acolo ptr ca era inchisa pana la 13,00!!Sa mor nu alta!!! Erau politisti....si ziceau ca lucreaza ceva ptr siguranta.....
DACIANA eu cand eram cu Alessio mi s-a inatmplat si mie asa ceva.....eu dadeam vina pe stomac......dar de fapt, era intestinul.2 zile am stat la pat,imi aduc aminte...si reuseam sa stau numai pe partea dreapta...cum ma ridicam sa mor nu alta.A doua zi spre seara m-am dus la baie,am facut treburile mai groase si pe loccc mi-a trecut durerea.....poate si tu esti constipata.
GEGEA felicitari ptr putzulica!! Multumesc de urarile ptr somn, se vede ca au functionat
ELENUTA23 imi pare rau de bebelina ta.Roaga-te la Sf-Stelian sa fie doar o eroare sau ceva care sa se rezolva.Dar mai exact nu ti-a spus ce anume are? D-ne ajuta ptr bblusul tau..
Vai fetelor...baiat,fata....fie ce-o fi...dar sanatos sa fie.Prost,sarac dar sanatos sa fii...offf..d-nee
MANGA da,ciudati vecini...dar unde ai boilerul??Nu-i in casa?? Iti urez de pe acum o vacanta placuta la bunici...chiar daca...cu mersul la dentist....
CRISSBEBE bine ca bb e bine.
ANDRA da,frumos...numai ca eu, cred ca adormeam.
ANOMIS felicitari ptr baiat.
ALEX ma bucur de bblina activa.
MONI a fost destul de linistit....in afara de momentul de la 3,00...cum scriam mai sus. Cine iti face Clexanele?
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
MangaGirl spune:
kiki-cripe 1 iulie ajung la cluj. zbor din londra pe acolo, la fratele lui sergiu si sa-mi vad bunica si rudele in tg. mures, poate ne vedem ca intentionez sa stau vreo 2-3 zile.
ellenutzafruntea sus si sper sa fie bine si sa se rezolve de la sine.
gegeafelicitari pt putza :)
monica-dicutce fericita esti. sanii mei au luat o viata proprie. nu-mi place ca ma dor si sunt mair si grei si mi se vor lasa. it is not fun having big breasts. cat despre carcei, mai din plin. am observat ca nu ma pot intinde ca imediat ma apuca.
cat depsre pofte...al meu insista sa mananc, chiar is multe dulciuri. i-au bagat toti in cap ca nu sunt destul de mare si ca nu mananc destul si ma indoapa!
liliac1baiatul meu face la fel. cu mici exceptii peste zi cand nu-l simt, in rest e prezent, mai ales seara cand copii ar trebui sa doarma. in plus ii place in metrou...se agita ca pestrele pe uscat cand merge trenul :)
Clodutevreau si eu la maaaaaaaaaaaareeeeee!
mihaela amalia felicitari pt baietel. ploua cu putze vad :)
monikus tensiunea mea e de o viata 10 cu 7 sau cu 7 si e f bine asa. si in sarcina vad ca a ramas la locul ei. 12 cu 6 e standard, dar dk tu mereu o ai 10 cu ceva e foarte bine. grav e cand osclieaza. atunci e bai ca e periculos si pt omul sanatos...care de fapt nu e chiar asa de sanatos. asa ca nu te ingrijora.
