Burtici fericite de septembrie-octombrie (65)
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Va multumesc din suflet ptr raspunsuri!
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
THEA22 spune:
Help! care stie un sos bun pt pulpe de pui la tava? ma apuc de gatit in scurt timp. bebu cere!
THEA2222+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monica_dicut spune:
MUJDEI
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
claucia spune:
Alex la Fortis are 4D si ecografistul pe masura. Dar sa nu te astepti sa fie vreo clinica, este o casa cu 2 cabinete stanga si dreapta. Cum intri tu in dreapta este Iosup dar probabil ca daca este deja cineva se intra in ordinea sosirii. nu exista receptie si banii ii platesti inautru asistentei (desi ultima oara era cu Iosup o dr. rezidenta de la Elias si il asista ea) si iti dai bon. E 400 RON si iti da poze, daca duci stick pune si pe stick toata eco.
Ai mai fi putut sa ceri la CMU sa te programeze la altcineva (daca nu tineai neaparat la Iosup) si ar fi gasit. Eu fac toate morfo si eco la CMU la Adela Dinu, e f buna si experimentat si fff draguta.
Eu am facut o eco la iosup numai pt ca am vrut eu, aveam mai mare incredere in el si la 2 zile de eco la el am facut si la Adela Dinu. Vreau sa spun ca daca nu ii spuneam eu, imi scria ca am 3 vase la cordonul ombilical si eu am 2 (de la Dr Dinu). Cand i-am spus a luat o figura serioasa si a mai pus sonda pe burtica inca 15 min. Si a cerut asistentei sa rectifice in detaliere sa scrie ca sunt 2 vase, nu 3.
Peste 2 zile am mers la CMU la Arcul de Triumf si mi-a spus exact aceleasi lucruri, aceleasi masuratori/greutate, grosime, etc.
Asa ca daca ai reducere substantiala nu e rau sa mergi nici la CMU.
Succes.
Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Lullaby_2009 spune:
Carceii s-au mai domolit, ori pentru ca am inceput sa beau mai mult lapte ori pentru ca spre dimineata nu ma mai intind complet, adica talpa piciorului pastreaza unghiul de 90 de grade fara a incerca sa-o aliniez cu restul corpului.
Ma intreb ce face bebe, nu prea am mai simtit activitate in ultima vreme, acum doua saptamani era tare agitat si acum ...
Ganduri bune pentru Elenuta23.
19 + cu probabil
THEA22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut MUJDEI ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
Alex bine ca ai rezolvat. Eu una am decis sa nu ma duc la nici un dr din asta cunoscut decat daca imi zice celalalt ca e ceva in neregula. Doar ca o a doua opinie. Eu am programare pt morfo II la Sanador la dr Nedelcu parca. Mi-a si recomandat-o dr mea dar.... sa vedem ce-o iesi si sa dea Dzeu sa nu am nevoie de doctorii astia super cautati.
Claucia, mi-ai intarit si mai tare convingerea de a nu ma duce la astia mari smecheri care sunt si mai scumpi.
Monica 18+ cu
monica_dicut spune:
Thea, ma bucur ca te-am putut ajuta Pt mine mujdei merge la orice... nu va mai spun la ce visau colegii mei mai devreme ca mi s-a pus un nod in gat de mor aici
La eco de 30-32 de sapt nu mai merg nici eu la Iosup, vreau si eu sa vad parerea altcuiva. Desi si data trecuta am facut la fel si am fost la Herghe da nu prea mi-a ajutat...voi merge la Romar la Dra Munteanu. Care mi se pare ca mai e pe la Medlife sau Euroclinic, ceva in genul
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Clodute spune:
Buna fetele,
Intrebati cum e la mare ? E superrrrrrr (doar ca eu nu intru in apa si stau la umbra), e linisteeeeeeeee ca nu e sezon si nu e lume multa, este cald desi au mai fost si zile racoroase dar a fost bine si asa. Se pare ca incepe totusi sezonul de mare de la 1 iunie pentru ca se pregatesc terase, sezlonguri (care nu au fost pina acum pe plaja), gherete de fructe si ziare/reviste si tot ce stiti voi ca anima statiunea. In rest ... marea e neschimbata ...e aceeasi mare primitoare si draga ... eu mereu visez la ea cu ochii deschisi si imi zic mereu ca ma asteapta... dar ea mereu e in miscare ...mai lenta sau mai alerta....
E FRUMOS LA MAREEEEE
Eu stau in statiunea Mamaia.
Despre preturi... ??? nu prea am ce sa zic... ca nu am la ce sa zic... dupa cum am explicat mai sus...
Va doresc o zi frumoasa si va trimit o raza de soare si un fir de nisip.
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
THEA22 spune:
Clodute, esti o norocoasa! SI EU VREAUUU! daca as putea sa ma teleportez... Bucura-te tu si pt noi!