FIV in Ungaria 57

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

salut,

sunt fericita.ieri am fost la debrecen (z7)pt analize hormonale sunt super ok.doctorul a fost ffffoarte incantat.a zis ca vineri facem punctia.maine ma duc sa faca un eco sa vada frumusetile de foliculi.cred ca sunt multi...

isa nu te-am vazut acolo.desi am asteptat destul de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Alsima , multumesc pentru incurajari, astept sa ne dai vesti bune de la eco
balanta tm, nu renunt, merg mai departe
camy050277, din pacate eu am ambele trompe infundate, asa ca nu am nici o sansa sa raman insarcinata natural. Poate luna viitoare o sa am noroc de un folicul natural (aparut fara stimulare), daca nu, sperantele mele vor fi in urmatorul FIV. si multumesc.
Klu1973, cata dreptate ai, numai Dumnezeu poate controla totul, noi suntem neputinciosi. Dar ce ne este dat trebuie sa ducem... si sa ai o nastere usoara si la termen a printesei mult asteptata
Pupy
iaia sa fie cu noroc.
pogonici, orienteaza-te cate Szeged sau Debrecen.
denisa220972, ma bucur ca ti-am insuflat incredere si optimism, deh mai cad si eu in butoiul cu lacrimi , dar ma ridic repede, repede nu ma las, trebuie sa lupt si sa fiu optimista. (forta gandului are o influenta foarte mare asupra noastra- doar legea atractiei o vedem pest tot in jurul nostru). Asa ca ...gandim pozitiv si suntem optimiste pentru a atrage catre noi "binele".

Pupici pentru toate aspirantele gravidutzele si mamicile.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

Ooooffffff, mai Alrak! , dar lasaaaa...ca si cand o veni vremea noastra!

Iaia, sa fie cu noroc pana la capat!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va deschid imediat cap nou..va pupp

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gata poftiti aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138452

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput