Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)
Raspunsuri - Pagina 14
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada_mxm Well e mai fun sa bage in gura, ei asa testeaza, inca, lumea din jur. Mai e pana sa nu bage nimic de pe jos in gura. "God is in the detail" Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959 |
suna incurajator
-------
Ana-Maria de bebelakis Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
MissJJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Ne-a iesit al treilea dintisor!!!! Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Felicitari , noua abia ne-a iesit al cincilea si a iesit fara prea multi nervi si scandal noaptea spre mirarea mea, ca la ceilalti 4 ne-a ucis.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
AnnaBaby spune:
Mai3 join the club! Ioana strange absolut orice scama, firimitura, fir de par, ata, orice, si baga in gura! Cand vad ca molfaie ceva stiu sigur ca are ceva in gurita Cand o las pe jos i se aduna in palme diferite scame si incepe sa le linga asa ca nu pot sa o las nici un minut fara sa fiu cu ochii pe ea... Degeaba am exersat si eu cu NU, cu chestii din astea, rade, se aseaza cu spatele la mine sa n-o vad, si baga in gura
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
M&M spune:
Maitreyi, asa e si Mihaita ...orice scama mica e deliciul sau...
Mada, daaaa..asa e, sper s anu ma plang prea mult. Oriucm e haioasa perioada asta. Multumim frumos pentru listuta, cred ca ai lucrat o gramada ..Offf!! Te admir pentru rabdarea de care dai dovada.. Ari si Ami...
Iza, incearca cu struguri si prune..au efect laxativ...Nu e normal..16 zile!!! ??? Poti sa dai cu Aciclovir preventiv daca crezi ca iti pare un herpes... LAs ca trec toate, da ' nu mai fi asa negatuvusta,,usor, usor se rezolva toate. Timi
Struluta, cum sa va uitam???!!! Bafta si spor cu examenele si licenta.. Bogdanel si felicitari pentru noile " achizitii"..
Anna, felicitari!!..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
MissJJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
suna incurajator ------- Ana-Maria de bebelakis Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Daaa Ari si acu mai are prostul obicei sa ia chestii de pe jos, si stie ca is rubbish si tot le culege. Nu le mai baga in gura da tot le culege. De bagat in gura ne tot certam ca mai scapa mancare pe jos si tot ii zic ca trebuie aruncata, da daca nu o vad uneori ia si baga la loc in gura.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
M&M spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mada_mxm
Felicitari , noua abia ne-a iesit al cincilea si a iesit fara prea multi nervi si scandal noaptea spre mirarea mea, ca la ceilalti 4 ne-a ucis. "God is in the detail" Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959 |
Oooo!! Felicitari!!! Noi tot cu 2 dintisori suntem...
Fug la Mihaita..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008
O sansa pentru Stefanel
Si Mihaita are nevoie de voi!
TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
MissJJ spune:
Cristina ms.
Anna lasa ca o sa invete sa zica ea Nu si atunci sa vezi cand il ia pe NU in bratze in jur doi ani, ce de-a NU o sa iti serveasca. Asta e tot din seria aia de incurajare.
"God is in the detail"
ariadnabr spune:
Asaaaa...
Neatza si de pe-aci!
Sa va povestesc...Deci aseara io, zic, gata madam, vad ca nu mai esti asa bolnava, back to controlled crying...si o asez frumos in patut, shhh, mangaiat pe spate. Pare a merge, ies din camera si incepe normal, sa maraie si sa planga. O las 5 min zic io, si-o las, revin, asezat in pat, mangaiat etc...tot asa de 3 ori. Stateam linistita la a treia tura, stiam ca va renunta in curand. Maraie oleaca si ...liniste! Io ca a mers. Ma duc pas pas sa verific...Tati, in pat...cu ea pe piept...doarmea fata mea de n-avea treaba Si doar stie Mick de metoda asta Asta vis-a-vis de ce-a zis Bujo de taticii care nu au nervii destul de tari pentru asta...
In fine, bine ca a dormit toata noaptea. S-a trezit insa motz cocos la 7 si ma-sa ar mai fi vrut o ora de somn! Si-a inceput sa "cante" si in 5 minute era si Sonia trezita. Amu' la ora 9, mi se intinde pe perne ca de...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
MissJJ spune:
Auzi mai la ea se trezeste la 7 si se plange, eu la 5 jumate 6 am alarma. Aia mica se trezeste, se trezeste si Ari care vine si trage si de mine, asa ca se poate si mai rau. Bine ca sunt si zile cand dorm pana la 7 amandoua da acuma de cand cu lumina de la 4 dim nu prea am sanse.
"God is in the detail"
boticelina spune:
neata mamici si pepenasi!
Sandalute Am avut noroc chior si am gasit in Real sandalute de piele (all-over), Original Marines, cu 40 de leuti. Frumoase foc. Si yupii, in sfarsit se deschide si in Cta DM in Real, aranjau marfa ieri, am intrebat si aveau si scutece de inot, ii vizitam saptamana viitoare cand deschid.
cu plansul controlat am incercat si eu, da' la noi nu tine figura pt ca dupa 1 minut de plans fi'mea vomita, da' rau, in jet. Si aseara s-a trezit si doar am stat langa ea, fara s-o excit, am mai "ssshhh-it", am lasat-o sa se foiasca vreo 10 minute si a adormit la loc. Dar daca se lanseaza la plans tre sa fac ceva, orice, sa se opreasca... altfel schimb patu pin' la saltea si pe ea pin la chiloti
cules de pe jos - e sportul preferat si la noi. Toata lumea ma cearta in parc ca de ce o las, dar ii face asa de mare placere... Cand ajungem acasa are maini de miner nene. Nu baga tot in gura, e selectiva, mingiile sunt preferate, pietricelele nu. Scame inca n-a gustat...
Si acum... daca ma-ti fi vazut ieri... Pisi-mic e beteaga, si-a spart o pernuta de la o labuta si a facut abces, e pe tratament injectabil cu antibiotice, trebuie dusa in fiecare zi la vet, asa ca io ieri aveam pe-o mana fata si-n cealalta mana cutia de transport cu pisica, la cabinet i-am pus lu' doc fata cu fundu pe birou si i-am zis s-o tina sa duc pisica in masina, apoi haltere din nou cu fata pe-un biceps si pisica pe celalalt s-o aduc acasa...
Anka tocmai vroiam sa dau din bot ca la Mondex gasesti sosete faine. Scumpe, dar bine facute. Dar uneori si pe ei i-am prins ca au amestecuri mai putin bumbacoase...
Iza herpesul apare pe un fond de imunitate scazuta, la fel ca si candida. Cat despre restul problemelor eu cred ca au in proportie de 50% drept cauza nemultumirile de care vorbesti. Eu m-am nascut constipata si s-a rezolvat miraculos dupa ce a trebuit sa tin dieta lichida dupa operatie (3 saptamani). Nu vrei sa stii ce dinozauri s-au curatat de pe matzele mele. Ar putea merge si la tine dar nu stiu daca acum e cea mai buna perioada pentru o astfel de dieta pt ca esti obosita, Timi te solicita la max, si recunosc ca esti cam ametit si fara vlaga daca bobinezi 3 saptamani numai lichide/piureuri moi...
Imi place de mor atmosfera de aici de cand s-au intors Madutele noastre straineze,
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"