Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am vazut pozicile puse de Vera cu ai ei frumosi. Ma topsc dupa tiza noastra, brunetica Iulia, dar si dupa fratiorul ei.
Vera, eu capsuni i'am dat o singura data, una, nu a avut nimic dupa, dar ma cam feresc de ele, tot de frica alergiilor, mai ales ca si eu si mama avem alrgii gramada, asa ca cine stie cum ne mostenest Uli.

Codrutza sanatate multa, fetelor! Ai dreptate, mersulvine odata cu semnele de buna purtare . E stresant, dar e fun.

Laurici auchhhh, am aprofundat capitolul si am citit de arsura printesicii Eleni. Bine ca a trecut si nu a fost ceva grav, sunt periculosi tare micutzii cum au inceput sa ajunga la tot ce punem pe masa si cum le a prin cap sa traga de diverse nebunii.

Alinutzak .

Roli sa fie cu noroc mutarea. Sa terminatzimai rpd cu santierul, curatenia si cumparaturile, sa aduceti mititeii snatosi acasa si sa va bucuratimulti, multi ani de noua locuinta

Elle ai fost in gandurile mele toate zilele astea.
Sa va dea DD liniste sufeteasca si trimit un Evei.

Mai fetelor, pe mine ma uimeste Iulia si perioada rin care trec acum copilasii nostri.
Azi eram in masina si se auzea o sirena de salvare/politzie si ma trezesc cu ea ca zice: "politia, politia". Doamne, ma cruceam, io nu cred a i'am spus chestia asta, cred ca a auzit'o de la Buni sau taica'su. Dar sunt convinsa ca a auzit'o o data, nu de mai multe ori.
In supermarket, tragea de iaurtul din raft si dtriga "aut, aut"(iaurt)..."pucuina"(vrea sa insemne furculita, dar e termenul generic pt toate tacamurile). Adica imi explica f clar sa ii desfac iaurtul sa'l pape cu inguritza. Mergeam printre rafturi si radeam singura.
Si sa va mai spun una, a devenit paracioasa.
Ne trezim cu ea intr'o zi ca zice: 'tocolata' (ciocolata). Si taica'su o intreaba: cine ti'a dat Iulia ciocolata (stiind ca ea nu a primit niciodata de la noi minunatia asta) si ea zice: Dana.
O mai las 10 min si o intreb iar si raspunde evident tot "Dana".
Ii povestesc acasa matusei mele Dana patania si zice: "I'am dat si ei un patrate ca prea se uita cu jind".
Si i'am spus sa fie atenta ce ii mai da, ca paraste.
Si multe alte nebunii ni se mai intampla zilnic. Tre' sa mi le notez si sa le mai bag intr'un post pe blog, sa va distrati si voi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

In primul rand, Helene, imi pare asa bine c-ai scris
Abia astept sa n espui cum s-a distrat Eva la tara si ce nazbatii a mai facut

Apoi,

Sanatate multa, Codruta si printesei tale - o dulcinee

I-am admirat comorile Verei - deci, sunt lesinata dupa Iulia: are niste ochi si un par [.
Toata copilaria mi-am dorit sa am cozi - cat am fost copil, mama ma tudea iar la liceu era cam tarziu de 'funde'
Nici Vlad nu e mai prejos .

Roli, da, eu la Piticot i-am facut tortul de 1an; e-adevarat ca este aproape de mine.
Chiar m-am gandit azi la tine, la cum 'evolueza' santierul.
Spor la treaba!

Mary ; ii dai regim Dariei, pt kkleala? Eu m-am resemnat: dak n-are febra si e vioaie, sa faca marmelada (scuzati descrierea)

Dak intalnirea o lasati pe duminica, nu va 'scap'. (doar sa ma potrivesc la ora: fie pana la 12;00, fie dupa 16:30)
(poate vine si LalaD )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

v am citit pe fuga,despre intalnire asadar sa vedem cum e vremea maine dimineata si ce mai spuneti la prima ora

eu nu am ajuns azi la targ desi imi propusesem, dimineata am avut niste treaba iar apoi m am simtit cam rau si am stat la orizontala, si nu oricum ,hehe, ci cand pe o parte , cand pe cealalta, ca nu am voie pe spate- de la doctora citire
am aflat doar ca intrarea e 5 ron si nu sunt f multe firme, nu i ca baby expo nah

oricum maine sper sa ne vedeeeeem!!!

pupici tuturor, lui Elle in special si sa nu uit:

La multe lunite si la multi ani Darius, sa fii sanatos, norocos si fericit alaturi de fratiorii si familia ta frumoasa!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Mai fetelor, pe mine ma uimeste Iulia si perioada rin care trec acum copilasii nostri.
Azi eram in masina si se auzea o sirena de salvare/politzie si ma trezesc cu ea ca zice: "politia, politia". Doamne, ma cruceam, io nu cred a i'am spus chestia asta, cred ca a auzit'o de la Buni sau taica'su. Dar sunt convinsa ca a auzit'o o data, nu de mai multe ori.
In supermarket, tragea de iaurtul din raft si dtriga "aut, aut"(iaurt)..."pucuina"(vrea sa insemne furculita, dar e termenul generic pt toate tacamurile). Adica imi explica f clar sa ii desfac iaurtul sa'l pape cu inguritza. Mergeam printre rafturi si radeam singura.
Si sa va mai spun una, a devenit paracioasa.
Ne trezim cu ea intr'o zi ca zice: 'tocolata' (ciocolata). Si taica'su o intreaba: cine ti'a dat Iulia ciocolata (stiind ca ea nu a primit niciodata de la noi minunatia asta) si ea zice: Dana.
O mai las 10 min si o intreb iar si raspunde evident tot "Dana".
Ii povestesc acasa matusei mele Dana patania si zice: "I'am dat si ei un patrate ca prea se uita cu jind".
Si i'am spus sa fie atenta ce ii mai da, ca paraste.
Si multe alte nebunii ni se mai intampla zilnic. Tre' sa mi le notez si sa le mai bag intr'un post pe blog , sa va distrati si voi.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

da, da ... ca sa incep si eu ziua, bine dispusa la job (acolo fac revista blogurilor)
printesa isteata!