MangaGirl :-) 22+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Aanadomnica treci la coltul pedepsitilor ca te-ai dat de gol ca nu ai citit cuvant cu cuvant forumul nostru drag si ai tras chiulul cand s-a mai postat poanta cu balenele ...de catre Monica
Dar hai fie, te iertam daca promoti ca nu se mai repeta.....eu stau si pe o parte si in picioare cand ma apuca durerile de burtica de la statul la calculator DAR tot nu ma las pana nu citesc tot
Cea mai fericita 24 + cu
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl kiki-cripe 1 iulie ajung la cluj. zbor din londra pe acolo, la fratele lui sergiu si sa-mi vad bunica si rudele in tg. mures, poate ne vedem ca intentionez sa stau vreo 2-3 zile. ellenutzafruntea sus si sper sa fie bine si sa se rezolve de la sine. gegeafelicitari pt putza :) monica-dicutce fericita esti. sanii mei au luat o viata proprie. nu-mi place ca ma dor si sunt mair si grei si mi se vor lasa. it is not fun having big breasts. cat despre carcei, mai din plin. am observat ca nu ma pot intinde ca imediat ma apuca. cat depsre pofte...al meu insista sa mananc, chiar is multe dulciuri. i-au bagat toti in cap ca nu sunt destul de mare si ca nu mananc destul si ma indoapa! liliac1baiatul meu face la fel. cu mici exceptii peste zi cand nu-l simt, in rest e prezent, mai ales seara cand copii ar trebui sa doarma. in plus ii place in metrou...se agita ca pestrele pe uscat cand merge trenul :) Clodutevreau si eu la maaaaaaaaaaaareeeeee! mihaela amalia felicitari pt baietel. ploua cu putze vad :) monikus tensiunea mea e de o viata 10 cu 7 sau cu 7 si e f bine asa. si in sarcina vad ca a ramas la locul ei. 12 cu 6 e standard, dar dk tu mereu o ai 10 cu ceva e foarte bine. grav e cand osclieaza. atunci e bai ca e periculos si pt omul sanatos...care de fapt nu e chiar asa de sanatos. asa ca nu te ingrijora. MangaGirl :-) 22+ cu http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
DAAAAA, ar fi minunat!!!Vreau sa ne vedem!Poate reusim sa strangem mai multe fete din Cj. Daca ne vedem noi 2!
KIKI 22+ si
kiki_cri spune:
M-am speriat cand am citit de Bahmu...si ea cica de la un fibrom nu a putut duce sarcinaDoamne ajuta sa fie bine! Si 900 grame???Oare la cat l-a nascut?(timp ma refer)
KIKI 22+ si
lutoniana spune:
Eu nici macar nu stiam ca Bahmu este iar insarcinata ....
dar nu doresc nimanui asa ceva
Am inteles din cartile mele pe care le recitesc acum ca de pe la 26 de saptamani sunt sanse de supravietuire cu toate ca nimeni nu si-ar dori sa se afle pe acolo dar scria ceva de genul ca bebelache este dezvoltat cu de toate si pana la termen mai trebuie sa se ingrase; ca acum ar avea numai muschiuletii si oasele fara nici un strat de grasime.
Doamne ajuta la toate fetele pentru ca e tare dureros ......si oricat de mica sau mare ar fi problema ni se pare un capat de lume cand ESTE A NOASTRA.
Cea mai fericita 24 + cu
liliac1 spune:
hehe...eu inca nu vreau sa ma simt balena...cu toate ca sunt!! (adicatilea's dishtiapta rau da' bag capu' la cutie )
Semnez condica la carcei...dar eu si inainte faceam asa ca mi-s fff familiarizata cu ei. Al meu sot s-a obisnuit cu...masajul la talpi (ale mele, avcoz)
Si vad ca ce scrieti voi despre Bahmu e de rau...asa ca nu vreau sa citesc...cu toate ca-s convinsa ca o sa vuiasca presa... si sigur o sa aflu picanterii...
P.S. eu care ziceam ca am terminat cu poftele...ce-mi facusi Monica??? Numar minutele pana pot sa plec de la munca, direct la piata. Azi facem si noi bostanei cu usturoi.
Inca un pies...imi place usturoiul la nebunie si chiar daca stiu ca senzatia de dupa este una nasoala...nu ma pot abtine...as manca asa gol!! Aseara am bagat 2 capatani ... cu ciorba
Liliana, Andra-Maria & 19+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!