Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 13
andraiulia spune:
Vai, cat de frumos!! Sa fii la mare...Mi-as dori sa fiu in locul tau. Superb...Ador marea.
Am o intrebare: merge oare vreuna dintre voi la un curs prenatal? Ca pe mine incepe sa ma intereseze. Kiss
Andrutza 23+ bebelusa mea iubita
anamaria1979 spune:
Kiki crise pare ca nu e nici o problema cu luat elevit pronatal si magneziu. Doza din elevit nu face fata la cerintele organismului si crampele musculare sunt date de carenta de magneziu.
Vreau si la mare!
Si vreau si cartofi prajiti cu branza si cu mujdei!
Precizez ca acum sunt la servici.
claucia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Kiki crise pare ca nu e nici o problema cu luat elevit pronatal si magneziu. Doza din elevit nu face fata la cerintele organismului si crampele musculare sunt date de carenta de magneziu. Vreau si la mare! Si vreau si cartofi prajiti cu branza si cu mujdei! Precizez ca acum sunt la servici. |
oaaaa, vreau si la mare si cartofi prajiti cu branzaaaaaaa!!!
Si acasa am supa de pui si pilaf cu pui...eu le-am facut si sunt bune da parca parca...
Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
mihaela amalia spune:
Buna ziua mamici si burtici.
Vin si eu la raport cu una bucatica de baiat , sa echilibram balanta la luna octombrie, ca sunt 9 fetite si 8 baieti
O POVESTE MINUNATA
anadomnica spune:
Fetelor, si eu vreau la mare,... dar parca si mai mult la Sovata!
Hai sa va inveselesc putin, ca tot ziceati ca ati luat cam mult in greutate cu sarcina, uite ce mi-a trimis o prietena:
"Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la intrebarea de publicitate in acesti termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea..
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ..."
Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
monikus spune:
citat din mesajul lui mihaela amalia Buna ziua mamici si burtici. Vin si eu la raport cu una bucatica de baiat , sa echilibram balanta la luna octombrie, ca sunt 9 fetite si 8 baieti |
Felicitari pt baietel, sa fie sanatos.
Mai fetelor, terminati cu atatea mancaruri. M-ati inebunit azi. Nici nu mai stiu ce nu vreau sa mananc.
Monica 18+ cu
anadomnica spune:
Ahaaa... si am uitat sa va spun ca azi am fost si mi-am luat alt costum de baie, ca deh, in cel vechi se varsa tzitzili pi afara (tzitzi de care de altfel sunt mandra cat de bine s-au copt). Asa ca... am liber si la bazin, si pe 5 sau 6 iunie trag o fuga si pana la Sovata la o balaceala pe bune. Cine mai vrea?? Mi-as dori sa ajung si la mare, dar ma alaturi fetelor din Bucovina: CE DEPARTE EEE... !!!
Doamne ajuta!
18+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
andraiulia spune:
Felicitari, Mihaela, pt bebe baietel! Sa fie bine si sanatos! :D
Si foarte tare povestea. Chiar mi-a placut.
Andrutza 23+ bebelusa mea iubita
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monikus coras, de puls nu stiu ce sa iti zic. mie mi se pare totusi tensiunea ta cam mica. |
..mica ??? pai eu am numai 10 cu 4 sau 9 cu 5 si aici e toata lumea fericita ca e asa mica si ca nu vor fi probleme. Chiar imi zicea moasa (alta data cand era mai draguta, nu ieri cand era ciufuta )
ca la nastere creste de doua ori in sensul ca odata de la emotiile foarte mari si sosirea clipei mult asteptate si a doua oara de la efortul depus....si ca cu cat este mai mica cu atat mai bine.
Eu am avut-o mica mereu ....si ma simt foarte bine, adica nu imi e rau, nu lesin....
Si ca sa ating s celelalte subiecte pana nu uit, eu fac si pipi mult noaptea si carcei. Dar mi-e si sete tare, cand ma trezesc sa merg la baie, ma intorc si bag un pahar plin de apa, dorm 2-3 ore, merg la baie, vin, beau un pahar mare de apa......
iar carcei am doar cand ma intind...si nu pot sa stau in pat fara sa ma intind
Cea mai fericita 24 + cu
kawaichan spune:
citat din mesajul lui mihaela amalia Buna ziua mamici si burtici. Vin si eu la raport cu una bucatica de baiat , sa echilibram balanta la luna octombrie, ca sunt 9 fetite si 8 baieti 18+www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia O POVESTE MINUNATA |
Felicitari,felicitari !Sa fie sanatos si voinic !
Kawaichan,cu la purtator 25+