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Cum baga Rox un ochi, cum hop si eu arunc un dupa ea.
Ema imi pare rau ca nu te'ai simtit bine azi, odihna multa, multa si in curand facem galerie. Ce face Milan pui frumos?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose mamma mia ce ma distrati voi doua! Sunteti mortale!

Roxana uitasem,,am vazut poze noi cu frumusetea ta de revista, abia astept sa ii mai punem fata in fata si sa le facem o poza Adelei si lui Milan, hehe, la 5-6 luni erau amandoi egali in falcute,zici ca erau frati, mai stii? acum al meu s a cam ascutit ca lupta de clasa

Roli la cofetaria alice a comandat o prietena tort locomotiva Thomas, maine aflu cum a iesit.

ma retrag ca tb sa ma odihnesc , va pup

Mergi la inceput

Ema , off...ai grija si nu te obosi.

Si-acum am pozele de-atunci, pe desktop (la munca) si le 'rulez'.

(eu ma mai uit prin herastrau cand ajungem, in general, duminica, dupa ora 17:00; doar, doar va vad)

Shose, am prins si-l iau cu mine la culcare - sunt cam chiauna de creieri

Noapte buna, iubitele!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

shose e bine piciul meu, a invatat si el zilele astea un cuvant nou- bebe (ca ne jucam cu o papusa bebelus care plange etc) si repeta cuvantul asta de ne a zapacit, e tare dulce

in rest, e fan masini si trenulete, nu il emotioneaza prea mult jucariile creative si educative.
are cu cine semana la capitolul masini, deh

pupici si noapte buna va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

seara buna dragelor drage......
ma bucur ca la ceas de seara am receptionat (tarziu i drept)doua vestii bune
Stancuta ma bucur enorm pentru voi si pentru ingerasul scump care iti aude in sfarsit vocea calda mami,sunt sigura ca va avea o evolutie buna pitik pentru ca are o mama minunata care i vegheaza pasii.....asteptam multe astfel de vestii bune si va trimitem multe pupaceli
draga Elle ,disperata am cautat blogul tau si apoi iute pe forum sa vad daca sunt vesti de la tine......m-am gandit mult la tine in ultimele 2 zile ,ma bucur mult ca ne-ai dat un fir,asta este ,poate cateodata suntem prea insistente dar cred ca desi nu ne-am vazut niciodata ,ceva ne leaga,cel putin eu asta simt ,ne pasa mult una de alta si mai ales de puiutii nostrii care ne-au adus pe acest forum,ei sunt cei care ne leaga......pupam mamica ,printesita si burtica
....si nu in ultimul rand ,am vizionat pozele buburuzei la piscina super cool,i urez ,cu intarziere,la multe lunite Darius
pupacim zuzele si clopoteii
sanatate multa Ionut si putere si rabdare lui mami

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Buna seara si de la noi!
Vera, Crista, Nicole daca e veme buna ce ziceti de duminica sa ne intalnim pe bulevard, va avea loc si parada menajeriei circului Medrano si tare as vrea sa-i revad, poate vin si peferatii mei si ai Verei motociclistii brazilieni.Sapt viit nu pot veni pt ca avem o nunta in familie se insoara unul din frati sotului.

Stancutza crede-ma ca mi-au dat lacrimile citind randurile tale,o sa ma repet Sofiuca este o norocoasa cu asa parinti sunt sigura ca va recupera repede iar ea nu se va simti diferita

Lauricimicuta cafegioaica sa treaca bubitza repede, zici ca sora ta s-a intalnit cu noi in parc, pai rusinica ca nu ne-a tras de maneca sa-i admiram printesa, sigur pe la Sala Sp ne-a vazut ca pe acolo ne facem veacul.

Ellescuze dc te-am suparat,ma bucur ca ai revenit in forta,dar vreau sa citesc lucruri noi despre voi si pe blog.Distractie placuta la tara.

Shose ce de cuvintele stie micuta ta!Sofia a fost mai rapida la mers(10,5luni) dar cu vocabularul sta cam jalnic cu toate ca vb cu ea toata ziua ii explic cate in luna si-n stele dar ea nimic frate si pace ma face sa cred ca are vreo problema pediatra spune sa o las ca va vb dar piticii sunt pitici

LalaD nici eu nu ma asteptam ca Sofiuca sa stea 2 ore la spectacolul de circ fara sa se agite, voi ati fost la circul de stat in Tei?M-ar bate gandul sa megem si acolo intr-un week impreuna cu tati.

Am vaz poze cu Adeluta si nazdravanii Verei niste copii supebi

Lavinia cum s-a procopsit bbC cu scarlatina?Sanatate piciului iar tie bafta la scoala de moto!

Cris sanatate sotului si soacrei tale!Cand o iei pe Bia de la ai tai?

La intalniea din Herastrau nu voi avea cum sa ajung, desi imi pare tare rau ca as fi vrut sa o cunosc pe Cati si pe al ei Mateias.

Azi pt a doua oara am fost plecata din oras fara Sofiuca vreo 6 ore s-a comportat destul de bine puiul mamei, doar cand am intrat pe usa a inceput sa ma "certe".
Noi vom merge la mare in perioada 29.06-10.07 in mamaia mai sunt fete care vor fi la mare in acea perioada poate organizam o intalneala pe plaja impreuna cu fetele din Constanta.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput